Παρασκευή 23 Μαΐου 2008


Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
2008-2012


Αθήνα, 21 Μαΐου 2008

Κάνοντας πράξη την υπόσχεση της νέας διαφημιστικής της εκστρατείας «Ελλάδα Δίπλα Σου», η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε, με ιδιαίτερη χαρά, την αναβάθμιση και επέκταση της μακρόχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας της με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Τράπεζα Πειραιώς θα είναι ο Μέγας Χορηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, στηρίζοντας με όλες της τις δυνάμεις την Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου τόσο κατά την υπεράσπιση του τίτλου της στο UEFA Euro 2008TM όσο και στις προκλήσεις των Προκριματικών του FIFA World Cup 2010 TM και του UEFA Euro 2012 TM.

Η αναβάθμιση και επέκταση της συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφενός επισφραγίζει την πολύ καλή σχέση της Τράπεζας Πειραιώς με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και την άκρως επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία, και αφετέρου επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον και την ουσιαστική επένδυση της Τράπεζας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε προϊόντα και υπηρεσίες για τον Έλληνα φίλαθλο.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο «King George Palace» έγινε η επίσημη ανακοίνωση της αναβάθμισης και συνέχισης της χορηγίας, παρουσία στελεχών της Τράπεζας Πειραιώς και εκπροσώπων της ΕΠΟ, του ομοσπονδιακού προπονητή κυρίου Ότο Ρεχάγκελ καθώς και παικτών της Εθνικής Ομάδας.

Εκ μέρους του Μεγάλου Χορηγού της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, ο Πρόεδρος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλης Σάλλας τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι η νέα χορηγική συμφωνία είναι πάνω απ’ όλα απόφαση καρδιάς. Όλοι εμείς στην Τράπεζα Πειραιώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα με την Εθνική Ομάδα. Πιστεύουμε ότι με σκληρή δουλειά και με κοινή δράση επιτυγχάνεται το μέγιστο αποτέλεσμα, όπως έγινε το 2004 στη Πορτογαλία. Όλοι ευχόμαστε στην Εθνική μας Ομάδα να έχει την ίδια επιτυχία σε λίγες μέρες και στο EURO 2008.

Η έναρξη της συνεργασίας Τράπεζας Πειραιώς και ΕΠΟ έγινε το 2004 ενώ μετά την αναβάθμιση και ανανέωση του συμβολαίου η Τράπεζα Πειραιώς θα είναι ο Μέγας Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου μέχρι το 2012.

Τρίτη 13 Μαΐου 2008





Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που κατά τη διάρκεια της Δημαρχιακής μου θητείας μου δίδεται η σημαντική δυνατότητα να προβάλλω την πόλη μου, τη Βέροια, την πόλη που γεννηθήκαμε και μας μεγάλωσε, στο πανελλήνιο.
Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα απ’ εδώ, απ’ την καρδιά της, από τον πανέμορφο αυτό χώρο που μας φιλοξενεί, απ’ το Ερατεινό, το παραδοσιακό καφενείο των αδελφών Καλαϊτζή.
Την παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος του Δήμου μας που επιμελήθηκαν οι αδελφοί Ζαρζώνη, που γίνεται ενώπιόν σας σ’ αυτή την όμορφη γλυκειά συντροφιά των Βεροιωτάδων.
Θα ακολουθήσει παρουσίασή του και στη Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στην Αθήνα, με αποκλειστικό γνώμονα την προβολή της αγαπημένης μας Βέροιας, της ζωής της, του πολιτισμού της, της παράδοσής της, των προϊόντων της, των κατοίκων της, των επαγγελματιών της.
Ήδη το Λεύκωμα, πριν ακόμη παρουσιαστεί αποτέλεσε έναυσμα προβολής της πόλης, στο ΒΗ-ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ, στα ΝΕΑ και στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Μάλιστα, κρατώ με αγάπη έναν τίτλο απο αυτά τα αφιερώματα «Πόλη γλυκιά σαν ραβανί…»
Είναι στ’ αλήθεια μία καταπληκτική δουλειά, ένα λεύκωμα άρτιο και φυσικά με υπέροχες και υψηλής τεχνικής φωτογραφίες και οφείλω εδώ, ιδιαίτερες ευχαριστίες στους αδελφούς Ζαρζώνη, Γιώργο και Γιάννη, και φυσικά στο Γιώργο που παρευρίσκεται και μας το παρουσιάζει αλλά και στον συνάδελφό μου δημοσιογράφο Χρίστο Ζαφείρη, με τα προσεγμένα κείμενα που τόσο εύστοχα διατύπωσε στις λεζάντες και φυσικά στο συντοπίτη μας δικηγόρο κύριο Θανάση Γιαμά, που κοσμεί με την παρουσία του το πάνελ των ομιλητών,
και βέβαια για τη συνδρομή του στην παρουσίαση του λευκώματος.
Θέλω να ευχαριστήσω το ντουέτο των κιθαριστών απόφοιτων του Δημοτικού Ωδείου Βεροίας, των κυρίων Αλέξανδρου Χίρτογλου και Χρήστου Σαρκατζή και αναμένουμε να απολαύσουμε το 45λεπτο περίπου ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές για την παραγωγή αυτού του θαυμάσιου πολιτιστικού προϊόντος κι οφείλω να μη λησμονήσω και το Γιώργο Σαλιάγκα που πρωτοσυζητήσαμε την ιδέα και συνέβαλε τα μέγιστα.
Να ευχαριστήσω τους κυρίους Καλογήρου Γιώργο και Μανούδη Νίκο
που ως πρόδρομοι άσκησαν την καλόπιστη κριτική τους για το παρόν λεύκωμα που είδε το φως της δημοσιότητας στις τοπικές εφημερίδες.
Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα.
Θα ήταν ασυγχώρητη παράληψή μου, αν δεν ευχαριστούσα τον κύριο Πετρομελίδη Παύλο, δικηγόρο και συγγραφέα, για την ευθύνη που δέχτηκε να αναλάβει και την προσφορά του για την διοργάνωση της παρουσίασης του λευκώματος στη Βέροια και φυσικά στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα που θα ακολουθήσει.
Σας καλώ να απολαύσουμε όλοι μαζί μια όμορφη βραδιά, σπονδή στον τόπο μας.
Όπως και το μουσικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει για τη Βέροια της καρδιάς μας και των ονείρων μας.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2008


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ