Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011


Ήδη από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-02-2011 το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ HELLAS (Σπύρος Ζερβός ) που βρίσκεται στα Πολυκλαδικά Λύκεια της Βέροιας -- τηλεφωνικό κέντρο: 23310 60066  
άνοιξε τις πύλες του για τη διενέργεια Τεχνικού Ελέγχου για βαρέα οχήματα. 

Έτσι οι ιδιοκτήτες των βαρέων οχημάτων κάθε τύπου (φορτηγά, νταλίκες, ανατρεπόμενα λεωφορεία, τουριστικά, ψυγεία, , κ.τ.λ.) θα μπορούν να διεξάγουν τον τεχνικό τους έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ. 
Ο τεχνικός αυτός έλεγχος θα διενεργείται κατόπιν ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε στο τηλεφωνικό κέντρο : 23310 60066 στο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του τις καθημερινές, Δευτέρα – Παρασκευή, αλλά και το Σάββατο από 08:00π.μ. έως 15:00μ.μ. . 

Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ στα Πολυκλαδικά Λύκεια της Βέροιας διαθέτει μία γραμμή τεχνικού ελέγχου οχημάτων για βαρέα οχήματα εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα. 
Όλες οι ενδείξεις είναι ηλεκτρονικές και ψηφιακές και ο οδηγός του φορτηγού έχει τη δυνατότητα να βλέπει τις ενδείξεις μετρήσεων του οχήματός του, ενώ ένα σύστημα ασύρματης ενδοεπικοινωνίας με τους ελεγκτές επιτρέπει την απρόσκοπτη επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ τους. 
Το καταρτισμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό του ΙΚΤΕΟ και παράλληλα η άριστη γραμματειακή υποστήριξη σε συνδυασμό με την ευγενική διάθεση και το καλαίσθητο περιβάλλον συνθέτουν την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών του Ιδιωτικού ΚΤΕΟHELLAS για την άψογη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών οδηγών.
Έτσι τα πλεονεκτήματα τα οποία προσφέρει η διενέργεια τεχνικού ελέγχου στο ΙΚΤΕΟHELLAS στα Πολυκλαδικά Λύκεια Βέροιας είναι πολλά :
  • Αξιόπιστος έλεγχος με τελευταίου τύπου μηχανήματα ακριβείας
  • Παροχή τιμολογίου για τη δικαιολόγηση των εξόδων
  • Διευρυμένο ωράριο τις καθημερινές για την εξυπηρέτηση του κοινού και Σάββατο
  • Καταρτισμένο και πιστοποιημένο προσωπικό από το ΕΣΥΔ
  • Κέρδος σε χρόνο και μεροκάματο για τα επαγγελματικά οχήματα
  • Άρτια οργάνωση και άψογες εγκαταστάσεις
  • Ευγενική διάθεση με χαμόγελο, ειλικρίνεια, κανόνες και τρόπους συμπεριφοράς

Όσον αφορά στη διενέργεια περιοδικού τεχνικού ελέγχου βυτίων, αυτή θα ξεκινήσει το αμέσως προσεχές διάστημα, εφόσον διενεργηθούν τα κατάλληλα σεμινάρια που απαιτούνται για το σκοπό αυτό. Επίσης ως προς τη διενέργεια δικύκλων άνω των 50κ.ε. έχουν ήδη γίνει ενέργειες για την έκδοση προγράμματος από την Αντιπεριφέρεια, ώστε και αυτά να ξεκινήσουν τον τεχνικό τους έλεγχο σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα.
Για τις δύο αυτές περιπτώσεις θα εκδοθούν νέα δελτία τύπου προς ενημέρωση του κοινού.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη άδεια λειτουργίας για βαρέα οχήματα και δίκυκλα που εκδίδεται από Περιφέρεια, ότι το ΙΚΤΕΟ HELLAS είναι το μοναδικό μέχρι σήμερα ΙΚΤΕΟ που έχει τέτοια άδεια για ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (εκτός νομού Θεσσαλονίκης) και ότι για ακόμα μία φορά πρωτοπορεί στις εξελίξεις για την εξυπηρέτηση των οχημάτων προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην οδική ασφάλεια. 

Γι’ αυτό το ΙΚΤΕΟ HELLAS που βρίσκεται στα Πολυκλαδικά Λύκεια Βέροιας έχει καταχωρηθεί στη συνείδηση των πολιτών του Νομού αλλά και της Περιφέρειάς μας ως μία πρότυπη μονάδα που προσφέρει πολλά στον τόπο μας.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ