Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011


Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 στις 10,30 το πρωί  
το Β΄ Σώμα Στρατού τέλεσε στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Βέροιας, (τμήμα πολιτικού νεκροταφείου Βέροιας), επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των υπέρ πατρίδος πεσόντων και στην ειρηνική περίοδο θανόντων Αξιωματικών 

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011


«Μια μέρα για το Δέλτα»
Πρόσκληση για συμμετοχή στην καμπάνια εθελοντικών καθαρισμών και ευαισθητοποίησης «Μια Μέρα για το Δέλτα», που θα πραγματοποιήσει το Μάρτιο και τον Απρίλιο, απευθύνει σε ομάδες, πολιτιστικούς συλλόγους και περιβαλλοντικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα, σε συνεργασία με το Δήμο Δέλτα.
Το Εθνικό Πάρκο είναι ένας πολύτιμος προσφέρει σημαντικές «υπηρεσίες» (αγροτικά προϊόντα και ψάρια, οξυγόνο, καθαρισμό του νερού, προστασία από τις πλημμύρες), 
Ανακοινώνεται ότι, την 26 Φεβρουαρίου 2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 1030, το Β΄ Σώμα Στρατού θα τελέσει στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Βέροιας, (τμήμα πολιτικού νεκροταφείου Βέροιας), επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των υπέρ πατρίδος πεσόντων και στην ειρηνική περίοδο θανόντων Αξιωματικών και Οπλιτών.

Μετά το πέρας της τελετής θα παρατεθεί καφές  στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011


Το γνωστό έργο του  Camille Saint-Saëns , όπως μεταγράφηκε για αρχάριους μαθητές πιάνου, παρουσιάζεται στις 2 Μαρτίου, στις 8μ.μ στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Η παιδική αυτή συναυλία αποτελεί την έκτη χρονιά του θεσμού «Το πιάνο, μακρινός φίλος, οικείος ξένος» που διοργανώνει με το τμήμα της η καθηγήτρια πιάνου του Δημοτικού Ωδείου, Πόπη Φιρτινίδου. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Καρκινοπαθών  Ν.Ημαθίας «ο Άγιος Παρθένιος»

Είσοδος 8€

«Μετανάστες, οι αποδιοπομπαίοι τράγοι της οικονομικής κρίσης»

Οι 300 μετανάστες απεργοί πείνας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σήμερα βρίσκονται στην 30η ημέρα της απεργίας.  Οι μετανάστες- εργάτες ζητάνε τα αυτονόητα. Από την πρώτη μέρα της απεργίας ως και σήμερα, εκτός από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης που τους στηρίζει, σωματεία, φορείς, σύλλογοι, δημοτικά συμβούλια κλπ έχουν δηλώσει τη συμπαράστασή τους στον αγώνα τους. Το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ, η ΝΔ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ όχι μόνο αγνοούν ή και κατασυκοφαντούν αυτόν τον αγώνα των μεταναστών για νομιμοποίηση, αλλά τους ενοχοποιούν για την οικονομική κρίση της χώρας και επιχειρούν να εκτονώσουν πάνω τους την οργή του ελληνικού λαού.

Η Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. Ημαθίας καλεί σε εκδήλωση – συζήτηση 


Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

  • 11:22 μ.μ.
  • Unknown

 Απεργία στη Βέροια  23/02 καταστήματα με χιούμορ αντιμετωπίζουν τις δύσκολες μέρες

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011


 Τη Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 συναντήθηκαν με τη Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη τα μέλη της Πολιτικής Κίνησης Οικολόγων Πράσινων Ημαθίας, Αγγελική Γιαννάκη, Σίμος Καραγαβριηλίδης και Χάρης Κουρουζίδης.

Οι εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων κατέθεσαν Πρόταση προς τη Δήμαρχο Βέροιας, η οποία περιγράφει αναλυτικά την εφαρμογή μιας «Στρατηγικής Μηδενικών Αποβλήτων», με στόχο την ελαχιστοποίηση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης αλλά και της οικονομικής που προκαλείται από τα αστικά απορρίμματα.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011.

Οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συγκεντρωθούν στις 10.30 το πρωί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα) και από εκεί θα κινηθούν προς το Πεδίον του Άρεως, όπου έχει προγραμματισθεί για τις 11.00 π.μ. το απεργιακό συλλαλητήριο.

Με σύνθημα «δικό τους το χρέος και τα ελλείμματα, δικό μας χρέος ο συνεχής αγώνας…», οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιδρούν στην ισοπέδωση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων, στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων 

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011


Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας, και των παραρτημάτων του της Βέροιας και Αλεξάνδρειας, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς πραγματοποίησαν προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Νόησις.

Η επίσκεψη υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του  Περιβαλλοντικού και Επιστημονικού Γραμματισμού και περιελάμβανε σχετικές με το Γραμματισμό δραστηριότητες.

     Από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην Βέροια, την 16/02/2011 και ώρα 11:00 συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 23 και 27 ετών διότι την 16/02/2011 και ώρα 08:00 στην Βέροια εισήλθαν από παράθυρο εντός μεσιτικού γραφείου ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν δύο φωτογραφικές μηχανές και πέντε κινητά τηλέφωνα.
     Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βεροίας.
 Συνεχίζονται οι  διαλέξεις για γονείς και υποψηφίους γονείς υπό τον γενικό τίτλο «Σχολή Γονέων».
Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Βενιζέλου 29, 1ος Όροφος) ομιλητής στη σειρά διαλέξεων «Σχολή Γονέων» θα είναι ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Καλλίπετρας Αρχιμανδρίτης π. Παλαμάς Κυριλίδης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Πτυχές Οικογενειακής ζωής στο συναξάρι των Παλαμάδων».
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Προσθήκη λεζάντας

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011


Το Σαββατόβραδο, 19 Φεβρουαρίου στο «Κιόσκι».
Μουσική και χορός από τη χρυσή εποχή της DISCO, με πολλές εκπλήξεις !
         Ένα ξεχωριστό Disco Party ετοιμάζουν οι « +/- 65 » (απόφοιτοι 1982-1983 και οι φίλοι τους) το Σαββατόβραδο 19 Φεβρουαρίου στο «Κιόσκι».
Το «μενού» της διασκέδασης προβλέπεται πλούσιο. Ατμόσφαιρα από τη χρυσή εποχή των Discothèque, με αειθαλή τραγούδια Disco, Pop, Rock, Rock e Roll των δεκαετιών ’60, ’70, ‘80 διαλεγμένα «ένα προς ένα» από γνωστούς Disk Jockey.  
Πολύχρωμα φωτορυθμικά, εφε και ακτίνες Disco-μπάλας στην πίστα που θα γίνει σημείο συνάντησης της νοσταλγίας, της χαράς και του ξεφαντώματος με χορευτικές επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε, σε μια βραδιά που υπόσχεται πολλή χορό και πολλές- πολλές εκπλήξεις !    
«Διαγωνισμός χορού Disco»
Οι «+/- 65», πιστοί στην παράδοση των πάρτι της εφηβείας τους θα διοργανώσουν
«διαγωνισμό χορού disco» για ζευγάρια, παρέες και σόλο, με έπαθλα και δώρα (Πληροφορίες: Κατερίνα Νίκου τηλ. 2332021812, 6944550932).  - Είσοδος: 7€ με ποτό.  
Τα έσοδα της εκδήλωσης, η οποία διοργανώνεται με την υποστήριξη της Δ.Ε.Τ.Ν. και της Κ.Ε.ΔΗ.Π.Ο.Ν., θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. 
Ραντεβού, λοιπόν, το Σαββατόβραδο (19/2) και ώρα 22:00 στο «Κιόσκι». 
Πληροφορίες-Κρατήσεις στα τηλ.: 6947930369, 6972254234, 6974077834



Το όνειρο κάθε οδηγού αγώνων να τρέξει στο θρυλικό Ράλι του Μόντε Κάρλο που διεξάγεται μία φορά τον χρόνο, τον Ιανουάριο, έκανε πραγματικότητα ο Ελληνας οδηγός αγώνων ράλι Δημήτρης Αμαξόπουλος.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 33χρονος οδηγός επέστρεψε από το Πριγκιπάτο με την πολύ τιμητική 29η θέση στη γενική κατάταξη των αγώνων, ενώ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο μοναδικός Ελληνας από το 1999 που πήρε μέρος στο αποκαλούμενο και «ράλι της χλιδής»!









Κάλυψε σχεδόν 1.500 χιλιόμετρα οδηγώντας στους παγωμένους δρόμους των Αλπεων, πέρασε από τις πιο δύσκολες ειδικές διαδρομές ξεσηκώνοντας 30.000 θεατές και είδε από κοντά τον πρίγκιπα

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
ΜΕ ΑΥΤ/ΤΑ
ΠΑΘΟΝΤΕΣ

ΣΥΝΟΛΟ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ

3
ΝΕΚΡΟΙ
3
ΣΟΒΑΡΑ
1
ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜ
3
ΕΛΑΦΡΑ
4
ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜ
7
ΣΥΝΟΛΟ
8
ΣΥΝΟΛΟ
13
      


                 Π Α Ρ Α Β Α Σ Ε Ι Σ     Α Υ Τ Ο Κ Ι Ν Η Τ Ω Ν
1. ΜΕΘΗ

Συνεργεία
21
Ελεγχθέντα άτομα
698
Βεβαιωθείσες παραβάσεις
                  4
Αυτόφωρα
-
ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Συνεργεία
17
Βεβαιωθείσες παραβάσεις
118
Αυτόφωρα
-

                 Π Α Ρ Α Β Α Σ Ε Ι Σ     Δ Ι Κ Υ Κ Λ Ω Ν
1. Αριθμός ελεγχθέντων δικύκλων
69
2. Βεβαιωθείσες παραβάσεις
8
α) Μη χρήση προστατευτικού κράνους
-
β) Επικίνδυνη οδήγηση
-
γ) Μέθη
-
δ) Στέρηση άδειας οδήγησης
2
ε) Στέρηση άδειας κυκλοφορίας
-
στ) Στέρηση ασφαλιστηρίου
2
ζ) Θόρυβοι
-
η) Λοιπές παραβάσεις
4




Η ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της Μιέζας και η κατασκευή κτηρίου και εργαστηριακών εγκαταστάσεων του Ινστιτούτου Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών (ΙΤΣΑΚ) εντάχθηκαν για χρηματοδότηση στο Ε.Σ.Π.Α., με απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, Θύμιου Σώκου.

Ο αρχαιολογικός χώρος της αρχαίας Μιέζας «απλώνεται» στη Νάουσα Ημαθίας. Θα πραγματοποιηθούν επεμβάσεις, συντηρήσεις και αποκαταστάσεις σε αρχαίους λίθους του θεάτρου και διαμόρφωση χώρων του μνημείου και του περιβάλλοντός του.
Πρόκειται για ένα πολιτιστικό έργο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011


Πρόσφατα ανακοινώθηκαν κάποιες λίστες για τις μετατάξεις-μεταθέσεις προσωπικού του ΟΣΕ σε άλλες υπηρεσίες.
Στο blog http://sidirodromikanea.blogspot.com/  συνεχίζουν και σήμερα ανάμεσα στις δημοσιεύσεις να εμφανίζονται προβληματισμοί και πολλές συγκρίσεις
Να δούμε όμως λίγο τους αριθμούς
Η μετάταξη-μετάθεση έγινε σε 1.622 εργαζόμενους του ΟΣΕ
Από αυτούς οι περισσότεροι (άνδρες – γυναίκες) πήγαν σε υπηρεσίες και Νοσοκομεία του Υπουργείου Υγείας  οι (413)
«Με το πέρας της κοινής αποστολής μας, χθες, διαπιστώσαμε ότι το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας παραμένει σε καλό δρόμο. 
Επισημάναμε επίσης ότι συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε σθεναρά την Κυβέρνηση για την επίτευξη των στόχων της, δηλαδή της δημοσιονομικής σταθεροποίησης και της αποκατάστασης της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας, όπως αποτυπώνεται και στο Μνημόνιο επί του προγράμματος. 
 
Η συνεργασία μας σε αυτήν την προσπάθεια βασιζόταν πάντα και εξακολουθεί να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. 
 

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011


«Ο Ελληνικός λαός σε κανέναν εκπρόσωπο δεν έχει δώσει καμία εντολή να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή του τόπου.
Ο Ελληνικός λαός σε κανέναν εκπρόσωπο της τρόικας δεν έχει δώσει την εντολή και την εξουσιοδότηση να του δίνει μαθήματα .
Και για αυτό το λόγο σε ανύποπτο χρόνο έχουμε ξεκαθαρίσει τους ρόλους.


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

AFISSA 70X100_TELIKO2.indd
VIEW SLIDE SHOW DOWNLOAD ALL
ADD MORE PHOTOS
This online album has 4 photos and will be available on SkyDrive until 05/08/2011.
 

tolkas_2010_parliamentΤην επέκταση της λειτουργίας του θεματικού τραίνου “Snow Train” και στο Νομό Ημαθίας ζήτησε από τους αρμόδιους Υπουργούς ο Βουλευτής Ημαθίας κ Άγγελος Τόλκας.
Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα που ξεκινά δοκιμαστικά για το Καϊμάκτσαλαν  χιονοδρόμοι και επισκέπτες μπορούν να επισκέπτονται το χιονοδρομικό κέντρο απολαμβάνοντας ελκυστικές προσφορές.    
Με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη ο Άγγελος Τόλκας κατέθεσε προς τους Υπουργούς πρόταση για δημιουργία συμπλέγματος χιονοδρομικών κέντρων με συμπληρωματικές δράσεις, ώστε να δημιουργηθεί ένα μεγάλο και ισχυρό κέντρο τουρισμού, πολιτισμού και αθλητισμού στη βόρεια Ελλάδα.

ragousis_kallikratis Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του κινήματος την  Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 8,30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο κ. Μάρκος Μπόλαρης, βουλευτής Σερρών και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης.



Προσκλήσεις διατίθενται  στα Γραφεία της Ν.Ε. Αγίου Αντωνίου 1 στη Βέροια τηλ.2331024777-21800

και από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Ήδη από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-02-2011 το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ HELLAS (Σπύρος Ζερβός ) που βρίσκεται στα Πολυκλαδικά Λύκεια της Βέροιας -- τηλεφωνικό κέντρο: 23310 60066  
άνοιξε τις πύλες του για τη διενέργεια Τεχνικού Ελέγχου για βαρέα οχήματα. 

Έτσι οι ιδιοκτήτες των βαρέων οχημάτων κάθε τύπου (φορτηγά, νταλίκες, ανατρεπόμενα λεωφορεία, τουριστικά, ψυγεία, , κ.τ.λ.) θα μπορούν να διεξάγουν τον τεχνικό τους έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ. 
Ο τεχνικός αυτός έλεγχος θα διενεργείται κατόπιν ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε στο τηλεφωνικό κέντρο : 23310 60066 στο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του τις καθημερινές, Δευτέρα – Παρασκευή, αλλά και το Σάββατο από 08:00π.μ. έως 15:00μ.μ. . 

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

pantelis_ds_verias* Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
* Αυτά που δεν ακούστηκαν και ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι στους Νέους Καλλικρατικούς Δήμους της Ελλάδας
* Πρώτα συμπεράσματα , μετά την πρώτη  χθεσινή ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας
... το Ιστορικό .... 
Αυτή ήταν η Προκήρυξη….



Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Στην Τουρκία αναμένεται να καταλήξει το κουφάρι ιστορικού αεροπλανοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού της Βρετανίας.
Πρόκειται για το παροπλισμένο από το 2005 αεροπλανοφόρο HMS Invincible, το οποίο βγήκε σε δημοπρασία, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.
Η μεγαλύτερη προσφορά προήλθε από Κινέζο επιχειρηματία, ο οποίος πρόσφερε 5 εκατομμύρια λίρες για την αγορά του, δηλώνοντας ότι σκοπεύει να το ρυμουλκήσει στην Κίνα και να το μετατρέψει σε αίθουσα ψυχαγωγίας.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011



Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ
(Εθνικής Αμύνης 2, τηλ.:2310 262 051)

«Ψηλά απ' τη γέφυρα»

Από 4 Φεβρουαρίου 2011

Ύστερα από δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες θεατρικές σεζόν στην Αθήνα, στο θέατρο « Βρετάνια» κι έχοντας αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, το έργο «Ψηλά απ΄ τη Γέφυρα» του Άρθουρ Μίλλερ ,θα συνεχιστεί από τον Φεβρουάριο, στο θέατρο «Αριστοτέλειον».
Ένα από τα σημαντικότερα έργα του σύγχρονου παγκόσμιου ρεπερτορίου, το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλλερ ''έρχεται'' στην Θεσσαλονίκη με τον Γρηγόρη Βαλτινό στον κεντρικό ρόλο του έργου, αυτόν του Έντι Καρμπόνε.
Ο Έντι Καρμπόνε, Ιταλός μετανάστης στην Αμερική του 50, εργάζεται σκληρά στο λιμάνι του Μπρούκλιν για να συντηρήσει την οικογένειά του. 

  • 11:32 π.μ.
  • Unknown
Η Κομισιόν επιβεβαιώνει "την πρόθεσή της να προτείνει τροποποιήσεις στην ισχύουσα νομοθεσία της ΕΕ που διέπει τους περιορισμούς του χρόνου πτήσης, οι οποίοι βασίζονται σε αντικειμενική τεχνική αξιολόγηση που διενεργεί ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA), με γνώμονα αποκλειστικά τα θέματα ασφάλειας πτήσεων", απαντώντας σε κοινοβουλευτικό έλεγχο που άσκησαν από κοινού οι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Καθηγητής κ Γ. Παπαστάμκος και κ. Κ. Πουπάκης.
Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχουν καταμετρηθεί περισσότερα από δέκα πολύνεκρα αεροπορικά δυστυχήματα, που οφείλονται στην υπερβολική κούραση των χειριστών πολιτικής αεροπορίας. Ταυτόχρονα, η έκθεση που εκπόνησε η EASA (European Aviation Safety Agency) τον Ιανουάριο του 2009 σχετικά με την ιατρική και επιστημονική αξιολόγηση
 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ