Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011


Με πρωτοβουλία του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας, και με τη στήριξη του Δήμου Αλεξάνδρειας, τρία σχολεία της Ημαθίας, περίπου εκατό μαθητές και μαθήτριες, θα συμμετάσχουν στην εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών «Μία μέρα για το Δέλτα», που διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα και ο Δήμος Δέλτα.
Πιο συγκεκριμένα, παιδιά από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας, το Δημοτικό Σχολείο Λουτρού και το Δημοτικό Σχολείου Κλειδίου θα κατέβουν την Παρασκευή 1 Απριλίου στις εκβολές του Λουδία, για να βοηθήσουν στον καθαρισμό της περιοχής.

Ουρσουζίδης Ν. Γεώργιος                        Προς : ΕΣΔΑ – ΟΤΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ
                     ΑΝΟΙΚΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ
Ο χώρος που προέκυψε από την  απόληψη αμμοχάλικων,  για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τον Μάρτη του 2008 στη χωματερή του Αλιάκμονα, χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα ως χώρος συγκέντρωσης των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων του Ν.Ημαθίας.
 Ο χώρος αυτός  εκ των ενόντων χωροθετήθηκε έκτοτε ως ο χώρος όπου μεταφέρονται τα ανακυκλώσιμα   απορρίμματα, τα οποία, ευαισθητοποιημένοι  πολίτες της Ημαθίας, 
Αμβλύνθηκε, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση για το 2010 της αναπληρώτριας Συνηγόρου του Πολίτη (ΣτΠ) Καλλιόπη Σπανού, η σχέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους δημότες, καθώς «πρωταγωνιστεί» σε ποσοστό 17,62% στην κακοδιαχείριση υποθέσεων πολίτη-κράτους.
Η έκθεση, την οποία παρέδωσε η κυρία Σπανού στον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο,  παρουσιάζει το έργο τού ΣτΠ μέσα στο 2010 και καταλήγει σε συμπεράσματα και προτάσεις


Τρίτη 29 Μαρτίου 2011


 Την Πέμπτη 31/3, στις 8.30μ.μ στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ,η θεατρική ομάδα «ΑΝΑΛΟΓΙΟ» του τμήματος θεατρικής υποδομής της Κ.Ε.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας παρουσιάζει την επιτυχία της «Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ» του Παναγιώτη Καποδίστρια. 
Γενική είσοδος 5€
Παίζουν οι : Βάσω Ζέββα – Μαρία
                     Ροζή Λαμπίδου – Έλσα
                     Βίκη Κουκάρα – Αγάθη
                     Έλσα Πιπερίδου – Διάβολος
                    Δημήτρης Δήμογλου – Χάρος
                    Φρόσω Κιατικίδου – Παγώνα
                    Παύλος Τσαμήτρος - Γιώργος
 Σκηνοθεσία και ενδυματολογική επιμέλεια : ο Θίασος
Εμψυχώτρια : Υακίνθη Σταμπολή
Μουσική Επιλογή και υποστήριξη: Κων/νος Γιωτόπουλος
Φωτισμοί : Γιώργος Βέγγος
Τεχνική Υποστήριξη: Διονύσης Λυκοστράτης
                                    Κωνσταντίνος Κωστόπουλος
Αφίσα : Βαγγέλης Οικονόμου  --- Γενική Εποπτεία :  Οδυσσέας Γ.Γωνιάδης

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011


Την Κυριακή 27 Μαρτίου, στο Χ.Κ. «3-5 Πηγάδια»  θα διεξαχθεί το 18ο πρωτάθλημα για ερασιτέχνες χιονοδρόμους ηλικίας 25 χρόνων και άνω, σε κατηγορίες ανά 10ετία. 

Στους νικητές θα δοθούν έπαθλα και δώρα και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με πάρτυ υπό τους ήχους του DJ του ROCK RADIO Νικάκη Ανδρέα. 

Δηλώσεις συμμετοχής  στο εκδοτήριο του χιον. κέντρου.           

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας και του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας μαζί με αστυνομικό σκύλο του Υποδιεύθυνσης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης την 18/03/2011 και ώρα 14:30 στην περιοχή Χαλάστρα Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 32 και 29 ετών και μία ημεδαπή γυναίκα ηλικίας 26 ετών διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στις οικίες των ανωτέρω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
α) στην οικία του 32χρονου ημεδαπού και της 26χρονης συντρόφου του 



Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Είναι μια αρχή αυτό.
Η πρώτη εικόνα ήταν η κ. Αρχοντάκη, Αντιδήμαρχος Βέροιας. 
Με μια σακούλα και σκούπα στα χέρια. 

Ανέβαινε στο Βήμα Αποστόλου Παύλου. Θα βρήκε, σκέφτηκα, πάλι κανένα αδέσποτο νεκρό από φόλα και πάει να το πάρει. 

Πήγα να δώ και να βοηθήσω αν χρειαστεί. Είναι γνωστή εδώ και χρόνια για την φιλοζωϊκή της δράση η Αντιδήμαρχος. 
Είναι πολύ σπάνιο να βρείς κάτι και να πείς καλή κουβέντα για τους κατά τόπους άρχοντες. Και αν «σκάσει» κάτι καλό, είναι άλλα εκατό που το επισκιάζουν. 

Δεν μπορείς να βλέπεις το ένα καλό και να κλείνεις στα εκατό που σε απογοητεύουν. Η εικόνα στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, ήταν και αυτή η ντροπή της Βέροιας. Μεγάλη ντροπή, που την έβλεπαν οι επισκέπτες χρόνια τώρα. Μια πλήρης εγκατάλειψη. 
 

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011



Η παράσταση «Εγώ ελπίζω να τη βολέψω» είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Μαρτσέλο Ντ’ Όρτα. 
Ο Ιταλός δάσκαλος συγκέντρωσε τις ξεκαρδιστικές μα και καυστικές εκθέσεις των μαθητών του από την τάξη του δημοτικού. 
Η παράσταση παρουσιάστηκε με επιτυχία για δύο χρονιές στο «Θέατρο του Νέου Κόσμου» σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου και συνέχισε την πορεία της στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο «Εγνατία» και στην Κύπρο.  
 Φέτος με την ευγενική χορηγία του ΟΠΑΠ επισκέπτεται τη Βέροια στην «Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Δήμου Βέροιας» 

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έρευνα του αναπληρωτή καθηγητή Ιολογίας και Ιογενών Νοσημάτων του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χαράλαμπου Μπιλλίνη, και της ομάδας του, που παρουσιάζεται στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κτηνιατρικής Παραγωγικών Ζώων, Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης και Προστασίας του Καταναλωτή, το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Γενετικό υλικό του ιού του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκε σε καρακάξα, η οποία κυνηγήθηκε κοντά στο χωριό Τρίλοφος της Θεσσαλονίκης, το Σεπτέμβριο του 2010, ενώ αντισώματα κατά του ιού βρέθηκαν στο 20% των περίπου 100 κορακοειδών, τα οποία συγκεντρώθηκαν σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τις κυνηγετικές περιόδους 2009-2020 και 2010-2011,

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011



 


Το ΔΣ της ΕΛΜΕ  Ημαθίας καλεί ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους,  
Σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 12:30,   
στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Μούμογλου 1) 
σε παράσταση διαμαρτυρίας για τις συγχωνεύσεις των σχολείων.
Η εκδήλωση καλύπτεται από τη δίωρη στάση εργασίας (12:00 – 14:00) της ΟΛΜΕ.  ---
Το  Δ.Σ.  της  ΕΛΜΕ  ΗΜΑΘΙΑΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011


Προσθήκη λεζάντας
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τη 21η DETROP 2011Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών,  με βασικό στόχο της  να αναδεικνύει την ασφάλεια την υγιεινή, την αξιοπιστία των διατροφικών προϊόντων της ελληνικής βιομηχανίας και την επέκτασή τους στις διεθνείς αγορές τη διεύρυνση νέων αγορών και τη δημιουργία νέων συναλλαγών
Κόντρα στην οικονομική  κρίση οι  Ημαθιώτικες επιχειρήσεις  οινοποιών Κτήμα Κυρ Γιάννη, Κτήμα Φουντή, Μπουτάρης Οινοποιητική, Τσάνταλης, Κτήμα Χρυσοχόου, και από τον κλάδο της  τροφοδοτικής αλυσίδας της ΒΙΚΑS Group εδωσαν το βροντερό τους παρόν στην μεγαλύτερη και σπουδαιότερη έκθεση τροφίμων 

και ποτών της χώρας μας.

Σημαντική διάκριση απέσπασε η συμμετοχή της ΒΙΚΑS Group κατακτώντας το βραβείο καλυτέρου περιπτέρου της έκθεσης.  

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων:

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου το  πρωί θα τελέσει προηγιασμένη θεία Λειτουργία στην ιερά μονή αγίων Πάντων Βεργίνας επι τη μνήμη του οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω
Την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 6μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία του μεγάλου Αποδείπνου στον ιερό ναό αγίου Δημητρίου Νεοχωρίου.
Την Πέμπτη 17 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει προηγιασμένη θεία Λειτουργία στον ιερό ναό αγίου Νικολάου Ανατολικού
Την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 6 μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία του μεγάλου Αποδείπνου στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εσπερινή ομιλία του.
Την Παρασκευή 18 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει προηγιασμένη θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Προφήτου Ηλιού στο στρατόπεδο ελικοπτέρων Αλεξανδρείας και στη συνέχεια μνημόσυνο.

ELGA_LOGOΤο πρόγραμμα αντιχαλαζικής προστασίας των δενδρωδών καλλιεργειών του 2010 ενέκρινε στην σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΕΛΓΑ.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι αυξημένος κατά 100% σε σχέση με το 2009 και ανέρχεται σε 9.5 εκατ. ευρώ περίπου.



Ο διπλασιασμός του προϋπολογισμού ήταν μια συνειδητή επιλογή της διοίκησης του Οργανισμού, η οποία πιστεύει ότι τα προγράμματα ενεργητικής προστασίας αποτελούν επένδυση και μεγεθύνουν το αναπτυξιακό αποτέλεσμα προς όφελος του αγρότη και της εθνικής οικονομίας.

Ως «εγκληματική συμπεριφορά» χαρακτήρισε ο Επίτροπος John Dalli, αρμόδιος για Θέματα Υγείας και Πολιτικής Καταναλωτών, τη συνεχιζόμενη αισχροκέρδεια που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην ελληνική εγχώρια αγορά καυσίμων, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη σχετικά με την ανεξέλεγκτη αύξηση της τιμής της βενζίνης

Ο Επίτροπος στην απάντησή του επισήμανε ότι οι αρμόδιες αρχές των κρατών μελών φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη    και ότι «το εν λόγω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί από τις εθνικές αρχές επιβολής του νόμου».
Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας ευρωβουλευτής, με αφορμή καταγγελίες φορέων του κλάδου καυσίμων και πολιτών που έπεσαν θύματα αισχροκέρδειας, στη σχετική ερώτησή του, κάλεσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να προχωρήσει σε συγκεκριμένες δράσεις με στόχο την ενεργοποίηση των ελληνικών αρχών και κατ’ επέκταση της Ελληνικής Κυβέρνησης προκειμένου να αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικό τρόπο η κερδοσκοπία εις βάρος των Ελλήνων καταναλωτών στην αγορά καυσίμων.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

   ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΜΕΝΕΣ  ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ              ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΡΙΝΑΣ     ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ     ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΥΦΗΣ        ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΥΦΗΣ
7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ    1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ    1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
2/Θ ΔΣ ΔΑΣΚΙΟΥ             1/Θ ΔΣ ΔΑΣΚΙΟΥ
8/Θ 6ο ΔΣ ΝΑΟΥΣΑΣ     7/Θ 6ο ΔΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
8/Θ 10ο ΔΣ ΝΑΟΥΣΑΣ     7/Θ 10ο ΔΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
6/Θ ΔΣ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ-ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ    5/Θ ΔΣ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ-ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ
6/Θ ΔΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ    5/Θ ΔΣ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ

Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα ευέλικτη απο 5 ανθρώπους ,οι οποίοι θα εκπροσωπούν τους παραγωγούς Ροδακίνου, και θα διαχειριστεί έγκαιρα τα θέματα της διάθεσης και της...... πληρωμής της παραγωγής συμπήρηνου Ροδάκινου τόνισε στο Agroschannel ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Γ. Κανελλόπουλος λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η σύσκεψη στο Δημαρχείο της Βέροιας .

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011



Την συγχώνευση των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου του δήμου, ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. 
Τα νομικά πρόσωπα που θα λειτουργήσουν στα πλαίσια του νέου διευρυμένου Δήμου είναι τα ακόλουθα. 







Τρίτη 8 Μαρτίου 2011


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Καθαρά Δευτέρα οι εφετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας και η Κ.Ε. ΔΗΠΟΝ. 
Η παράδοση, η σάτιρα και το αυθόρμητο γλέντι ήταν τα ιδιαίτερα στοιχεία που αναδείχθηκαν στις δεκάδες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών-Λαογραφικών Συλλόγων, του Συλλόγου Φίλοι του Καρναβαλιού, Καρναβαλικών ομάδων, Σχολείων και Επαγγελματιών. Δίκαια λοιπόν κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο των Ναουσαίων όσο και των επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι επέλεξαν τη Νάουσα για το εορταστικό τριήμερο, και οι οποίοι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών ξεπέρασαν τις 35.000.


Το Σάββατο 5 Μαρτίου έφτασαν στο Χ.Κ. «3-5 Πηγάδια» οι Αμερικανοί σκιέρ που προσπαθούν να πετύχουν ένα ιδιότυπο ρεκόρ, δηλ. να κάνουν σκι σε 32 χιονοδρομικά κέντρα από 30 χώρες, μέσα σε 15 ημέρες! 
Οι δύο σκιέρ είχαν την ευκαιρία να κάνουν σκι στις πίστες του Χ.Κ. παρέα με άλλους φίλους και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ποσότητα και την ποιότητα χιονιού. 





Τολμώ, Προσπαθώ, Πειραματίζομαι, Βελτιώνομαι, Ενδυναμώνομαι, Καλλιεργούμαι,   Αλλάζω,   Εξελίσσομαι,   Αναπτύσσομαι…


Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τ.Τ. Βέροιας, γιορτάζοντας την Ημέρα Σκέψης 2011 και την Εκατοντετηρίδα της Παγκόσμιας Οργάνωση Οδηγών (WAGGGS) σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, τη Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011, ώρες 18.00-20.00, με θέμα «Ενδυνάμωση και Ανάπτυξη των νέων μέσα από το παιδαγωγικό πρόγραμμα του Οδηγισμού».





Το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Κ.ΑΝ.Ε.Π.) της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με τη Γραμματεία Καταναλωτικού Κινήματος της Γ.Σ.Ε.Ε. και την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.), με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Καταναλωτή, πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011 και ώρα 09:30 έως 14:00, στο Ξενοδοχείο IMPERIAL (Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα), Ημερίδα με θέμα:

«Γονείς και παιδιά-Σημερινοί και αυριανοί καταναλωτές
στις νέες συνθήκες».

Στην Ημερίδα θα παρουσιασθεί πανελλαδική έρευνα την οποία διεξήγαγε η Γραμματεία Καταναλωτικού Κινήματος της Γ.Σ.Ε.Ε. και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας με θέμα:

«Οι καταναλωτικές συνήθειες των παιδιών σύμφωνα με τις απόψεις των γονέων».


Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011


Δημήτρης Ξόνογλου, Γιώργος Τσακίρης και Έλλη Χρυσίδου συναντιούνται και εκθέτουν στην γκαλερί Παπατζίκου.

 Τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες οι Δημήτρης Ξόνογλου, Γιώργος Τσακίρης και Έλλη Χρυσίδου με σημαντικό έργο, συνεχή και συνεπή παρουσία στον εικαστικό χώρο, συναντιούνται και εκθέτουν το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 8:00μ.μ.στην γκαλερί Παπατζίκου (Αγ. Αντωνίου 26 – Βέροια).

Δημήτρης Ξόνογλου
Γεννήθηκε στην Πρώτη Σερρών 1949. Σπούδασε ζωγραφική στην Academia di Belle Art di Roma και κεραμική στη Scouola Ornamentale di S. Giacomo di Roma. Είναι καθηγητής στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ΑΠΘ.

Τα έργα του Δημήτρη Ξόνογλου διακρίνονται για την πληθωρική τους φαντασία και τον εκρηκτικό τους δυναμισμό. Μπορείς να πιάσεις τον παλμό, την συγκίνηση και το νόημα μιας ατομικής έκφρασης που ήδη ανήκει στο συλλογικό κώδικα της νέας εικονογραφίας.
Κυκλοφορεί στο ίντερνετ, "Έχουμε Απόκριες και το Σέλι ντύθηκε Χριστούγεννα". Κάπως έτσι αντιμετωπίζουμε και εμείς το τριήμερο που μας έρχεται. Με κλεισμένα όλα τα δωμάτια των ξενοδοχείων, με ετοιμασίες για τα σπίτια που θα ανοίξουν,  με επισκέπτες, με φίλους.
Μία ξεχωριστή μέρα η σημερινή. Ηλιόλουστη, με πολύ χιόνι, με πατημένες τις πίστες, με λειτουργία όλου του χιονοδρομικού κέντρου. Με δρόμους ανοικτούς και με το προσωπικό σε ετοιμότητα και επιφυλακή. Ασφάλεια και εξυπηρέτηση σε προτεραιότητα.
Οι ιδανικές συνθήκες για μία απόδραση του τριημέρου. 
  • 5:21 μ.μ.
  • Unknown
Το Σάββατο 5 Μαρτίου θα είναι στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδιών οι δύο Αμερικανοί σκιέρ Πιέτρο Σιμονέτι και Έρικα Πλέσκο με σκοπό να πραγματοποιήσουν το ρεκόρ Γκίνες, κάνοντας σκι σε 30 χώρες της Ευρώπης μέσα σε 15 ημέρες.





Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011







Αυτές είναι οι σημαντικότερες αλλαγές που περιλαμβάνονται στην Κοινή Υπουργική Απόφασης για το λιανεμπόριο, το υπαίθριο και στεγασμένο εμπόριο με τις οποίες απελευθερώνονται τα συγκεκριμένα επαγγέλματα.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Οικονομικών με θέμα «Προσαρμογή διατάξεων αρμοδιότητας Γενικής Γραμματείας Εμπορίου


Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ: «Για μια βιώσιμη, οικονομική και φιλική στο περιβάλλον διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής,»
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - 10.00 TO ΠΡΩΙ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΑTHENS IMPERIAL» • ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ • ΑΘΗΝΑ • ΤΗΛ.: 210 5201600
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Α’ ΚΥΚΛΟΣ: Οι απόψεις των θεσμικών εκπροσώπων.
Προεδρείο: Παπαδημητρίου-Τσάτσου Άννα, Καλογερόπουλος Δημήτρης, Μπαλασόπουλος Θέμης.
10.00 – 10.10: Χαιρετισμός του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση. (Αναμένεται επιβεβαίωση).
10.10 – 10.20: Χαιρετισμός της Υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κας Κωνσταντίνα Μπιρμπίλη. (Αναμένεται επιβεβαίωση).
10.20 – 10.30: Χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα της 


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ