Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

  • 9:46 μ.μ.
  • Unknown
14 Προγραμματισμένες εκδηλώσεις και ακόμα δυο φιλοξενούμενες εκδηλώσεις θα μας κρατήσουν συντροφιά για τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούνιο - Αύγουστο στο θέατρο Άλσους «Μ.Μερκούρη» και το θέατρο θα ζήσει το δικό της καλοκαίρι.

Ανοιχτές στο κοινό κάθε Τετάρτη θα είναι οι μουσικές συναυλίες «Νότες Δροσιάς» με τοπικά συγκροτήματα της πόλης που θα λαμβάνουν χώρο στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΗΑΣ (Το πρόγραμμα των συναυλιών θα ανακοινωθεί προσεχώς)





Δείτε το πρόγραμμα παρακάτω :

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Η λαίλαπα των τραπεζοκαθισμάτων έχει πλήξει σχεδόν όλη την χώρα. Όπου υπήρχαν δημοτικές αρχές χωρίς πυγμή και θέληση να σπάσουν αυγά και να εφαρμόσουν το νόμο η κατάσταση ξέφυγε.
Μεγάλωσα μέσα στην αγορά γνωρίζω τα προβλήματα και της αγωνίες των ελευθέρων επαγγελματιών. Αλλά για μένα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος, η ασφάλεια του και το δικαίωμα του να περπατάει ελεύθερος.
Οι απόψεις μου γνωστές, δεν διεκδικώ την αποκλειστικότητα της ευαισθησίας, αλλά είμαι ο μόνος που κατήγγειλα επανηλλειμένως αυτές τις συμπεριφορές και την απαράδεκτη κατάσταση με τις καταλήψεις των πεζοδρομίων. Έλεγα στους συναδέλφους αιρετούς να μην νομιμοποιούν με την παρουσία τους αυτές τις καταστάσεις.

Δεν κάναμε τίποτα γιατί δεν υπήρχε βούληση. Εμένα δεν μου λέει τίποτα το ότι πήραν μια αναστολή από το πρωτοδικείο μια φορά! Και μετά τι έγινε ελέγχθηκαν πάρθηκαν ξανά τα μέτρα;
Η Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο μου έδωσε την εντύπωση ότι ίσως είχε την βούληση να μπει μια τάξη και να τηρηθεί η νομιμότητα.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011


Προσθήκη λεζάντας
   ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ                  
Με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 93.965,39€ σε επτά (7) επιχειρήσεις μεταποίησης τομάτας, διότι κατά τους σχετικούς ελέγχους διαπιστώθηκαν παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας σχετικά με εκπρόθεσμες ή/και με μη πληρωμές, προς τις συμβληθείσες με αυτές Ομάδες Παραγωγών, όσον αφορά την εμπορική αξία της πρώτης ύλης που παραδόθηκε προς μεταποίηση το έτος 2010.
Η επιβολή των ανωτέρω  χρηματικών προστίμων έγινε σε εφαρμογή του άρθρου 11 «Κυρώσεις» της με αριθ. 278486/05.03.2008 ΚΥΑ «Συμπληρωματικά μέτρα σε εκτέλεση του Καν (ΕΚ) 1182/2007 του Συμβουλίου, στον τομέα των τοματών που παραδίδονται για μεταποίηση» όπως αυτή έχει τροποποιηθεί και ισχύει και αφορά τις μεταποιητικές επιχειρήσεις, που είτε εξόφλησαν εκπρόθεσμα τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τις συμβληθείσες Ομάδες Παραγωγών, είτε δεν έχουν εξοφλήσει πλήρως αυτές, μέχρι και την ημέρα επιβολής του προστίμου. 

Συντάχθηκε και κατατέθηκε, ενώπιον ΣτΕ (Α.Π. 5471/17.6.2011), από τον Πληρεξούσιο Δικηγόρο των πολιτών του Ν.Ημαθίας και Θεσσαλονίκης, κ. Παπαστεργίου Γεώργιο, η Αίτηση Ακύρωσης της υπ’ αριθ. πρωτ. οικ. 198434/18.4.2011 Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που αφορά στην « Ανανέωση Απόφασης Έγκρισης περιβαλλοντικών όρων του έργου Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων και Συγκροτήματος Παραγωγής Ενέργειας Νομού Ημαθίας». Ο κ. Παπαστεργίου εκτιμά ότι η έγκριση των περιβαλλοντικών ορών είναι νομικά πλημμελής, για τους λόγους που αναλυτικά  αναφέρονται στην αίτηση Ακύρωσης, και ότι η προσβαλλόμενη Κ.Υ.Α. θα ακυρωθεί από το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της χώρας.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ -  Α Ι Τ Η Σ Η   
             1. Του Γεωργίου ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗ του Νικολάου, Πολιτικού Μηχανικού,  Αντιπροέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας του Τ.Ε.Ε./ Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας, και μέλους της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΚΜ, κατοίκου Βέροιας, οδός Κεντρικής αριθ. 5, Τ.Κ. 59100,   τηλ.2331026229 κιν.6977244460,
 2. Του Θεόδωρου ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ,   του Ηρακλή, Αντιδημάρχου Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, του Δήμου   Βέροιας, κατοίκου Μακροχωρίου Δήμου Βέροιας, τηλ.6976116329,
3.   Του Αριστομένη ΛΑΖΑΡΙΔΗ,  του Αιμιλίου, Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του Δήμου Βέροιας, κατοίκου Βέροιας, Ορεστών 2, τηλ.6977508898,
4.Του Τηλέμαχου   ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του Βασιλείου, Αντιδημάρχου κοινωνικής προστασίας – παιδείας και αλληλεγγύης, , του Δήμου   Βέροιας, κατοίκου Ράχης του Δήμου Βέροιας , τηλ.6973088888,
5.Του Βασιλείου ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ του Νικολάου, Δημοτικού Συμβούλου Δ. Βέροιας, κατοίκου Βέροιας, Δήμητρας 18,  τηλ.6978442474,
6.   Του Γεωργίου ΚΑΚΑΡΗ  του Ανδρέα, Δημοτικού Συμβούλου Δ. Βέροιας, κατοίκου Βέροιας, τηλ. 6974044743,
7. Του Δημητρίου ΤΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ, του Παναγιώτη, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Μέλους του ΤΕΕ / Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας, κατοίκου Βέροιας, οδός Αριστοφάνους ,αριθ.7, Τ.Κ. 59100, τηλ.6937197292,

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

«Γεύση» από Βέροια εύηχη πόλη πήραν  γειτονικές μας πόλεις το τριήμερο που μας πέρασε. 
To τμήμα προβολής της Κ.Ε.Π.Α μαζί με τη μπαντίνα της Φιλαρμονικής , υπό τη δ/νση του Α.Βιγάτο,έκανε promo tour στην Έδεσσα, Νάουσα κ Θεσσαλονίκη.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θερμή και τα σχόλια για το φεστιβάλ, θετικά. 
Στην ομάδα συμμετείχαν και εθελοντές, οι οποίοι διένειμαν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Περιγραφή: http://www.pefim.gr/wp-content/uploads/2011/04/mainframe-11-4-copy.jpg
Περιγραφή: http://www.pefim.gr/wp-content/uploads/2011/06/5846860904_4c739dc138_z.jpg
92 χρόνια μετά την μοιραία αλλά και ένδοξη ημέρα για τον Ελληνικό Προσκοπισμό, η Περιφερειακή μας Εφορεία τίμησε με μια σειρά εκδηλώσεων, Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουνίου 2011 , την θυσία των προγόνων αδελφών Προσκόπων του Αϊδινίου, οι οποίοι τίμησαν με το αίμα τους το Νόμο και την Υπόσχεσή τους προσφέροντας τη ζωή τους στο βωμό της Πατρίδας.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011


Για 15 ημέρες ή ένα μήνα κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι οι δημόσιοι υπάλληλοι αφού τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους στερεύουν και η καθυστέρηση της δόσης κάνει χειρότερη την κατάσταση.

Οι επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμα και να καταργηθεί η προκαταβολή μισθού ή μέσα στο καλοκαιρι, ή μέσα στο Φθινόπωρο.

Μέχρι σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται 2 φορές το μήνα, οι περισσότεροι στις 13 και 27 του μηνός.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Την Κυριακή 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εργασιών σε περιοχές της Βέροιας.


Από τις 7.30πμ έως τις 11πμ , στις περιοχές:
Άνω Παπάγου, Ακρόπολη, Μ. Μπότσαρη, πλατεία Καπετανίδη, 10ο Δημοτικό, Πασακιόσκι, Αγία Παρασκευή, Τσερμένι, Λαμπράκη, Βήμα Αποστόλου Παύλου, και στην ζώνη που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Μ. Μπότσαρη, Καραϊσκάκη, Ρήγα Φεραίου, Περικλέους, Θεμιστοκλέους, Γ. Ξενόπουλου, Π. Ιωακείμ, Μητροπόλεως, Απ. Παύλου, Ναούσης.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011


20 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα

Η «Οδύσσεια» του Κομέλ και της Ζεϊνάμπ από το Αφγανιστάν έχει πρωταγωνιστές 2 παιδιά που βρέθηκαν στη χώρα μας, έχοντας χάσει τη μητέρα τους σε έναν από τους ενδιάμεσους σταθμούς της παράνομης διακίνησής τους, από την πατρίδα τους σε έναν καλύτερο τόπο.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας καλεί να κατεβάσετε και να προβάλλετε ρεπορτάζ για την παραμονή τους στην Ελλάδα καθώς και όλη τη διαδικασία μέχρι την επιστροφή των 2 παιδιών στην μητέρα τους.

Σύντομο ιστορικό:
Οι σφοδρές συγκρούσεις συνεχίζονται στη Λιβύη, με το ανατολικό τμήμα να είναι υπό τον έλεγχο των ανταρτών και των αντι-Κανταφικών δυνάμεων που επικρατούν δυτικά της χώρας. Ο μάχες συνεχίζονται γύρω από τη Μισουράτα και τη Δυτική Λιβύη, και η κατάσταση των αμάχων που έχουν παγιδευτεί στις συγκρούσεις δυσχεραίνει σημαντικά. Η κατάσταση των μεταναστών εργατών στη Λιβύη αποτελεί άλλη μια ξεχωριστή πηγή ανησυχίας. Πολλοί φεύγουν στην Ευρώπη δια θαλάσσης κάτω από πολύ ανασφαλείς συνθήκες ή έχουν καταφύγει σε στρατόπεδα προσφύγων στην Τυνησία όπου αντιμετωπίζουν περαιτέρω βία και ανασφάλεια.
Με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης επελέγησαν οι έφηβοι βουλευτές που θα συμμετάσχουν στη ΙΣΤ΄ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων, οι εργασίες της οποίας θα γίνουν από τις 2 έως τις  5 Σεπτεμβρίου  2011 στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 
Στο πρόγραμμα πήραν μέρος φέτος 11.725 μαθητές και μαθήτριες της Β΄ τάξης του Λυκείου από 1.057 σχολεία (γενικά λύκεια ημερήσια και εσπερινά, δημόσια και ιδιωτικά, επαγγελματικά λύκεια και σχολές του ΟΑΕΔ, από την Ελλάδα, την Κύπρο και τον ελληνισμό της διασποράς).  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ ΤΡΟΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στη Βέροια από γονείς Πρόσφυγες - Πόντιους, την Κυριακή και τον Παναγιώτη Τροχόπουλο. 
Φαρμακοποιός, απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και γνωστός Πιανίστας, με εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

  • 8:42 μ.μ.
  • Unknown
" ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ" στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που υλοποίησε η Ε2 τάξη του Δημοτικού Σχολείου Βεργίνας Παλατιτσίων.
Οι μαθητές έμειναν άναυδοι απο τα καμώματα των κατοίκων του χωριού τους.  
στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και   
μια ιστορία που έγραψαν οι μαθητές στην οποία εντάσουν και μια επιστολή προς τη Δήμαρχο Βέροιας


Τρίτη 14 Ιουνίου 2011


Την Παρασκευή  10 Ιουνίου , πραγματοποιήθηκε  στον Άγιο Γεώργιο , Ενημερωτική  ομιλία από επόπτες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας .

Το θέμα της  ομιλίας ήταν η Πρόληψη από τον Ιό του Δυτικού Νείλου που μεταδίδεται από τα κουνούπια.
Ομιλητές ήταν η Διευθύντρια του τμήματος κα Λένου, και οι επόπτες κυρ Χρ Παυλίδης και Κ Ζησιόγλου
  
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση κατά την οποία τονίστηκε ο κίνδυνος  της ευρείας μετάδοσης του

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011


Μέτα τις καταγγελίες μας στον ΟΠΕΚΕΠΕ και στον τοπικό τύπο για τα υπέρογκα ποσά που ζητούσαν οι Ενώσεις από τους αγρότες της Ημαθίας για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη το γεγονός ότι η Ένωση συνετίστηκε ως προς το ποσό των χρημάτων που ζητά από τους αγρότες.

Από την πρώτη στιγμή ο Αγροτικός Σύλλογος Βέροιας στάθηκε στο πλευρό των αγροτών και παρείχε άμεση ενημέρωση.

Ενημερώσαμε τα μέλη μας ότι δεν πρόκειται να χάσουν τις προθεσμίες και τα χρήματα των ενισχύσεών τους και ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ είχε και έχει τους τρόπους να βρει τις λύσεις σε περίπτωση μη συμμόρφωσης. 


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011, ΩΡΑ 20:00

Με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 και ώρα 20:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας.
Ειδικότερα, τα θέματα είναι τα εξής:
1.      Έγκριση ή μη απολογισμών έτους 2010 των τριών δήμων Νάουσας, Ανθεμίων και Ειρηνούπολης.  
2.  Έγκριση ή μη οικονομικών καταστάσεων ισολογισμών, αποτελεσμάτων χρήσης και εκθέσεων ορκωτών λογιστών έτους 2010 των τριών δήμων Νάουσας, Ανθεμίων και Ειρηνούπολης.  

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Οι επιστημονικές ενώσεις των καθηγητών Γαλλικής και Γερμανικής γλώσσας της Ημαθίας
Αντιδρούν στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας
Σήμερα Παρασκευή στη 1.30 το μεσημέρι, συγκέντρωση στην πλατεία δημαρχείου Βέροιας  και πορεία στους δρόμους της πόλης, όπου θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό

Διαβάστε την απόφαση 



Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011




Το Χιον. Κέντρο «3-5 Πηγάδια» θα είναι ανοικτό για τους ορειβάτες, τους ποδηλάτες  και όλους τους φίλους του βουνού το διήμερο της Κυριακής 12/06 και την Δευτέρα 13/06, ημέρα του Αγίου Πνεύματος. 

Την Κυριακή ο αναβατήρας θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως 16:00 και την Δευτέρα, για τους προσκυνητές του Αγίου Πνεύματος από τις 7:30 μέχρι τις 14:30. 

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011



Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 στις 8.00μ.μ., η γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ στη Βέροια, ( Αγ. Αντωνίου 26) παρουσιάζει έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Κουκούδη.

Η έκθεση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, 
καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο σύλλογο 
΄΄ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ΄΄

ΓΚΑΛΕΡΙ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ
Αγ. Αντωνίου 26
59100,   Βέροια
Τηλ. 23310 70325
e-mail: vpaptzikou@gmail.com

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ 
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Με την εθελοντική συμμετοχή συλλόγων, φορέων και δημοτών κάθε ηλικίας έγινε το πρωί της Κυριακής (5/6) ο συμβολικός καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος. Εφέτος για πρώτη φορά ο καθιερωμένος καθαρισμός έγινε σε όλο το διευρυμένο Δήμο Νάουσας (Νάουσα, Ανθέμια, Ειρηνούπολη). Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν επίσης εθελοντικά εργαζόμενοι στο Δήμο με μηχανήματα και οχήματα.
Συγκεκριμένα, από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο πολίτες, μαθητές, μέλη συλλόγων και φορέων. 

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011


Η κεντρική θεατρική σκηνή του Π.Γ.Σ. "Προμηθέας" σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε στις 8 και 9 Ιουνίου στις 21:00 μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τη θεατρική παράσταση
"Καλά ξεμπερδέματα" 
 μια διασκευή της θεατρικής ομάδας του συλλόγου βασισμένη σε κωμικά μονόπρακτα του Άντον Τσέχωφ.



Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011


Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ που παραλαμβάνει η ΕΑΣ Βέροιας, ανακοινώνουμε στα μέλη μας τα εξής:

Ήρθαν καταγγελίες στο σύλλογό μας από μέλη μας που πήγαν να κάνουν δήλωση ΟΣΔΕ στην ΕΑΣ Βέροιας ότι τους ζητήθηκαν χρήματα για "παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και λογιστικής εξυπηρέτησης". Τα ποσά που τους ζητήθηκαν (μέσος όρος 250 ευρώ η δήλωση) είναι δυσανάλογα με τις υπηρεσίες που τους παρασχέθηκαν.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011


Ο Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίων Βεροίας την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 11.00 καλεί τα μέλη του, τους αθλητές του όλων των τμημάτων ,τους γονείς των αθλητών, τους φίλους του συλλόγου  να βρίσκονται στο "Φράγμα" του ποταμού  Αλιάκμωνα για να συμμετάσχουν στον 1ο Γύρο της Τεχνιτής Λίμνης.
-Θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν το φυσικό κάλλος της περιοχής περπατώντας ή τρέχοντας χωρίς ανταγωνισμό.


Βελτίωση συμπτωμάτων μέχρι και 61% στις πρώτες κλινικές δοκιμές επιτρέπει αισιοδοξία για τη συνέχεια

Μια πρωτοποριακή γονιδιακή θεραπεία για την νόσο του Πάρκινσον αναπτύσσει η βρετανική εταιρεία Oxford BioMedica. Η θεραπεία ονομάζεται ProSavin και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των κλινικών δοκιμών, η χορήγησή της βελτίωσε τα συμπτώματα της νόσου από 43% μέχρι 61%.

xrimata11,7 εκατ. Ευρώ αποζημιώσεις ΠΣΕΑ θα δώσει τις επόμενες τρείς ημέρες ο ΕΛΓΑ σε 1.340 αγρότες.Ειδικότερα:


 

Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης καυσίμων για το Δήμο Βέροιας από το ΕΣΠΑ,  με εφαρμογή στα δημοτικά οχήματα και τα δημοτικά κτίρια του Δήμου  και σύστημα βελτιστοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων.
Στο πλαίσιο της πρόσκλησης 20.1 «Ψηφιακές Υπηρεσίες Δήμων» ο Δήμος Βέροιας έχει υποβάλλει ως δικαιούχος για λογαριασμού του νέου Καλλικρατικού Δήμου, Τεχνικό Δελτίο Προτεινόμενης Πράξης (ΤΔΠΠ) με τίτλο: «Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης καυσίμων με εφαρμογή στα δημοτικά οχήματα και τα δημοτικά κτίρια του Δήμου Βέροιας και σύστημα βελτιστοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων». Η όλη πρόταση αξιολογήθηκε με επιτυχία και εξασφάλισε χρηματοδότηση #268.000# ευρώ από το ΕΣΠΑ για το Δήμο μας.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι τον όλο φάκελο τον προετοίμασε με επιτυχία η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. του Δήμου Βέροιας.   

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ