Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011


Μετά την από 14/6/2011 επιστολή μου προς το Σ.Ε.Ε.Δ.Δ., που κοινοποιήθηκε και στo Πολεοδομικό Τμήμα του Δ.Β.,  και την διευκρινιστική συνάντηση που ακολούθησε με πρωτοβουλία του αρμόδιου Αντιδημάρχου, οφείλω να γνωστοποιήσω όλα εκείνα τα στοιχεία που θεωρώ ότι, πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες της Ημαθίας.

-         Στις αρχές του Ιουλίου κατατέθηκε ο σχετικός φάκελος, για την έγκριση άδειας εγκατάστασης στη «θέση 12» της ΜΕΑ – ΧΥΤΥ των ΟΤΑ Ημαθίας, στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Ημαθίας. Στoν αρχικό φάκελο περιλαμβάνονταν η εγκεκριμένη Μελέτη Εφαρμογής του έργου, που ως γνωστό εκπονήθηκε σε γήπεδο 82.025 τ.μ. Δασικής έκτασης αντί  των 49.849,94 τ.μ., που έχει παραχωρηθεί για τον σκοπό αυτό από την Π.Κ.Μ. από το 2009. Αξίζει να επισημανθεί  ότι, στην αρχικά παραχωρηθείσα έκταση, όπως και σε αυτήν της Μελέτης Εφαρμογής, συμπεριλαμβάνεται έκταση που καταλαμβάνει και το ρέμα, που διασχίζει την περιοχή, ενώ σαφέστατα η περιοχή του ρέματος είχε εξαιρεθεί στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου, η σκοπιμότητα προφανής, τα ρέματα προστατεύονται απόλυτα από την σχετική νομοθεσία.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Μία γρήγορη ανακοίνωση για τα αποτέλεσματα και είμαστε στην αναμονή για περισσότερα νέα και ένα πιο αναλυτικό report από τον αγώνα. Όλα πήγαν καλά, με μία πίστα που τελικά από τις φωτογραφίες που είχαν βγει στη δημοσιότητα, είχε αδικηθεί αρκετά. Γρήγοροι αθλητές έδωσαν το παρόν και η έκπληξη ήρθε από τον πιτσιρικά Δάνη Καραμιχαηλίδη από τα Γρεβενά με το καλύτερο συνολικά χρόνο!!

Μπράβο σε όλους τους αθλητές που έτρεξαν και υποστήριξαν την προσπάθεια και όλοι περιμένουμε κάτι ακόμα καλύτερο του χρόνου...η αρχή έγινε και ευχόμαστε να έχει και συνέχεια!

Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για αυτή την πολύ αξιόλογη πρώτη προσπάθεια.

http://www.downhill.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=550:1os-agwnas-dh-seli-2011-apotelesmata&catid=75:apotelesmata-agwnwn&Itemid=145








Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Στο πιο φιλόξενο bar της Βέροιας  
''erateino-public''
διοργανώνεται έκθεση ζωγραφικής
με τίτλο "creating faces "
του ζωγράφου Θανάση Σαμούκα.

Ο καλλιτέχνης χρησιμοποιώντας ποικίλες τεχνικές έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο επιχειρεί να αποδώσει στον καμβά του τα πορτραίτα γνωστών και αγνώστων προσώπων της καθημερινότητας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 19-08-2011 έως 10-09-2011 ώρες λειτουργίες του καταστήματος

http://samuka-gallery.blogspot.com

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Περισσότερα από 1500 άτομα παρακολούθησαν  τη συναυλία που οργάνωσαν η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και η ΙΖ' Εφορεία Προιστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, το Σάββατο 13 Αυγούστου στο Μουσείο της ΒΕΡΓΙΝΑΣ, γιορτάζοντας την Πανσέληνο του Αυγούστου.
Ο Βασίλης Λέκκας, με συνοδεία εξαίρετων μουσικών, ερμήνευσε Μ.Χατζιδάκι αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα κ τον ενθουσιασμό του κοινού.



Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

  • 1:52 μ.μ.
  • Unknown

WLf 2011 (ο νέος θεσμός της συμπρωτεύουσας)
Week Lake festival ...παρέα με το αντίσκηνό μου!
Το "WLf 2011" διεξάγεται από την Τετάρτη 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011 στο χώρο των Λουτρών της Πικρολίμνης
το WLf στο facebook _ http://www.facebook.com/pages/Week-Lake-festival/202054059818486?sk=info
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WEEK LAKE festival 2011

 εδώ
  • 1:23 μ.μ.
  • Unknown

        ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

                             Τρίτη  30  Αυγούστου στις 9:15 μ.μ.
Μια παράσταση βασισμένη σ’ ένα από τα καλύτερα βιβλία του 20ου αιώνα.
    Ένα έργο για παιδιά και για όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά με         εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
Μια παράσταση για κάθε ηλικία που δεν πρέπει να χάσετε

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος  10€
 Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011


 Τριήμερο Δημιουργίας 26,27 και 28 Αυγούστου 2011
στο ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ  (Δημοτικό ΑΛΣΟΣ – Παπάγου)
στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών & Αφήγησης 
από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας

Πρόγραμμα
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011
10:30 π.μ. Αφήγηση μικρού παραμυθιού από την Ανθή Θάνου
11:00 π.μ. «Ζωγραφίζω το παραμύθι που άκουσα»
1:30 μ.μ. «Εκθέτω τα έργα μου»
2:00-5:00μ.μ. ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
5:00-8:00μ.μ.«Μετατρέπω το παραμύθι σε θεατρικό έργο και το παρουσιάζω»
8:45μ.μ.: «ΤΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ»

ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Με 21 μουσικά συγκροτήματα θα ανοίξει το βράδυ της Τετάρτης 17 Αυγούστου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο η αυλαία του 4ου Ροκ Φεστιβάλ Νάουσας, το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας και η Κ.Ε.Π.ΑΠ. Νάουσας. Συμμετέχουν πάνω από 110 νέοι μουσικοί από τη Νάουσα, τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια, την Αριδαία και τη Θεσσαλονίκη που αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον του κοινού το πενθήμερο από 17 έως 21 Αυγούστου. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε νέους μουσικούς και ερασιτεχνικά συγκροτήματα και την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το κοινό. Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση στηρίζεται στην ανιδιοτελή και εθελοντική συμμετοχή των μουσικών και σε χορηγίες, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στη στήριξη του κοινωνικού και πολιτιστικού έργου της Κ.Ε.Π.Α.Π. Δήμου Νάουσας.  
Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:




Η Περιφερειακή Σύμβουλος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Γυναικών Σταγείρων – Στρατονίκης για να συμμετάσχει στο 1ο Πανχαλκιδικιώτικο Συμπόσιο Γυναικείων Συλλόγων για να μιλήσει για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και την Ισότητα των φύλων. Έτσι λοιπόν στις 7/8/2011 στο Άλσος Αριστοτέλη στα Στάγειρα Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε το Συμπόσιο όπου και μεταξύ άλλων η Π/Ε ανέφερε ότι:      
Το 1ο Πανχαλκιδικιώτικο Συμπόσιο Γυναικείων Συλλόγων θα πρέπει να έχει στόχο να αναδείξει την ανάγκη ενίσχυσης του πολύπλευρου ρόλου των γυναικών και της ουσιαστικής ισότητας ως ένα θεμελιώδης ανθρώπινο δικαίωμα, ως μια αδήριτη ανάγκη για κοινωνική πρόοδο και ευημερία , και τις ευκαιρίες που δίνονται για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα μέσα στην κρίση.
100 χρόνια αγώνων είναι πολλά για να γίνουν θεμελιώδεις αλλαγές. 

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ως υφυπουργός Επικρατείας, ορκίζεται, σήμερα το μεσημέρι, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο 33χρονος βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ κ Αγγελος Τόλκας. 



http://www.tolkas.gr
 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ