Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η Σοφί Ντεκάν, επιμελήτρια της μεγαλύτερης έκθεσης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ για τον έλληνα στρατηλάτη μάς ξεναγεί στον χώρο του παρισινού μουσείου και εξηγεί γιατί κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Παρίσι, στα εγκαίνια της πολυαναμενόμενης έκθεσης «Στο Βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου - Η Αρχαία Μακεδονία».
Μετά την ξενάγηση των ελλήνων και γάλλων επίσημων προσκεκλημένων, η γαλλίδα επιμελήτρια της έκθεσης και υπεύθυνη του Τμήματος Ελληνικών, Ετρουσκικών και Ρωμαϊκών Αρχαιοτήτων του Μουσείου, Σοφί Ντεκάν, με βλέμμα εμφανώς κουρασμένο αλλά γεμάτο ικανοποίηση, μιλά για τη μοναδική αυτή έκθεση που το διεθνές κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί μέχρι τις 16 Ιανουαρίου του 2012.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011


Προσθήκη λεζάντας
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΝΗΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε και επισήμως η οριστικοποίηση της συμφωνίας του VAENI με τον κινεζικό επιχειρηματικό κολοσσό καθώς στην χώρα της Άπω Ανατολής μετέβη κλιμάκιο του Συνεταιρισμού μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ Φουντούλη, ο οποίος και υπέγραψε τη συμφωνία από πλευράς VAENI.
        

Αντίστροφη Μέτρηση
Λιγότερο από 10 ημέρες απομένουν μέχρι να  κλείσει η αυλαία του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος για το 2011. Η Α.Λ.Π. (Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας), είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή 4ο Ράλλυ Σπριντ Πτολεμαΐδας. Μέχρι στιγμής φιγουράρουν 33 συμμετοχές στον προσωρινό πίνακα, καθώς ως τελευταία μέρα υποβολής ορίστηκε η Δευτέρα 24 Οκτωβρίου για όσα πληρώματα δεν πρόλαβαν, ξέχασαν ή το σκέφτηκαν αλλιώς.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Στις πλατείες σήμερα το παγκόσμιο ραντεβού των «αγανακτισμένων»

Ραντεβού στις πλατείες 951 πόλεων σε συνολικά 82 χώρες δίνουν οι αγανακτισμένοι σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου, καλώντας τον κόσμο να ξεσηκωθεί για να διεκδικήσει τα δικαιώματα του και να απαιτήσει μια αληθινή δημοκρατία.


«Τώρα ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι σε μια παγκόσμια, ειρηνική διαμαρτυρία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κάλεσμα της παγκόσμιας διαμαρτυρίας με σύνθημα «15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ».

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011


Οι Εκδόσεις «άνεμος εκδοτική» και ο συγγραφέας Γιάννης Φιλιππίδης παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημά του «Κρατάς μυστικό;».
Σας περιμένουμε σε μια  βραδιά, που θα αποδοθούν με τρόπο θεατρικό, αποσπάσματα από το τρίτο  μυθιστόρημα του Γιάννη Φιλιππίδη τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011, ώρα 7μ.μ. στο καφέ «Κοχλίας» στον πεζόδρομο της οδού Ιπποκράτους.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011


Ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Δ. Βέροιας

«Σήμερα, τα σκουπίδια του Δήμου Βέροιας μεταφέρονται στην Κοζάνη με ένα οικονομικό κόστος που το πληρώνουμε όλοι. Η συμμετοχή του πολίτη είναι η σπουδαιότερη παράμετρος προκειμένου να μειωθεί αυτό το κόστος αλλά και να αλλάξει η εικόνα του Δήμου μας, ενός Δήμου που με σημείο αναφοράς τη Βεργίνα, τον ιστορικό χώρο των Αιγών, έχει εκατοντάδες επισκέπτες. 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ