Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Mykines, Faroe Islands
Aφιερωμένη στην παγκόσμια κίνηση στήριξης της Ελλάδας «Είμαστε όλοι Έλληνες», είναι η νέα έρευνα του ερευνητή αιγαιακών γραφών δρ. Μηνά Τσικριτσή, η οποία αποδεικνύει με τη χρήση των νέων τεχνολογιών ότι οι προϊστορικοί Έλληνες είχαν επισκεφτεί τη Βόρεια Αμερική πολύ πιο πριν την ανακαλύψει ο Χριστόφορος Κολόμβος.

Η έρευνα του κ. Τσικριτσή βασίστηκε στο κείμενο του Πλουτάρχου «Περί του εμφαινομένου προσώπου τω κύκλω της Σελήνης», όπου στις παραγράφους 941Α-942, περιγράφει το ταξίδι των Ελλήνων σε μία ήπειρο η οποία βρίσκονταν «δυτικά των τριών νησιών και βορειοδυτικά της Βρετανίας».

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012


Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Προσθήκη λεζάντας
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Σας καλέσαμε σήμερα εδώ, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, γιατί από σήμερα, εγκαθίσταται και αναλαμβάνει τα καθήκοντά της η νέα εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά, η οποία παραιτήθηκε από τη θέση στην κυβέρνηση, από το Υπουργείο Εσωτερικών, απ' όπου έφυγε εν μέσω συναισθηματικών αντιδράσεων όλων αυτών που λυπήθηκαν γιατί την έχασαν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Με πρωτοβουλία της  Ένωσης Νέων Αγροτών Ημαθίας διοργανώνεται την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 η 1η Αγορά Αγροτών (παραγωγών) στην περιοχή της  λαχαναγοράς της  Κουλούρας (κόμβος κουλούρας).
Στα 200 μέτρα έχει στάση για δρομολόγια απο βέροια για λαχαναγορά της κουλούρας,και η εγνατία οδός στον κόμβο κουλούρας είναι μόλις 100 μέτρα.
Από τις 8:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι νέοι αγρότες από όλη την Ελλάδα θα διαθέσουν τα γεωργικά τους προϊόντα σε τιμές  παραγωγού στο κοινό.

Ελάτε με ένα ερωτικό ποίημα

Τετάρτη 21/3/2012

 CAFE McOza

Mητροπόλεως 40 ΒΕΡΟΙΑ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012


Σήμερα Παρασκευή 16 Μαρτίου στη Στέγη στη Βέροια, στο χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014-2020», εν όψει των νομοθετικών πρωτοβουλιών και προτάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωκοινοβουλίου για την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Την Ημερίδα για την ενημέρωση των εμπλεκομένων φορέων και των αγροτών συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βεροίας, το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης του ΑΠΘ, ο Σύλλογος Γεωπόνων Νομού Ημαθίας και η Ένωση Νέων Αγροτών Νομού Ημαθίας.  

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ