Κυριακή 29 Απριλίου 2012


Φίλες και φίλοι της Ημαθίας
Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης και των δυσκολιών που περνάμε όλοι μας, πιστεύω ότι με το ΠΑΣΟΚ και με τον Βαγγέλη Βενιζέλο η χώρα μπορεί να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τη μεγάλη κρίση. 

Γιατί με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο διαχρονικά προσέφερε πολλά στη χώρα – έχοντας κάνει σαφώς και λάθη – θα έχουμε τη δυνατότητα ως δημοκρατικό κίνημα να διαμορφώσουμε τις πολιτικές συνθήκες ώστε η χώρα μας να συνεχίσει να είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να έχει νόμισμά της το Ευρώ και να δρομολογήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για μία αναπτυξιακή πορεία, που θα δώσει νέες θέσεις εργασίας, θα βελτιώσει την οικονομική κατάσταση και θα αφήσουμε πίσω μας την κρίση και όσα μας πληγώνουν. 

Τώρα είναι η αφετηρία μιας νέας πορείας. Τώρα κρίνονται οι επόμενες δεκαετίες.

Την λαϊκή αγορά της Νάουσας επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου η Δώρα Μπαλτατζίδου, συναντήθηκε με παραγωγούς, πωλητές, εμπόρους και πολίτες της αγοράς, οι οποίοι την υποδέχτηκαν με εγκαρδιότητα και την ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, καθόλου άγνωστα για την Δώρα λόγω του επαγγέλματός της και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα τους και θα συμβάλει με ότι δυνάμεις διαθέτει για την επίλυση τους.

Σάββατο 28 Απριλίου 2012


«Με όπλο τον Πολιτισμό. Δράσεις για την οικονομική ανάσταση της Ελλάδας μέσα από την ανάδειξη της Πολιτιστικής της κληρονομιάς»

Βασικός στόχος είναι η προστασία της υπάρχουσας αλλά και της μελλοντικής φυσικής και αστικής κληρονομιάς. Γιατί η Παγκόσμια Κληρονομιά δεν εξαντλείται μόνον στην προστασία της φύσης και στα μνημεία του πολιτισμού. Η ποικιλότητα των ζώντων πολιτιστικών προορισμών, οι ιεροί φυσικοί τόποι και τα πολιτιστικά τοπία περιλαμβάνονται και αυτά, στον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Δίνοντας έτσι μια νέα οπτική και στην διαχείριση της κοινής πια, οικολογικής και πολιτιστικής ποικιλότητας και στη σύγκλιση της αειφορικής διαχείρισης των πόρων.

Οργώνει την Αθήνα ο υποψήφιος με την Δημοκρατική Συμμαχία στην Α΄ Αθήνας κ.Κωνσταντίνος Χαλιορής.
Καθημερινά συναντά νέους και νέες σε όλες τις γειτονιές συζητώντας μαζί τους θέματα της επικαιρόττητας και τα προβλήματα που αφορούν τους νέους σήμερα.
Με συγκεκριμένες προτάσεις με όραμα και όρεξη για δουλεία,με το βλέμμα στο μέλλον της Αθηνας,της Ελλάδος."Δεν αλλάζουμε χώρα,Αλλάζουμε ΤΗ χώρα"

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας


Την Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού Ημαθίας, καθώς και με προσωπικό των Τμημάτων Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας της Βέροιας. 

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Σήμερα Δευτέρα, στις 11 το βράδυ  στην ΕΤ3, στην εκπομπή Εκλογές 2012 - Μιλώντας πολιτικά.

Γιατί έχουμε πράγματα να πούμε και να αλλάξουμε.

Γιατί εμείς μπορούμε καλύτερα

Αγγελος Τόλκας

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δραστηριότητα του Βουλευτή Ημαθίας  Α.Τόλκα στην Βουλή
Δραστηριότητα του Βουλευτή Ημαθίας  Α.Σιδηρόπουλου στην Βουλή
Δραστηριότητα του Βουλευτή Ημαθίας  Α.Γικόνογλου στην Βουλή...
Δραστηριότητα του Βουλευτή Ημαθίας 
Μ.Χαλκίδη στην Βουλή

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012



Την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 και ώρα 17:00, 
στο ξενοδοχείο ''ΑΙΓΕΣ'' στη Βέροια, 
θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Εκπρόσωπος του κόμματος και ομιλητής θα είναι ο Ευρωβουλευτής κ. Γεώργιος Παπαστάμκος


Την Δευτέρα 23 Απριλίου  2012   στις 13:00  το μεσημέρι ,στα Γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Αγίου Αντωνίου 1   1ος όροφος  , 

θα γίνει παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας.
Φίλες και φίλοι της Ημαθίας
Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης και των δυσκολιών που περνάμε όλοι μας, πιστεύω ότι με το ΠΑΣΟΚ και με τον Βαγγέλη Βενιζέλο η χώρα μπορεί να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τη μεγάλη κρίση.
Γιατί με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο διαχρονικά προσέφερε πολλά στη χώρα – έχοντας κάνει σαφώς και λάθη – θα έχουμε τη δυνατότητα ως δημοκρατικό κίνημα να διαμορφώσουμε τις πολιτικές συνθήκες ώστε η χώρα μας να συνεχίσει να είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να έχει νόμισμά της το Ευρώ και να δρομολογήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για μία αναπτυξιακή πορεία, που θα δώσει νέες θέσεις εργασίας, θα βελτιώσει την οικονομική κατάσταση 

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012


Από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας  ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ της  εκλογικής  περιφέρειας  Ημαθίας  για τις εθνικές εκλογές της  6ης Μάιου 2012.

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
   
1.    ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ           (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ)
2.    ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ   ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ    (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)
3.    ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ   ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ)   (ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ)
4.    ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ          (ΕΜΠΟΡΟΣ)
5.    ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ   ΧΡΥΣΑΝΘΗ  (ΘΟΥΛΗ)   (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ )
6.    ΤΟΛΚΑΣ   ΑΓΓΕΛΟΣ                 (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΒΕΡΟΙΑ:19 Απριλίου 2012  

ΠΡΟΣ: Τον κ. Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
Αντώνη Σαμαρά

ΚΟΙΝ: Τα ΜΜΕ και τον Ηλεκτρονικό Τύπο

Κ. Πρόεδρε

Σήμερα, με την παρούσα επιστολή μου και μολονότι  τα δικά σας δημοσκοπικά ευρήματα με φέρνουν πρώτο στις προτιμήσεις των Ημαθιωτών,  θέλω να δηλώσω δημόσια  πως δε  θα είμαι υποψήφιος  Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν. Δημοκρατίας, στις 6ης Μαΐου 2012.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η χώρα χρειάζεται τις δυνάμεις των πεζικάριων που θα τη βγάλουν από το τέλμα.
Από το λήθαργο και την απελπισία, από τα διχαστικά διλήμματα και τις τεμπέλικες μεγαλοστομίες.
Όταν θα ρωτήσουν τα παιδιά μου " …τι έκανες εσύ στην καταστροφή του 2012 ..; " απλά θα τους πως ότι εντάχθηκα στους Ανεξάρτητους Έλληνες κι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου ως Υπ. Βουλευτής Ημαθίας.
Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας 
Υπ. Βουλευτής Ημαθίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είναι η δυσκολότερη εκλογική μάχη, από τη Μεταπολίτευση –δήλωσε- μία μάχη στην οποία όλοι παρακαλούμε να συμμετέχουμε.
Δεν είναι μάχη των πολιτικών, αλλά μάχη επιβίωσης των πολιτών.
Οι ώρες για τη χώρα είναι κρίσιμες και ακόμη κρισιμότερες για το μέλλον των παιδιών μας.
Είναι η ώρα που η πολιτική αποκτά τις διαστάσεις που της αναλογούν, σαν παράγοντας διαμόρφωσης της ουσίας τη καθημερινότητάς μας.
Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πως μόνο με τη συμμετοχή, τη σοβαρότητα, την επίγνωση των επιπτώσεων των επιλογών μας, θα προχωρήσουμε –σε ένα εχθρικό προς το παρόν- για το σοσιαλιστικό Ευρωπαϊκό περιβάλλον.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές στο νομό Ημαθίας.
Καρανίκα Ξανθούλα - Ιδιωτική Υπάλληλος Αλεξάνδρεια
Μώρας Γιώργος  - Ιδιωτικός Υπάλληλος Νάουσα
Ορφανίδης Κώστας  - Αγρότης Νάουσας
Πύρκας Κώστας  - Υπάλληλος Εθνικής Τράπεζας Βέροια
Σιδηροπούλου Κική  - Πτυχιούχος ΤΕΙ πρώην υπάλληλος Νοσοκομείου Βέροιας
Χαμπίδης Δημήτρης  - Γεωπόνος Ιδιώτης Βέροια

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012


Σε μία φορτισμένη από συγκίνηση ατμόσφαιρα στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου η Επιτροπή Διοίκησης, το Σάββατο 31 Μαρτίου, πραγματοποίησε εκδήλωση τιμής προς τους διατελέσαντες προέδρους και μέλη τα επιτροπής στο πλαίσιο των 40 χρόνων από την σύσταση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου.
Με καλεσμένους όλα τα μέλη, με την παρουσία της Δημάρχου Βέροιας, του πατέρα Γεώργιου, πρωτοσύγκελου της Μητρόπολης, εκπρόσωπου του Σεβαστού μας Μητροπολίτη, του προέδρου της Ένωσης Χιονοδρομικών Κέντρων Ελλάδας κυρίου Χρήστου Παππά, του Διονύση Κούγκα, εκπρόσωπο του Αστυνομικού Διευθυντή Βέροιας, πολλών φίλων του κέντρου και κρατώντας ενός λεπτού σιγής για όσους “έφυγαν” από κοντά μας, ξεκίνησαν οι απονομές.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ