Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

  • 7:48 μ.μ.
  • Unknown
Μια νέα δισκογραφική εταιρεία, η Feelgood Records, ξεκίνησε τη λειτουργία της από 1η Ιουλίου στην ελληνική αγορά.
Η εταιρεία σηματοδοτεί την δραστηριοποίηση της Feelgood Entertainment στο χώρο της δισκογραφίας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της στον τομέα της ψυχαγωγίας. Η Feelgood Records θα εκπροσωπεί για την Ελλάδα και την Κύπρο την αποκλειστική διανομή του διεθνούς και εγχώριου ρεπερτορίου της Sony Music αλλά και γνωστών ανεξάρτητων διεθνών εταιρειών, ενώ θα δραστηριοποιηθεί και στην κυκλοφορία επιλεγμένων ελληνικών παραγωγών.

Διευθυντής της Feelgood Records αναλαμβάνει ο Αντώνης Βιλλιώτης, προερχόμενος από τη Sony Music, με πολυετή πετυχημένη παρουσία στη δισκογραφία σε θέσεις marketing και εμπορικού τμήματος. Υπεύθυνος ελληνικού ρεπερτορίου αναλαμβάνει ο Χρήστος Καρυώτης, προερχόμενος και αυτός από τη Sony Music, με πολυετή παρουσία στη δισκογραφία και τα media. Το τμήμα της προώθησης του ρεπερτορίου και των δημοσίων σχέσεων στα media, αναλαμβάνουν οι Χριστιάννα Φινέ και ο Νίκος Δαλέζιος.
Communications Α.Ε.

  • 7:22 μ.μ.
  • Unknown
Η σχετική ανακοίνωση όπως προβάλλεται από την ομάδα : »Όπως έχει προκύψει, η Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας έχει μείνει άστεγη. Η Στέγη γραμμάτων και τεχνών που μας φιλοξενούσε/ανεχόταν έχει κλείσει για την θερινή περίοδο και το πεδίο είναι ακόμη θολό για το αν θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο και μετά και αν θα μπορέσει να μας φιλοξενήσει. Έχει δημιουργηθεί, έτσι η ανάγκη να βρούμε τη δική μας στέγη όπου εκεί θα μπορέσουμε εκτός από τις εβδομαδιαίες συναντήσεις μας να στήσουμε σκοτεινό θάλαμο για τις εκτυπώσεις μας καθώς και να αποθηκεύσουμε όλα τα υλικά μας που αυτή τη στιγμή αποθηκεύονται στα σπίτια των μελών και επίσης να ξεκινήσουμε νέο κύκλο μαθημάτων για όλο τον κόσμο. Για αυτό χρειαζόμαστε υπογραφές τόσο των μελών, όσο και των φίλων της ομάδας για να τις καταθέσουμε στη Δημαρχεία μαζί με την αίτηση μας για χορήγηση χώρου. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ να μας βοηθήσετε υπογράφοντας στην λίστα μελών και φίλων της ομάδας. Η λίστα θα φιλοξενείται στο cafe βάτραχος στην Μ. Καρακωστή 13 στη Βέροια.                                                                                                         Ευχαριστούμε πολύ.»   
Φωτογραφική ομάδα Βέροιας - ΑΝΤΙΘΕΣΙΣ

Η φωτογραφική ομάδα “Αντίθεσις” ιδρύθηκε την άνοιξη του 2009 στη Βέροια, από μία μικρή ομάδα ανθρώπων που μαζεύτηκαν για να μοιραστούν την αγάπη τους στην τέχνη της φωτογραφίας.

Οι συναντήσεις της ομάδας προς το παρόν γίνονται στο φουαγιέ της Στέγης γραμμάτων και Τεχνών της Βέροιας, μιας και από τον προηγούμενο χώρο, την βιβλιοθήκη "Θεανώ Ζωγιοπούλου" η βιβλιοθηκάριος προφασιζόμενη ανυπόστατες και παιδαριώδεις κατηγορίες, κατάφερε να απαγορεύσει τις συναντήσεις εκεί. Στην χώρα του τίποτε, το κάτι ενοχλεί.




Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Δευτέρα 15/7 - ΘΕΑΤΡΟ

 Ευριπίδη «Βάκχες»
Σκηνοθεσία :  Δημήτρης Λιγνάδης
Παίζουν: Σ.Ρουβάς, Ρ.Πατεράκη, Δ.Λιγνάδης κ.α
Παραγωγή :θέατρο ΑΡΓΩ
Ώρα 9.00μ.μ / είσοδος 12€ (ανέργων), 15€ (φοιτ.- μαθ.) &20€
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Ø      Τρίτη 16/7  
ΜΟΥΣΙΚΗ   Χάρις Αλεξίου & Nouveau Sextet
Μπαλάντες, Ανατολίτικα, Δημοτικά, Έντεχνα
ό,τι μας έκανε να αγαπήσουμε και ό,τι μας ένωσε μαζί της
Παραγωγή : Four Seasons
Ώρα 9.30μ.μ / είσοδος 12€ (φοιτ.- μαθ.- ανέργων)  και 14€
 

 
Ø      Τετάρτη  17/7
 
«Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους
Σκηνοθεσία : Δ.Παπαδοπούλου , Α.Τσούγκου
Παίζουν : Γ.Ζουγανέλης, Τ.Ευείδη,Γ.Σκιαδαρέσης
Παραγωγή :           Culture Factory
Ώρα 9.00μ.μ / είσοδος 13€ (ανέργων- πολυτέκνων – συλλόγων), 15€(φοιτ. – μαθ.) & 18€
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Ø      Πέμπτη 18/7 
ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
«Ο Ορέστης και ο σκύλος»
Κείμενο – Σκηνοθεσία : Πελαγία Αγγελίδου
Παίζουν : Ο.Τρίκας, Π.Μποσουλόπουλος, Θ.Αντωνιάδης κ.α
Φιλική συμμετοχή : Κ.Καζάκος
Παραγωγή : Θίασος 81
Ώρα 9.00μ.μ / είσοδος 10€


Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

 Μαυρογιάννης Γιώργος, Σιζόπουλος Ανδρέας και Branislav Tomic
στον Φίλιππο Βέροιας

 Η επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητών Μαυρογιάννη Γιώργου, Σιζόπουλου Ανδρέα και Branislav Tomic οι οποίοι και υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός (1) έτους.

Πρόκειται για τρείς παίχτες οι οποίοι αποτελούν την αρχή των μεταγραφών που θα ακολουθήσουν ώστε η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α2.
 
Ο Μαυρογιάννης Γιώργος είναι 22 ετών έχει ύψος 1.94 και αγωνίζεται ως play maker. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Νίκης Βόλου στην Α2 κατηγορία κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις. Στο παρελθόν υπήρξε διεθνείς με τις ομάδες παίδων και εφήβων.

Ο Σιζόπουλος Ανδρέας είναι 30 ετών έχει ύψος 1.90. Ο «πολυθεσίτης» γκάρντ ξεκίνησε την καριέρα του στο ΑΠΟΕΛ, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε σε ΑΕΚΤ, Παπάγου, Μίλωνα, Νήαρ Ηστ, ΙCBS, Αρκαδικό και Πανερυθραϊκό. Ο Κύπριος διεθνής ξεχωρίζει για την έφεση του στο σκοράρισμα και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας.

Ο Σέρβος σέντερ Branislav Tomic (Μπράνισλαβ Τόμιτς) είναι 32 ετών, έχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται με ευχέρεια και στις δύο θέσεις  των ψηλών (4 και 5). Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Ιωνικό Αμαλιάδας ενώ αγωνιζόταν και στην SCM CSU CRAIOVA basketball team (Romania-Division A).

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ