Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Από τα 24 πληρώματα που εκκίνησαν τερμάτισαν τα 15 σε έναν υπέροχο συνολικά αγώνα με τον οποίο και έκλεισε η αυλαία του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος. 

Ο αγώνας τα είχε όλα, πολύ καλό καιρό, πολλούς θεατές, ανατροπές, απρόοπτα, συναγωνισμό και ανταγωνισμό. 
 

Μεγάλοι νικητές οι Παυλίδης – Κυρλαγκίτση οι οποίοι οδήγησαν την Citroen DS3 στο όριο κατακτώντας πέρα από τις πρωτιές του αγώνα και τον τίτλο πολυπόθητο τίτλο του Κυπελλούχου Βορείου Ελλάδος.  

Δεύτεροι νικητές οι Τζαμπάζης – Ζακχαίος με Mitsubishi Lancer Εvo X, τρίτοι γενικής και πρώτοι στην κατηγορία Ε11 οι Κωνσταντινίδης Γιάννης και Βαγγέλης με Citroen ZX Kit Car.
 

Μεγάλη η νίκη και για τους Κουμποτή – Μαυροματίδη με Peugeot 106 S16 που όχι μόνο πρώτευσαν στην κατηγορία τους αλλά στέφτηκαν και Κυπελλούχοι Βορείου Ελλάδος.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

  • 2:00 μ.μ.
  • Unknown





Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Το Θέατρο  Αναζήτηση   Θεσσαλονίκης  σε   συνεργασία  με  την Κ.Ε  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ     Βέροιας    παρουσιάζουν   την   κωμωδία     παρωδία «Ο μάγειρας, ο Άμλετ, η  Οφηλία και… τα φαντάσματα» την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, ώρα 8.00μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Τιμές εισιτηρίων : γενική είσοδος 10 ευρώ, Φοιτητικά – Νεανικά 7 ευρώ, Ανέργων, Αναπήρων, Ατέλειες 5 ευρώ.
πληροφορίες - προπώληση: 2331078140, 141, 142

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Η κωμωδία-παρωδία Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ, Ο ΑΜΛΕΤ, Η ΟΦΗΛΙΑ και…ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ είναι μια ξεκαρδιστική παράσταση, με πολιτικές αποχρώσεις. Το βασικό εύρημα του έργου είναι ιδιοφυές. Όλα εξελίσσονται στην κουζίνα του κάστρου της Ελσινόρης, της Δανίας (τότε Δανιμαρκίας), όπου ο μάγειρας και η οικογένειά του έχουν στήσει το δικό τους Βασίλειο των γαστρονομικών απολαύσεων. Έτσι τα υψηλά «δράματα» της αριστοκρατίας διυλίζονται μέσα από τα μάτια των  απλών, καθημερινών ανθρώπων και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικά κωμικό, γεμάτο φαρσικά στοιχεία και ιδιαίτερα καλόγουστο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση - Διασκευή   : Κατερίνα Τερζοπούλου
Σκηνοθεσία - Μουσική Επένδυση   : Αχιλλέας Ψαλτόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια   : Μαριλένα Μπιντεβίνου
Φωτισμοί   : Γιάννης Μπενεβάς
Μακιγιάζ   : Χριστίνα Καραγρηγορίου
Κινησιολογία   : Χρήστος Μυλωνάς
Διδασκαλία Ξιφασκίας   : Στράτος Μούρκος                     
Γραφιστικά   : Ελίζα Ζαρίφη, Tres Banal                                    
Δημόσιες Σχέσεις   : Ρίτα Σίσιου                                               
Βοηθός Σκηνοθέτης   : Πολύνα Κούρτη                      
Βοηθός Ενδυματολόγου   : Δέσποινα Πασχαλίδου
Βοηθός Σκηνογράφου    : Βασίλης Σταθόπουλος
Φωτογραφίες   : Βαλάντης Ευστρατίου
                             Διαμαντής Ματθαίλης
                             Παναγιώτης Κουντουράς
Video  : Παναγιώτης Κουντουράς
Εκτυπώσεις   : BackOffice, Ψηφιακές Εκτυπώσεις Είδη Γραφείου
Ηχογράφηση   : Θανάσης Ζλατάνος-Studio Lollipop
Παραγωγή   : Θεατρική Έρευνα

Το τραγούδι της Οφηλίας είναι σύνθεση του Βασίλη Σταθόπουλου.

ΔΙΑΝΟΜΗ
Μαρία Ανθίδου, Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος, Σωτηρία Ζάνταλη, Χριστίνα Καραγρηγορίου, Αλεξάνδρα Κασιούμη, Στέργιος Κωνσταντζίκης, Γιάννης Λαζαρίδης, Ευάγγελος Μάγειρος, Στράτος Μούρκος, Χρήστος Μυλωνάς, Βασίλης Σταθόπουλος.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

  • 9:31 π.μ.
  • Unknown
διάθεσή μας η απάντηση είναι ένα μεγαλοπρεπές ΝΑΙ!
+15% αυξήθηκαν οι διεθνείς τουριστικές εισπράξεις το διάστημα από Ιανουάριο έως και Ιούλιο 2013 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την Τράπεζα της Ελλάδος.
  • 9:17 π.μ.
  • Unknown
 «Πάμε Πακέτο» έκανε πρεμιέρα για ένατη 
 χρονιά το βράδυ της Πέμπτης και κέρδισε για άλλη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.
Με τηλεθέαση που άγγιξε το 32,9%, η εκπομπή κέρδισε την πρώτη θέση στην prime time ζώνη. Την ίδια ώρα, το «Ευτυχισμένοι μαζί» στο Mega έφθασε το 28,9%.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

  • 7:43 μ.μ.
  • Unknown
Σημαντικές ενισχύσεις δίνονται από τα προγράμματα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τα οποία χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, σε όσους νέους ή υφιστάμενους επιχειρηματίες επιλέξουν να επενδύσουν στην επεξεργασία αγροτικών προϊόντων.
Συγκεκριμένα, επιδοτήσεις έως και 60% του κόστους της επένδυσης παρέχονται από τα τοπικά προγράμματα Leader που προκηρύσσονται σταδιακά κατά τόπους, και αυτή τη στιγμή είναι ενεργά σε 10 περιοχές της Ελλάδας.
  • 7:37 μ.μ.
  • Unknown

ygeia-epidotisi-espaΕπεκτείνεται το πρόγραμα health voucher, ώστε να περιλαμβάνει μεγαλύτερο αριθμό έμμεσα ωφελούμενων, με απόφαση που υπέγραψε στις 4 Οκτωβρίου ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας.
Συγκεκριμένα τροποποιούνται οι όροι και η διαδικασία εφαρμογής του προγράμματος «Ελεύθερη Πρόσβαση σε Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, των πολιτών που έχουν απολέσει την ασφαλιστική τους ικανότητα» – health voucher ως εξής:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

  • 10:54 π.μ.
  • Unknown
To Σάββατο 5/10 στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας, Eugene Onegin, του Tchaikovsky, σε ζωντανή σύνδεση από το Lincoln Center Plaza της Νέας Υόρκης.
Με εικόνα High Definition (HD) και ήχο Dolby Digital 5.1. 
Προπώληση εισιτήριων στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ με νέες μειωμένες τιμές.


  • 9:43 π.μ.
  • Unknown
  • 9:24 π.μ.
  • Unknown


Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

  • 12:50 μ.μ.
  • Unknown
Σε μια εποχή καθοριστικών αλλαγών σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας και της οικονομικής ζωής της χώρας, οι φαρμακοποιοί αναζητούν διεξόδους από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα για την επιβίωση του κλάδου και την επόμενη ημέρα των φαρμακείων.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον ρευστότητας των πραγμάτων και έντονης ανησυχίας για το μέλλον, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει και φέτος το PHARMA point, τον διαχρονικό φαρμακευτικό θεσμό της Βόρειας Ελλάδας, στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2013, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία MSD.
Με δεδομένο ότι η αναζήτηση λύσεων για θέματα που αφορούν στα φαρμακεία επεκτείνεται πλέον στο ευρύτερο ευρωπαϊκό περιβάλλον, το θέμα του φετινού συνεδρίου είναι «Η φαρμακευτική περίθαλψη στην Ευρώπη της κρίσης»
  • 11:56 π.μ.
  • Unknown
Τι κοινό έχουν ένας αστικός λαχανόκηπος, ιδέες για έξυπνη θέρμανση που «καθαρίζει» την αιθαλομίχλη και ευφάνταστες συνταγές μαγειρικής που βοηθάνε το πορτοφόλι μας και ελαφραίνουν τον κάδο σκουπιδιών; Πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε βενζίνη και να κάνουμε νέες γνωριμίες μέσα από το carpooling; Μπορούν άραγε καθημερινές ιδέες και πράξεις στο σπίτι, τη γειτονιά και την πόλη να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας;
Ανακάλυψε τις απαντήσεις εδώ, καταχωρώντας απλά το mail σου!
Με "ειδικές αποστολές", συλλογικές δράσεις και απλές ιδέες, μπορούμε να εξερευνήσουμε παρέα έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και να κάνουμε την καθημερινότητά μας καλύτερη. Στις 10 Οκτώβρη ξεκινάμε μαζί!
  • 11:11 π.μ.
  • Unknown

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Φιλίππου Βέροιας για τη νέα αγωνιστική 2013-2014. Το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας μας, για τα εισιτήρια διαρκείας, επιβεβαιώνει τη μεγάλη συσπείρωση και στήριξη του κόσμου της Ημαθίας  στη νέα προσπάθεια που ξεκινά σε λίγες ημέρες.
Λόγο της τεράστιας ζήτησης, που ίσως φέτος να σπάσει κάθε ρεκόρ... πώλησης, καλούνται όλοι όσοι θέλουν να πάρουν θέση στις κερκίδες του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» και να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους. 
  • 10:49 π.μ.
  • Unknown

H Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος έχει την ευχαρίστηση να ενημερώσει το κοινό ότι το Σάββατο 5  Οκτωβρίου 2013  και ώρα 6.30μ.μ θα πραγματοποιηθεί το 9ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA) στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
         Στο Φεστιβάλ αυτό θα συμμετέχουν 2.500 νέες και νέοι από όλο τον ελλαδικό χώρο και από τα 427 πρωτοβάθμια ποντιακά σωματεία που συσπειρώνουν την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος. Επίσης θα συμμετέχουν 30 Πόντιοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές, λυράρηδες, νταουλτζήδες κ.α .
        Το Φεστιβάλ αφιερώνεται στον αείμνηστο λαογράφο Στάθη Ευσταθιάδη ο οποίος ιχνηλάτησε την πορεία του Ποντιακού Ελληνισμού στο δρόμο του πολιτισμού και την παράδοσης. Τιμώμενοι στο Φεστιβάλ θα είναι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης και ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου Αντώνης Αντωνιάδης. 

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ