Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Παλιοί γνώριμοι από το μπάσκετ Νίκος Ουσουλτζόγλου και Γιάννης Ιωαννίδης, αντάλλαξαν μνήμες από τα λαμπρά χρόνια του αθλητισμού στο πανεπιστήμιο, τον Άρη και τον Φίλιππο, στη διάρκεια της επίσκεψης του υποψήφιου περιφερειάρχη στο Επιμελητήριο.
Όταν η κουβέντα έφτασε στα αναπτυξιακά ζητήματα της Ημαθίας, Ιωαννίδης και Σαρηγιαννίδης συμφώνησαν με τις ανησυχίες και τους σχεδιασμούς του Επιμελητηρίου Ημαθίας, αναφορικά με το Τελωνείο, το Χημείο, την Κουλούρα και την Αμάλθεια, θεωρώντας τα σημαντικές και στρατηγικές επιλογές για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. 

Η παρουσία των οποίων όχι μόνο δεν πρέπει να υπονομεύεται από τη διοίκηση, αλλά επιβάλλεται ένας διαρκής σχεδιασμός αναβάθμισης του ρόλου και της σημασίας τους, σε ένα από τα πιο γεωστρατηγικά σημεία της Κ. Μακεδονίας, την πλούσια σε παραγωγή Ημαθία και τον κόμβο της Κουλούρας, όπως τόνισαν.

«Γι’ αυτό είναι κρίσιμη η επιλογή αυτών των εκλογών», σημείωσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Στάθης Σαρηγιαννίδης, εστιάζοντας στην ανάγκη οργανωμένης αντιμετώπισης της κατάστασης στον καιρό της κρίσης, με έμφαση στην ενεργοποίηση και αξιοποίηση της νέας προγραμματικής περιόδου (ΣΕΣ).

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ