Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θέλει να ταξιδέψει το κοινό της και φέτος το καλοκαίρι την Κυριακή 20 Ιουλίου στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών.
Η  Ελεωνόρα  Ζουγανέλη με κάθε εμφάνιση της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει  ακομπλεξάριστα  και  με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «soundtrack της δικής της γενιάς», που χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά αλλά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματα της.
Μόνη της στην σκηνή για παραπάνω από δύο ώρες, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τις μελωδίες και  τον λυρισμό τους έτσι ώστε να μπορεί να μαγεύει και το κοινό της με τις ερμηνείες της.

Μαζί με την Ελεωονόρα Ζουγανέλη και η Άννα Μπουρμά έχοντας στις αποσκευές της την νέα ολοκαίνουργια δισκογραφική της δουλειά με τίτλο ”Ένα τραγούδι αν σωθεί”!
Καθ’ όλη την διάρκεια αυτών των ημερών δεν ξεχνάμε πως οι παράλληλες δραστηριότητες συνεχίζονται και το πρόγραμμα τους είναι πλούσιο!
Για τις εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Μουσών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την ενημέρωση που επιθυμούν, καθώς και για όλο το πρόγραμμα των συναυλιών και τις παράλληλες δραστηριότητες, την προπώληση εισιτηρίων, τους χώρους διαμονής και την περιοχή του Ελατοχωρίου:
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσών (www.festivalmouson.gr), στο  facebook (www.facebook.com/festivalmouson), στα τηλ. 6982375192 (watchup) - 23510 52217- 52218 και email:festivalmouson@gmail.com










ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ