Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Οι δύο πιο δυνατές συναυλίες του Καλοκαιριού ενώνονται σε μια πρωτοποριακή εμφάνιση, το Σάββατο 19 Ιουλίου στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών.
Οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της χώρας ανοίγουν καινούργιους δρόμους στα συναυλιακά δρώμενα, επιλέγοντας να εμφανιστούν στον ίδιο χώρο, την ίδια μέρα, με ένα εισιτήριο.

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
Η κορυφαία μουσική συνάντηση αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα μας ταξιδέψουν σε μια μοναδική συναυλία στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών, στοιχηματίζοντας στην ατμόσφαιρα της παρέας, στη συμμετοχή του κοινού, στην οικειότητα των αγαπημένων τραγουδιών, θα προσφέρουν τα λατρεμένα τραγούδια τους σε όλους αυτούς που τις παρακολουθούν και τραγουδούν μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. 
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ - ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

“ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ” Η συμμορία του καλοκαιριού
Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας, Μουζουράκης, θα στήσουν ένα πάρτι 40 τραγουδιών στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών. Μαζί τους μια συναρπαστική ορχήστρα κορυφαίων μουσικών: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Άκης Αμπράζης, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Στάθης Άννινος, Steve Tesser, Θοδωρής Σούκερας, Γιάννης Ιωαννίδης.

Καθ’ όλη την διάρκεια αυτών των ημερών δεν ξεχνάμε πως οι παράλληλες δραστηριότητες συνεχίζονται και το πρόγραμμα τους είναι πλούσιο!
Για τις εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Μουσών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την ενημέρωση που επιθυμούν, καθώς και για όλο το πρόγραμμα των συναυλιών και τις παράλληλες δραστηριότητες, την προπώληση εισιτηρίων, τους χώρους διαμονής και την περιοχή του Ελατοχωρίου:
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσών (www.festivalmouson.gr), στο  facebook (www.facebook.com/festivalmouson), στα τηλ. 6982375192 (watchup) - 23510 52217- 52218 και email:festivalmouson@gmail.com

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ