Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν δύο άτομα για εμπορία ναρκωτικών ουσιών στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου - Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερα από 800 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου πέτυχαν χθες (19.09.2014) το απόγευμα, τη σύλληψη ενός υπηκόου Αλβανίας
ηλικίας 30 ετών και ενός ημεδαπού ηλικίας 52 ετών, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε χωριό της Θεσσαλονίκης, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι τη στιγμή που επιχειρούσαν να πουλήσουν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 649,3 γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των 750 ευρώ.

Επιπλέον, στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
·    δύο κινητά τηλέφωνα,
·    μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
·    μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 79 γραμμαρίων,
·    το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ και
·    έντεκα κενές συσκευασίες ναρκωτικών.

Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
·    ένα κινητό τηλέφωνο και
·    μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30 γραμμαρίων.

Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν οι ανωτέρω και οδηγούσε ο 52χρονος, στο οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 46 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός σε χωριό της Πέλλας ο οποίος μετέφερε εντός της ελληνικής επικράτειας πέντε μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη σήμερα (20.09.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πέλλας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας, ένας ημεδαπός ηλικίας 48 ετών, που μετέφερε εντός της ελληνικής επικράτειας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, σε χωριό της Πέλλας, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Δ.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι και σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος είχε επιβιβάσει σε αυτό και μετέφερε εντός της ελληνικής επικράτειας, πέντε μη νόμιμους μετανάστες έναντι χρηματικής αμοιβής.
Επίσης, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι για δύο από τους ανωτέρω αλλοδαπούς εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου.
Κατασχέθηκαν:
·    το προαναφερόμενο όχημα και
·    πέντε  κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας Πέλλας.
Ο 48χρονος  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ενώ σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής απέλασης.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ