Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί πώλησης τσιγάρων
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, 51χρονος ημεδαπός και 41χρονη ημεδαπή, καθώς μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία τους στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 555 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 8 λαθραία πακέτα καπνού.
Τα παραπάνω πακέτα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Α’ Τελωνείο Θεσσαλονίκης, για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 22 ετών, καθώς προχθές τα ξημερώματα διέρρηξαν κατάστημα (παντοπωλείο) 38χρονης και αφαίρεσαν χρήματα, προϊόντα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, σε χωριό της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ημαθίας, δύο ημεδαπές ηλικίας 43 και 60 ετών και ένας 39χρονος ημεδαπός, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα οι δύο γυναίκες με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών ειδών 31χρονου, δύο συσκευές αποθήκευσης (USB) και στη συνέχεια διέφυγαν με όχημα όπου τις ανέμενε ο 39χρονος συνεργός τους.
Μετά από αστυνομικές αναζητήσεις, εντοπίστηκε το όχημα όπου επέβαιναν οι ανωτέρω και συνελήφθησαν, ενώ βρέθηκαν και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας.

Σύλληψη για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου
Συνελήφθη χθες το πρωί, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, καθώς προσήλθε για έξοδο από την ελληνική επικράτεια και κατά το διαβατηριακό έλεγχο επέδειξε πλαστό διαβατήριο, φερόμενο ως εκδοθέν από τις Αρχές του Πακιστάν, το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας, ύψος Αλεξάνδρειας Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί ηλικίας 45 και 39 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ