Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Άρχισε και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας

Από το Διαβατό επέλεξε να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία ο υπ. Δήμαρχος Βέροιας Κώστας  Βοργιαζίδης, την Πέμπτη 27/03/2014, εγκαινιάζοντας και επίσημα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα. Με ισχυρή παρουσία υποψηφίων του συνδυασμού του και πλήθος υποστηρικτών από την ευρύτερη περιοχή, ο Κώστας  Βοργιαζίδης συνομίλησε με κατοίκους του χωριού, όπου έτυχε θερμής υποδοχής. 
Συνελήφθησαν τρία (3) μέλη του κυκλώματος, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ακόμη ατόμων

Οι δράστες με τη χρήση των πλαστών πιστωτικών καρτών προέβαιναν σε αγορές καταναλωτικών ειδών και υπηρεσιών από επιχειρήσεις των Νομών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς

Πραγματοποίησαν εκατοντάδες απατηλές συναλλαγές, προσπορίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος δεκάδων χιλιάδων ευρώ και διάγοντας πολυτελή βίο


 Με μεγάλη λαμπρότητα η ενθρόνιση του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους κ. Γεωργίου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην ηλιόλουστη Κατερίνη η τελετή ενθρονίσεως του νέου Μητροπολιτου Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεωργίου με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, δεκάδων αρχιερέων από την Ελλαδική Εκκλησία καθώς και αντιπροσωπειών ορθοδόξων Πατριαρχείων και Αυτοκεφάλων Εκκλησιών.
Νωρίτερα το πρωί ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ Γεώργιος λειτούργησε στον ιερό ναό αγίων Αναργύρων Βεροίας, όπου διηκόνησε τα τελευταία 20 χρόνια ως προϊστάμενος και αποχαιρέτισε με συγκίνηση τους συνεργάτες του κληρικούς και λαϊκούς στο ενοριακό έργο.

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης «Η Στέψη της Ποππαίας» του Τάσου Πρωτοψάλτου στη Γκαλερί Παπατζίκου το Σάββατο 22 Μαρτίου. Πολυπληθής η προσέλευση του κοινού το οποίο κατέκλυσε τον εκθεσιακό χώρο. Τον Τάσο Πρωτοψάλτου και το έργο του παρουσίασαν στο κοινό η Βίκυ Παπατζίκου και ο Γιάννης Καισαρίδης.
Τι μπορεί να προσέδιδε-σήμαινε επιπρόσθετα το ρούχο τής Ποππαίας πάνω στον πύργο, εάν παρέμενε συνέχεια εκεί, αλλάζοντας θέσεις, κίνηση, ροή, αν γινόταν κόκκινο σύννεφο που τραγουδάει άριες του Μοντεβέρντι; 

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Κάποιοι στην Ημαθία έχουν προφανώς μπερδέψει τις ημερομηνίες  των βουλευτικών εκλογών με τις περιφερειακές.
Η μόνη μου φιλική  συμβουλή είναι να σταματήσουν τις όποιες «παραινέσεις» και «υποσχέσεις» προς  τους φορείς και τους πολίτες της Ημαθίας, γιατί εκτίθενται ανεπανόρθωτα.
 Όπως λέει άλλωστε και ο λαός μας «σιμά, κοντά τα Γιάννενα».

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014


Με πρόσκληση από το ΣΥΡΙΖΑ και με χαρά μετείχα ως υποψήφιος και εκλέχτηκα στη 2η  θέση εκπροσώπησης στη Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ  από  Δήμο Βέροιας.
Θέλησα να δώσω τον αγώνα μου με ένα νέο άνθρωπο τον Αλέξη Τσίπρα για το μέλλον των παιδιών μου και των παιδιών όλων μας. 

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014


Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης

Σας καλέσαμε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε νέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που συμμετέχουν στο συνδυασμό μας «Δράση με Γνώση».

Πρόκειται για εκλεκτούς του δήμου μας, προσωπικότητες κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένες, πρόσωπα που καλύπτουν ένα ευρύ πολιτικό φάσμα, άτομα έμπειρα, με όραμα και με διάθεση για δουλειά και προσφορά. Όλοι αυτοί ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μας, μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες αγωνίες, 


Την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.058 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 6,8 εκατ. ευρώ.



Την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.058 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 6,8 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για το έτος 2013.

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Την υποψηφιότητα του Κώστα Καλαϊτζίδη ως υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας με την ‘’Αλληλεγγύη’’, ανακοίνωσε σήμερα από τη Βέροια ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολος Τζιτζικώστας σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Καλαϊτζίδη ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε :


«Σήμερα έχω την ξεχωριστή τιμή και χαρά να παρουσιάσω τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, του αυτοδιοικητικού μας συνδυασμού «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία». Είναι ο Κώστας Καλαϊτζίδης, ένας άνθρωπος που τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αυτοδιοικητικό στίβο, έχει αποδείξει τις ικανότητές του. 

Σάββατο 15 Μαρτίου
Θέατρο για παιδιά
Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
«Τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά»
Δύο παραστάσεις
Ώρα 5.30μ.μ και 7.30μ.μ
Είσοδος 8€
Αντωνιάδειος Στέγη , Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Κυριακή 16 Μαρτίου
Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας
…Παραμύθια να σκεφτείς , παραμύθια ν ‘ αγαπήσεις…
με την παραμυθού Κατερίνα Κλεάρχου

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ