Τετάρτη 30 Απριλίου 2014


Βιογραφικό Σημείωμα - Αντωνίας Δίπλα - Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου στον Δήμο Βέροιας
στον συνδυασμό Προτεραιότητα στον Δημότη
με υποψήφιο  Δήμαρχο  τον κ Αντώνη Μαρκούλη

Η Αντωνία Δίπλα , έχει σπουδάσει Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών εργαστηρίων (Δ.Ε Παρασκευαστών)
Διαμένει στην Βέροια , είναι έγγαμη με την Ευθύμιο (Θέμη) Πρωτογέρη  και έχουν 2 ανήλικα τέκνα

Κατατέθηκε την Κυριακή στο Πρωτοδικείο Βέροιας η δήλωση υποψηφιότητας του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.
Τα ονόματα των  υποψηφίων που συμμετέχουν  στον συνδυασμό είναι τα παρακάτω:

ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χαραλάμπους
(Υποψήφιος Δήμαρχος)


Οι Υποψήφιοι της παράταξης: ‘’Ενεργοί Πολίτες Για το Δήμο Βέροιας – Ανατροπή Τώρα’’

   Υποψήφιος Δήμαρχος : ΜΠΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 Ι    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

  • 8:08 μ.μ.
  • Unknown


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασής του, την άνοιξη του 2014, ενέκρινε 67 νέες δωρεές, ύψους περίπου 16.000.000 ευρώ, οι οποίες ενισχύουν τα προγράμματα και τις δράσεις ελληνικών και διεθνών μη κερδοσκοπικών οργανισμών (ΜΚΟ).
  • 7:59 μ.μ.
  • Unknown

C:\Users\ΕΦΗ ΠΟΕ\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\Z9SIWL79\ΔΙΣΥΠΕ (2).jpg
Τo Σάββατο  26-4-2014 στο ξενοδοχείο  ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη συνεδρίασε το  Δ.Σ της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων. Η συνεδρίαση διεξήχθη σε καλό κλίμα και με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν και στελέχη από Αμερική - Ευρώπη και Αυστραλία. Συζητήθηκαν σοβαρά θέματα και ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις.........

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θεωρώ μεγάλη τιμή τη συμμετοχή μου, ως υποψήφια, στη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας, με το συνδυασμό του  κ.Κώστα Βοργαζίδη «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ», που εγγυάται το μέλλον της πόλης με όραμα και προοπτική.
 
Δεσμεύομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, και πάντα με τη δική σας βοήθεια, για ένα καλύτερο ΑΥΡΙΟ.
Όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες της παράταξης  «Οικολογία –Αλληλεγγύη», αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους παρουσίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος.
«Στο ψηφοδέλτιο της Οικολογίας –Αλληλεγγύης αποτυπώνονται οι πολύχρονοι αγώνες για την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής, της υγείας, του περιβάλλοντος, της διαφάνειας, του δημόσιου συμφέροντος, των συλλογικών αγαθών και της δημόσιας περιουσίας»,


Συγκέντρωση γυναικών πραγματοποίησε την Δευτέρα η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βέροιας, με το ψηφοδέλτιο Βοργιαζίδη, Χριστίνα Γαϊτάνου. 
Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα της “Ελιάς” παραβρέθηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας παρουσίασε εν συντομία πυλώνες του προγράμματός του και δέχθηκε και ερωτήσεις που αφορούσαν την πολιτιστική δραστηριότητα του δήμου, ζητήματα καθημερινότητας (πχ καθαριότητα, στάθμευση, ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, αδέσποτα κ.α) 

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η ανεύρεση κονδυλίων για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος των ανασφάλιστων συμπολιτών μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” όπως επισήμανε, σήμερα, κατά την επίσκεψή της στα νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας, η υποψήφια περιφερειάρχις για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου.
Η αρχή έγινε. Η επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου κατέθεσε, χθες το απόγευμα, στο πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο της παράταξης. Οι ΠΟΛΙΤΕΣ της Κεντρικής Μακεδονίας μπήκαν επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ. Άνθρωποι με όνειρα και κέφι για δουλειά. Άνθρωποι νέοι, δημιουργικοί που δεν περιορίζονται στη στείρα κριτική αλλά έχουν αποφασίσει ότι μόνο αν πάρουν τη ζωή στα χέρια τους θα καταφέρουν να αλλάξουν την κοινωνία. Άνθρωποι που βρίσκονται μακριά από την κεντρική πολιτική σκηνή γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει δεν είναι μία καριέρα πολιτικού αλλά η προσφορά στα κοινά, η βελτίωση της καθημερινότητάς τους, η αλλαγή της παλαιοκομματικής νοοτροπίας που μας κράτησε δέσμιους ως κοινωνία.
«Ο στόχος, που θέσαμε από την αρχή να δημιουργήσουμε ένα καθαρά αυτοδιοικητικό σχήμα δεν ήταν εύκολος. Ωστόσο οι «Πολίτες Μπροστά» κατάφεραν να κάνουν πράξη όλα όσα διακήρυτταν και αυτό αντικατοπτρίζεται στο ψηφοδέλτιο που έχουμε καταρτίσει» υπογράμμισε η επικεφαλής του συνδυασμού Νιόβη Παυλίδου.

Συγκέντρωση γυναικών πραγματοποίησε την Κυριακή το απόγευμα, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βέροιας με το συνδυασμό “Δράση με Γνώση”, Θωμαή Στιόκα. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική σάλα της «Ελιάς» και παραβρέθηκε σε αυτήν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.
Η κ. Στιόκα στον χαιρετισμό της καλωσόρισε τις Βεροιώτισες που γέμισαν την κεντρική αίθουσα της “Ελιάς”, αναφέρθηκε στους σημαντικούς σταθμούς της ζωής της και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα με τον Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και τον συνδυασμό “Δράση με Γνώση”.

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Με την ανακοίνωση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και με την αντικατάσταση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, καθώς και με την συμμετοχή 26 ακόμη υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στην Πιερία, Χαλκιδική, Πέλλα , Ημαθία, Σέρρες  και Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης « συμμετέχω».
Υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας: 

Ζησέκα Δήμητρα, μαέστρος ορχήστρας-χορωδίας, μουσικολόγος

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι:

Γιοβανόπουλος Γρηγόρης , εκπαιδευτικός
Ιγνατιάδης Αναστάσιος , υπάλληλος ΔΕΥΑΒ- πρόεδρος ιδιωτικών υπαλλήλων
Λαπατούρα Χαρούλα , νηπιαγωγός
Παπαδόπουλος Αθανάσιος, ελεύθερος επαγγελματίας
Παπαδόπουλος Νικόλαος , υπάλληλος ΙΚΑ Βέροιας
Παπαιωάννου Σταύρος, ιδιωτικός υπάλληλος


Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια.
Κατάγεται από τη Βλάστη Κοζάνης. Γονείς της είναι ο Χαράλαμπος Γκόγκας και η Καλλιόπη Γιαννιού, συνταξιούχοι δάσκαλοι.

Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην «Προσαρμοσμένη Φυσική Δραστηριότητα για άτομα με Ειδικές Δεξιότητες». 

Είναι επίσης κάτοχος Διπλώματος «Κριτών Χρονομετρών Κολύμβησης» της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. http://www.drasi-gnosi.gr/goga

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:                          ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:                                        ΛΟΓΙΣΤΗΣ- ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ:                             16-7-1960
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:                  Περικλέους 13, 59100 Βέροια
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ:                    Τρύφωνος 10, 59100 Βέροια
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:           23310-67833,  6977505061
E-MAIL:                                                    aslanogloust@gmail.com


Τετάρτη 23 Απριλίου 2014



Διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο με πολλά προβλήματα και πολλές προκλήσεις. Μια περίοδο που μας βρίσκει φτωχότερους, απογοητευμένους και πολλούς από μας απελπισμένους. Η οικονομική κρίση που διαρκεί, ο νέος Διοικητικός Χάρτης της χώρας που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που δημιούργησε,  η δραματική μείωση των πόρων και του ανθρώπινου δυναμικού που βίωσε η Τοπική Αυτοδιοίκηση δημιουργούν ένα περιβάλλον σκεπτικισμού και απαισιοδοξίας.
Η πενταετής όμως θητεία της νέας δημοτικής αρχής που θα προκύψει από τις εκλογές της 18ης Μαΐου συμπίπτει με νέες προκλήσεις και νέες ευκαιρίες που δημιουργούνται. Είναι μια εξαιρετικά κρίσιμη θητεία, καθώς βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Προγραμματικής Περιόδου, με την ονομασία «Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης 2014-2020», η οποία αντικατέστησε το γνωστό μας ΕΣΠΑ. 
1. ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ,

2. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ,

3. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

4. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ,

5. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,

6. ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,

7. ΚΑΡΕΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,

8. ΚΑΡΥΠΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ,

Χθες, Τρίτη 22/4/2014, κλιμάκιο των Ενεργών Πολιτών για το Δήμο Βέροιας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μπέκη, επισκέφθηκε το Διαβατό, μοίρασε ενημερωτικό υλικό του συνδυασμού και είχε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με κατοίκους του χωριού.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Κουλούρα, όπου παρακολούθησε την πολιτιστική εκδήλωση με χορούς από τοπικά συγκροτήματα και δρώμενα στην πλατεία του χωριού.

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Τα 38 απο τα 42 ονόματα .Στο ευρωψηφοδέλτιο θα συμμετέχει και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, οι στενοί συνεργάτες του κ. Βενιζέλου Κυριάκος Πιερρακάκης και  Αφροδίτη Αλ Σαλεχ, η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, η ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη, οι πρώην βουλευτές Θεσσαλονίκης Εύα Καϊλή και Χανίων Ευαγγελία Κουρουπάκη, ο Νίκος Μπίστης καθώς και ο γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ  Παύλος Χρηστίδης.

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Παλιοί γνώριμοι από το μπάσκετ Νίκος Ουσουλτζόγλου και Γιάννης Ιωαννίδης, αντάλλαξαν μνήμες από τα λαμπρά χρόνια του αθλητισμού στο πανεπιστήμιο, τον Άρη και τον Φίλιππο, στη διάρκεια της επίσκεψης του υποψήφιου περιφερειάρχη στο Επιμελητήριο.
Όταν η κουβέντα έφτασε στα αναπτυξιακά ζητήματα της Ημαθίας, Ιωαννίδης και Σαρηγιαννίδης συμφώνησαν με τις ανησυχίες και τους σχεδιασμούς του Επιμελητηρίου Ημαθίας, αναφορικά με το Τελωνείο, το Χημείο, την Κουλούρα και την Αμάλθεια, θεωρώντας τα σημαντικές και στρατηγικές επιλογές για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. 
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τη δημοπράτηση του χώρου στάθμευσης επί της οδού Στρατού, κάτω από το πάρκο της Ελιάς. Το έργο, προϋπολογισμού 95.000€, ανέλαβε η Κοινοπραξία Χατζηγαβριήλ Δέσποινα – Λυμούσης Δημήτρης. 
Η σύμβαση με την ανάδοχο κοινοπραξία προβλέπεται να υπογραφεί το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαΐου και σε τρεις μήνες από την υπογραφή το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. 
Στα μέσα λοιπόν Αυγούστου, η Βέροια αποκτά το νέο χώρο στάθμευσης, που απαντά σε χρόνιο αίτημα των κατοίκων. 

Αυτή τη χρονιά, ας σταθούμε όλοι λίγο πιο κοντά
στους αληθινούς συμβολισμούς και τα διδάγματα
της Σταύρωσης του Θεανθρώπου

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα  με ευχές για Υγεία και Προκοπή

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

H Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας, με την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, διοργανώνει στις 3 – 4 Μαΐου 2014 το 20ο Rally Σπριντ ΦΙΛΙΠΠΟΣ που προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος 2014. Αποτελεί τον 2ο από τους αγώνες του Κυπέλλου μετά το Rally Όθρυς της Λ.Α.Βόλου.

Ο αγώνας με κέντρο την Βέροια θα εξελιχθεί στην γύρω ορεινή περιοχή και θα τερματίσει ως είθισται στην Πλατεία Ελιάς.

Οι μαθητές της α’ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου με αφορμή το διήγημα του Παντελή Καλιότσου, «Πασχαλινή ιστορία», που διδάχτηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου και τις ημέρες του Πάσχα επισκέφτηκαν τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη συνοδευόμενοι από τη φιλόλογο,  Κυριακή Ιντζεβίδου και την καθηγήτρια εικαστικών,  Φωτεινή Χαμιδιελή.
Αρχικά οι μαθητές πληροφορήθηκαν από τους υπεύθυνους της Βιβλιοθήκης για τις καινοτόμες δράσεις της, το δανεισμό, την αξία και σπουδαιότητα του εξωσχολικού βιβλίου στη ζωή του παιδιού. 

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επιδιορθώσεις του ασφαλτοτάπητα σε σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου, όπου εντοπίζονται σημαντικές ζημιές.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο συνεργεία του εργολάβου εργάστηκαν στην αρχή της Περιφερειακής οδού και στην οδό Σταδίου στο ύψος της «γέφυρας σφαγείων», σημεία στα οποία είχαν δημιουργηθεί σοβαρές ανωμαλίες στον ασφαλτοτάπητα και δημιουργούνταν κίνδυνοι για τα διερχόμενα οχήματα.

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας και το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Βέροιας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος-Καθαριότητας του Δήμου Βέροιας διοργανώνουν καθαρισμό των μονοπατιών του Άλσους Παπάγου την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. με σημείο εκκίνησης το Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη».
Στις 09-04-2014, επισκέφτηκαν τα γραφεία  της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, ο Αντιπρόεδρος του συλλογου μας κ. Τρίγκας Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της I.P.A. Ημαθίας κ. Κελεσίδης Ιωάννης  μαζί με τον εναν εκ των συγγραφεων του βιβλιου μας ''ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ'' κ. Τρίγκα Δημήτριο οπου τους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Βασιλάκης Ηλίας, ο Αντιπρόεδρος κ. Χριστοδουλης Χριστόδουλος και ο Γ. Γραμματέας της IPA Θεσσαλονίκης και Ταμίας του Εθνικού Τμήματος IPA κ. Γιαννακόπουλος Βασίλειος.
Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κεντρική Μακεδονία «συμμετέχω», ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών  Πέλλας και Ημαθίας του συνδυασμού, καθώς και τα ονόματα 25 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στους νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς. 
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της κίνησης «συμμετέχω» κ. Μάρκος Μπόλαρης δήλωσε 
«Οι υποψήφιοι που ανακοινώνονται σήμερα είναι συμπολίτες μας, με τους οποίους  μας ενώνει το κοινό όραμα για μια Περιφέρεια με Ευρωπαϊκή προοπτική που μπορεί να δώσει λύσεις στις αγωνίες του πολίτη. 


Περιοδεία στην αγορά της Βέροιας πραγματοποίησε το Σάββατο το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. 
Στα εμπορικά καταστήματα μίλησε με τους τοπικούς επαγγελματίες και αφουγκράστηκε την αγωνία τους για το δύσκολο, οικονομικά, περιβάλλον και υποσχέθηκε ως διοίκηση να σταθεί στο πλευρό τους. 
Στις τοπικές καφετέριες συνάντησε νέους και μοιράστηκε μαζί τους τις ανησυχίες τους για το μέλλον και την μάχη για μια θέση εργασίας.
Περιοδεία στο Μακροχώρι

Ο Τουριστικός Όμιλος Σελίου ανακοινώνει οτι φέτος θα χτυπήσουν Χαρμόσυνα οι καμπάνες στην εκκλησια των Αγίων Αποστόλων στο Σέλι οπου θα τελεστεί η αναστάσιμη τελετή (δεν θα ακολουθήσει θεια λειτουργία) στις 10:00 το βράδυ του Μ.Σαββάτου.
Καλουμε ολους τους πιστους και τους φίλους του βουνού να έρθουν και να ζήσουν τη χαρα και το μεγαλείο της Αναστάσεως όπως ποτέ άλλοτε στο μικρό, όμορφο και γραφικό Σέλι.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...
Μούλτσε άν' κου πάστι μπούνου'...!!!
Η Συλβάνα Ράπτη επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι: “έχει τεράστιο βάρος στη διεθνή αγορά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση η κίνηση που έγινε με την έξοδο της χώρας στις αγορές, διότι μέχρι τώρα ήμασταν το “δακτυλοδεικτούμενο παιδί” της ευρωπαϊκής οικογένειας. Όλοι θέλουμε να ανακτήσει η χώρα τη θέση που είχε στο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Κανείς μας δε θέλει μια Ελλάδα με όλες τις παθογένειες που μας έφτασαν μέχρι εδώ. Για αυτόν τον λόγο, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν κάνει τόσες σκληρές θυσίες. Ωστόσο, δεν πρόκειται να αλλάξει η ζωή μας ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη.”
 

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Στο διαδίκτυο «ανέβηκε» σήμερα, Πέμπτη 10 Απριλίου, η ιστοσελίδα του υποψήφιου δημάρχου Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, ο οποίος θέλει να πυκνώσει, και με αυτόν τον τρόπο, την επαφή και την επικοινωνία του με κάθε κάτοικο του Δήμου Βέροιας που νοιάζεται για τα κοινά. Η ιστοσελίδα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση   www.drasi-gnosi.gr

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Σειρά θεσμικών επαφών είχε το πρωί της Δευτέρας, 07 Απριλίου, ο υπ. Δήμαρχος Δ. Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης, συνοδεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην Αστυνομική Δ/νση και τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.


Περιοδεία στο Δήμο Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας μαζί με τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και  υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους  της «Αλληλεγγύης» στην Ημαθία.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης ξεκίνησε με προσκύνημα στα λείψανα του Αγίου Ραφαήλ στην Αλεξάνδρεια.  

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης και της πλ. Αγ. Αντωνίου στη Βέροια, με στόχο τη διαμόρφωση ενός νέου δυναμικού πυρήνα,
που συμπληρωματικά στο ήδη εκτελεσθέν έργο θα λειτουργήσει ως νέο πολιτισμικό σημείο της θρησκευτικής και κοινωνικής ζωής για να αποτελέσει
μια όαση στον πολύβουο αστικό ιστό της πόλης.
Η υλοποίηση του έργου της Αστικής Ανάπλασης στην περιοχή του Αγ. Αντωνίου αποτελεί το εν δυνάμει όραμα για την αναβάθμιση της περιοχής
μέσα από τη διαμόρφωση χώρων για την καλύτερη δημόσια λειτουργία.

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Στην Αλεξάνδρεια θα περιοδεύσει την Δευτέρα 7 Απριλίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, επικεφαλής της "Σύγχρονης, Ανθρώπινης Μακεδονίας " Απόστολος Τζιτζικώστας, έχοντας στο πλευρό του τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού.
Θα επισκεφθούν φορείς και επιχειρήσεις του δήμου. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

10.00  επίσκεψη στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας

10.30 επίσκεψη στα «Παιδιά της Άνοιξης»
Από την Φυτειά άρχισε το πρωί της Κυριακής 6­4­14 ο υποψήφιος Δήμαρχος

Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης τις επισκέψεις του σε Δημοτικά Διαμερίσματα,

συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του. Σε

μια κατάμεστη αίθουσα καφενείου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους

παριστάμενους κατοίκους και να καταγράψει τις δικές τους απόψεις και προτάσεις,

αφού προηγουμένως τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

«ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ»

Αρχίζει από την Κυριακή 6-4-2014 ο κύκλος επισκέψεων του υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας

Αντώνη Μαρκούλη, σε Δημοτικά Διαμερίσματα και οικισμούς , σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 Κυριακή 6/4 13:00 Φυτειά

 Δευτέρα 7/4 19:30 Τρίλοφος (καφ.Μπαλτζή),     21:00 Πατρίδα

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ