Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Συνεχίζεται  και το μήνα Αύγουστο η καλοκαιρινή καμπάνια δημιουργικότητας «Ό,τι και αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο!», της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας σε συνεργασία με το FutureLibrary. …μυρμήγκια και τζίτζικες, φως και σκοτάδι, μέρα και νύχτα, γενναίοι και δειλοί, πλούσιοι και φτωχοί, πεντάμορφες και τέρατα, δυνατοί και αδύναμοι. Είναι όλοι ήρωες βιβλίων, κάτοικοι της κάθε Βιβλιοθήκης. Αυτό το καλοκαίρι οι καλοκαιρινές αναγνώσεις των παιδιών θα τους ζωντανέψουν. Γιατί το καλοκαίρι ο καθένας μας μπορεί να σκεφτεί ανάποδα, να σκεφτεί το αντίθετο. Γιατί το καλοκαίρι στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος γίνεται τεράστιος μέσα στις άπειρες δυνατότητές του και τις αντιθέσεις του.

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

 Φωτογραφίες από τις εργασίες στην οδο Βενιζέλου

Διορθώθηκαν απο συνεργείο του Δήμου Βέροιας , τα κάγκελα στο γήπεδο Προμηθέα, μετά απο το πρόσφατο ατύχημα που ειχε συμπολίτης μας , ο οποίος ευτυχώς δεν επαθε τίποτε

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Οι δύο πιο δυνατές συναυλίες του Καλοκαιριού ενώνονται σε μια πρωτοποριακή εμφάνιση, το Σάββατο 19 Ιουλίου στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών.
Οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της χώρας ανοίγουν καινούργιους δρόμους στα συναυλιακά δρώμενα, επιλέγοντας να εμφανιστούν στον ίδιο χώρο, την ίδια μέρα, με ένα εισιτήριο.

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
Η κορυφαία μουσική συνάντηση αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα μας ταξιδέψουν σε μια μοναδική συναυλία στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών, στοιχηματίζοντας στην ατμόσφαιρα της παρέας, στη συμμετοχή του κοινού, στην οικειότητα των αγαπημένων τραγουδιών, θα προσφέρουν τα λατρεμένα τραγούδια τους σε όλους αυτούς που τις παρακολουθούν και τραγουδούν μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. 
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ - ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ
ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θέλει να ταξιδέψει το κοινό της και φέτος το καλοκαίρι την Κυριακή 20 Ιουλίου στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών.
Η  Ελεωνόρα  Ζουγανέλη με κάθε εμφάνιση της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει  ακομπλεξάριστα  και  με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «soundtrack της δικής της γενιάς», που χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά αλλά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματα της.
Μόνη της στην σκηνή για παραπάνω από δύο ώρες, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τις μελωδίες και  τον λυρισμό τους έτσι ώστε να μπορεί να μαγεύει και το κοινό της με τις ερμηνείες της.

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

                                   
της Ξένιας Καλογεροπούλου & του Θωμά Μοσχόπουλου
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος

Θέατρο του Νέου Κόσμου - Καλοκαιρινή Περιοδεία 2014


«Η Κοιμωμένη ξύπνησε», το σύγχρονο παραμύθι για κάθε ηλικία που έγραψαν η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Θωμάς Μοσχόπουλος, σε 51 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Η καλοκαιρινή περιοδεία του Θεάτρου του Νέου Κόσμου σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου ξεκίνησε το μεγάλο της ταξίδι στις 28 Ιουνίου από τη Νέα Μάκρη και αυτή την εβδομάδα θα τη συναντήσουμε, εκτός από τη Θεσσαλονίκη, στις παρακάτω πόλεις:

14 Ιουλίου: Κατερίνη, Αρχαίο Θέατρο Δίου στις 21.30
15 Ιουλίου: Βέροια, Θέατρο Άλσους Μελίνα Μερκούρη, στις 21.15

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ο οδηγός μεραφέρθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ    Τρίτη 15 Ιουλίου στις 9:00μ.μ. 

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜΜ  του Φώτη Σπύρου

Mια φορά και έναν καιρό… και το ταξίδι ξεκινά!
Ποιος δεν ξέρει τους Αδελφούς Γκριμμ; τους συγγραφείς και συλλέκτες παραδοσιακών παραμυθιών. Ποιος δεν ξέρει τα παραμύθια τους; Κοκκινοσκουφίτσα,  Ωραία Κοιμωμένη,  Χιονάτη,  Χάνσελ και Γκρέτελ και πολλά πολλά άλλα. Παραμύθια που άντεξαν στο χρόνο, ανέθρεψαν ολόκληρες γενιές και αποτελούν μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
Για πρώτη φορά μια παιδική θεατρική παράσταση που μέσα από τις κλασικές ιστορίες των Αδελφών Γκριμμ και τους ήρωες τους, προσκαλεί  τα παιδιά να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο των παραμυθιών τους και να μπουν σ’ αυτόν.

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ελέγχθηκαν συνολικά 128 άτομα και 65 οχήματα και βεβαιώθηκαν 27 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την 05.07.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών οι οποίες εποπτεύονται από τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Πέλλας, καθώς και των Τμημάτων Ασφαλείας Έδεσσας και Γιαννιτσών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

  • 5:10 μ.μ.
  • Unknown

Ποια φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  o Πορτογάλος ποδοσφαιριστής  Κριστιάν Ρονάλντo , που αγωνίζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης και για την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας. ?????

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

  • 10:46 π.μ.
  • Unknown

Είναι το δώρο που μας κάνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το καλοκαίρι! Από σήμερα, η ΕΕ μειώνει πάνω από 50% τις ανώτατες τιμές για την τηλεφόρτωση δεδομένων!

Με ποδοσφαιρική ορολογία, οι ποδοσφαιρόφιλοι που ταξιδεύουν στην ΕΕ κατά τη διάρκεια του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πληρώσουν 25 φορές λιγότερο για #roaming σε σύγκριση με αυτά που πλήρωσαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ