Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Στους νέους και νέες του Δήμου μας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία.

Συγχαίρω τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους που τους οδήγησαν στην επιτυχία αυτή.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

 Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δίνοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων.

Η αύξηση των βάσεων εισαγωγής σε περιφερειακά τμήματα σε σύγκριση με αυτά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης είναι το κύριο χαρακτηριστικό των βάσεων που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΕΠΑΛ Β ΗΜΕΡΗΣΙΑ 90%

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Το κορυφαίο έργο «Μαρία Πενταγιώτισσα» του Μποστ, από την Θεατρική Δημιουργία Επιχειρήσεις «Λεμπέση», παρουσιάζουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ., η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής  Ανάπτυξης Δ. Βέροιας  την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:00,  στο Θέατρο Άλσους  Δήμου Βέροιας .
ΤΟ ΕΡΓΟ:
Το αγαπημένο έργο του Μποστ  «ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ»που παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι σε περιοδεία με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου να ερμηνεύει τη θρυλική Μαρία από τους Πενταγιούς και για πρώτη φορά να παίζει και να σκηνοθετεί σε έργο του πατέρα του.

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

  • 9:17 π.μ.
  • Unknown


Tο Γιαννακοχώρι είναι ένα χωριό της περιοχής της Νάουσας, όπου ο Γιάννης Μπουτάρης αγόρασε το 1968 μια έκταση 500 στρεμμάτων. Οι πρώτες φυτεύσεις Ξινόμαυρου που έγιναν εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 1970, σήμαναν την αναβίωση του αμπελώνα της περιοχής. Δύο δεκαετίες αργότερα, ο τόπος αυτός έδωσε το όνομά του σε ένα χαρμάνι που για την εποχή του ήταν πρωτοποριακό.
Οι πρώτες φιάλες βγήκαν στην αγορά το 1995 ως «Κτήμα Μπουτάρη στο Γιαννακοχώρι» και περιείχαν ένα κρασί από 70% Ξινόμαυρο και 30% Merlot. Με αυτό ο Γιάννης Μπουτάρης ήθελε να διαπιστώσει αν μια διεθνής ποικιλία μπορεί να βοηθήσει το Ξινόμαυρο να αναδείξει τις δυνατότητές του και να το κάνει πιο προσιτό.

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

  • 1:28 μ.μ.
  • Unknown
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ГРЕКО-РОССИЙСКАЯ ТОРГОВАЯ ПАЛАТА
Ανακοίνωση
Αναφορικά με την κρίση η οποία δημιουργήθηκε λόγω του εμπάργκο της Ρωσίας για την εισαγωγή αγροτικών
και άλλων προϊόντων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο θέλει να σημειώσει τα εξής:

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

O Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης και Περιχώρων και ο Φίλιππος Μελίκης σας προσκαλούν στο διήμερο MOUNTAIN FESTIVAL 2014 στον λόφο της Αγίας Tριάδας, λίγο έξω απ' την Μελίκη.

Πρόγραμμα:

Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 8:30:
Παραδοσιακή βραδιά με τους «Ψαθάδες»

Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 8:30:
Έντεχνη και Λαϊκή βραδιά με την ορχήστρα της Κατερίνας Σωτηρίου. Τραγουδούν επίσης νέοι από την Δημοτική Ενότητα Μελίκης.
Σάββατο 23 Αυγούστου – 3ο Φεστιβάλ Μουσών  
Ο Πέτρος Γαϊτάνος  ένας  από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές της χώρας μας που κινείτε με άνεση μεταξύ του σύγχρονου και του παραδοσιακού τραγουδιού με καλεσμένη του την Αρετή Κετιμέ  και μια εκλεκτή ορχήστρα  μουσικών σε μια συναυλία  μοναδική στο Φεστιβάλ των Μουσών  το Σάββατο 23 Αυγούστου.                              
Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια πως ο Πέτρος Γαϊτάνος στις εμφανίσεις του δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα αμεσότητας που εκτοξεύει τις βραδιές σε ένα ανεπανάληπτο καλλιτεχνικό γεγονός, ενώ κάθε χρόνος που περνά τον βρίσκει ωριμότερο και πιο προσεγμένο.
Ο καλλιτέχνης παρουσιάζει τις συναυλίες του σε μορφή παράστασης, ενώ σύντομα κατεβαίνει από τη σκηνή και γίνεται ένα με τον κόσμο που τον αγαπάει σταθερά, δυνατά και διαχρονικά.

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014



Σε συνέχεια του από 09.08.2014 Δελτίου Τύπου μας αναφορικά με υπόθεση αρπαγής και ανθρωποκτονίας 43χρονου υπηκόου Αλβανίας, ανακοινώνεται ότι χθες 12.08.2014 το μεσημέρι, εντοπίστηκε το πτώμα του 43χρονου θαμμένο και καλυμμένο με κλαριά και πέτρες σε δασική περιοχή της Πατρίδας Ημαθίας.

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

IZ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων 11η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων
Mουσικά ταξίδια κάτω απ’ το αυγουστιάτικο φεγγάρι  Αιγές, Πέλλα, Βέροια, Εδεσσα  Κυριακή 10 Αυγούστου

Για μια ακόμη χρονιά, αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία της ΙΖ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και της 11ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων υποδέχονται το κοινό με μουσικές που σμίγουν το παρελθόν με το παρόν τη βραδιά που το αυγουστιάτικο φεγγάρι θα είναι ολόγιομο.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ