Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Προτάσεις Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας για τη σύνταξη του Επιχειρησιακού σχεδίου Δήμου Βέροιας για την 5ετία 2014 - 2019
1)Να οριστεί ή να ενεργοποιηθεί το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών.
2)Ένταξη των Ρομά στην τοπική κοινωνία. Υπάρχει εγκεκριμένη χρηματοδότηση από την Ε.Ε.Να γίνει μελέτη από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την εύρεση χώρου .
3)Ολοκληρωμένη μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τις διαβάσεις ,με προκατασκευασμένες ταινίες μόνιμης διαγράμμισης, στο κέντρο της πόλης,στις συνοικίες ,στους οικισμούς Μέσης,Λαζοχωρίου 

,Ταγαροχωρίου και κυρίως μπροστά στα σχολικά κτίρια.
4)Μελέτη για κατασκευή πεζοδρομίων ή συμπλήρωσης όπου δεν υπάρχουν στις συνοικίες Κυψέλη,Προμηθέα,Καλλιθέα,Πασά-Κίοσκι,Πανόραμα,Εργατικές Κατοικίες,Εργοχώρι.
5)Διαμόρφωση χώρου μιας θέσης στάθμευσης για άτομα με αναπηρίες α)μπροστά  στο Φιλίππειο,β)στην όδο Μητροπόλεως για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στις υπηρέσιες.,γ)πάνω από το Μπάσκετ της Ελιάς(δίπλα από το χώρο που παρκάρουν τα τουριστικά λεωφορεία).
6)Μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου η οποία να σταλεί στην Περιφέρεια ,ώστε να τοποθετηθούν σηματοδότες στη διασταύρωση της περιφερειακής οδού  με το δημοτικό δρόμο Μέσης.
7)Αγορά κάδων και δοχείων απορριμμάτων και τοποθέτηση ή αντικατάσταση  τους  στο κέντρο της πόλης και στις συνοικίες.
8)Συντήρηση και αποκατάσταση των οδοστρωμάτων κεντρικών συνοικιακών και αγροτικών δρόμων Μέσης,Ταγαροχωρίου και Λαζοχωρίου.

H  Πρόεδρος Γκόγκα Ελένη

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

Κολυμβητήριο Ναυτίλος

Κολυμβητήριο Ναυτίλος
Κολυμβητήριο Ναυτίλος

FLY GREECE DRONE

FLY GREECE DRONE
FLYGREECEDRONE

ΚΕΕΛΠΝΟ - Εποχική Γρίπη

ΚΕΕΛΠΝΟ - Εποχική Γρίπη

Perrotis College

Perrotis College
Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Τιμές που φέρνουν χαμόγελα..

Maxi Shop Veria - Facebook

ΡΑΔΙΟ ΗΜΑΘΙΑ 97,3

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - idisi.gr -

Google + Followers

όλοι μαζί μπορούμε...

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

cuka