Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015


Ο Θώμογλου Σάββας του Κωνσταντίνου  αθλητής του ΝΑΣΗμαθιας που συμμετείχε στους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες "ISM BERLIN 2015 "στην πόλη του Βερολίνου , χάρισε στην Ελλάδα δυο μετάλλια .
Χρυσό κατέλαβε στα 100 μέτρα πρόσθιο ( πρώτη πανελλήνια επίδοση)βελτιώνοντας σημαντικά την προσωπική του επίδοση με χρόνο 1.10.74 .
Χάλκινο κατέλαβε στα 50 μέτρα πρόσθιο ( δεύτερη πανελλήνια επίδοση )
αφού συμμετείχε στον τελικό του αγωνίσματος , καταρρίπτοντας δυο φορές το ατομικό του ρεκόρ σε διάστημα λίγων ωρών με χρόνο 32.90 .
Επίσης ο κολυμβητής του ΝΑΣΗ κατέλαβε την 15η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο , που αποτελεί την καλύτερη θέση Έλληνα κολυμβητή στο συγκεκριμένο αγώνισμα . Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται, ότι οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικου κέντρου ΝΑΥΤΙΛΟΣ , η υπομονή και επιμονή των αθλητών που προσπαθούν πάντα για το καλύτερο αποτελούσαν και αποτελούν την τριλογία της επιτυχίας! Στην διάρκεια της παραπάνω διοργάνωσης ο αθλητής μας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει σημαντικούς αθλητές κολύμβησης με παγκόσμια και πανευρωπαϊκά ρεκόρ να γνωριστεί μαζί τους και να συνομιλήσει όπως ο László Cseh και Adam Peaty . Συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή κ Γεώργιο Τσαλη για την άρτια προετοιμασία του αθλητή , στους γονείς για την συνεχή στήριξη τους , αλλά και στον ίδιο τον αθλητή που μας έκανε και αυτή την φορά περήφανους και εκτός ελληνικών συνόρων . Το ΔΣ του ΝΑΣΗ συγχαίρει τον κολυμβητή του για την επιτυχία του και του εύχεται υγεία και πολλές επιπλέον επιτυχίες στους μελλοντικούς του στόχους . Η Βέροια και η Ημαθία γενικότερα ,πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για τα "κατορθώματα "του νεαρού κολυμβητή του ΝΑΣΗ σε ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο !!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ