Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

  • 10:20 π.μ.
  • Unknown
Μετά το «Games of thrones», μία ακόμη σειρά με φανατικό κοινό προβάλλει ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ η Νova. Πρόκειται για τον β΄ κύκλο της αστυνομικής σειράς «True Detective», που έρχεται ξημερώματα Δευτέρας στις 04.00 με ελληνικούς υποτίτλους, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Με ανανεωμένο καστ και το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Κόλιν Φάρελ και Βινς Βον, η βραβευμένη με 5 Emmy σειρά του ΗΒΟ θα προβάλλεται και σε prime time κάθε Δευτέρα στις 22.00. Θα είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO, σε laptop, smartphone και tablet, ενώ οι συνδρομητές της Nova μέσω της υπηρεσίας NovaBox+ μπορούν να γράφουν τα επεισόδια.
Ο β΄ κύκλος της σειράς που η εφημερίδα The Daily Telegraph χαρακτήρισε ως την πιο φιλόδοξη αστυνομική σειρά των τελευταίων ετών, εκτυλίσσεται στον απόηχο μιας μυστηριώδους δολοφονίας, όπου τρεις αστυνομικοί κι ένας πρώην εγκληματίας παγιδεύονται σ’ έναν θανάσιμο ιστό προδοσίας και συνωμοσίας, με φόντο τα άγονα τοπία της Καλιφόρνιας. Τον ρόλο του πρώην εγκληματία Φρανκ Σέμιον, που κινδυνεύει να χάσει την αυτοκρατορία του όταν η κίνησή του να ασχοληθεί με μια νόμιμη επιχείρηση ανατρέπεται από τη δολοφονία ενός συνεργάτη, υποδύεται ο Βινς Βον, ενώ τους τρεις αστυνομικούς που εμπλέκονται στην ιστορία και συγκρούονται με το σύστημα ερμηνεύουν ο Κόλιν Φάρελ (Ray Velcoro), η Ρέιτσελ Μακ Ανταμς (Ani Bezzerides) και ο Tέιλορ Κιτς (Paul Woodrugh).
Η σειρά που έχει ξεχωρίσει για τις ερμηνείες, τους διαλόγους, αλλά και την παραγωγή, ακολουθεί τη μορφή ανθολογίας, με κάθε κύκλο να είναι βασισμένος σε διαφορετική ιστορία, αλλά και νέους χαρακτήρες. Ο δεύτερος κύκλος, που υπογράφει ο Nic Pizzolatto, είναι γυρισμένος στην Καλιφόρνια και αποτελείται από 8 επεισόδια, όπως και ο πρώτος. Τα δύο πρώτα επεισόδια φέρουν τη σφραγίδα του Justin Lin («Fast & Furious 6: μαχητές των δρόμων»), ενώ τα υπόλοιπα θα αναλάβουν γνωστοί σκηνοθέτες.
Οι συνδρομητές της Νova μπορούν επίσης να δουν σε ταυτόχρονη προβολή με την Αμερική την κωμική σειρά «The brink» (ξημερώματα Δευτέρας 05.30 και 23.10) με τους Τιμ Ρόμπινς, Τζακ Μπλακ, Πάμπλο Στράιμπερν. Σε αυτήν, τρεις εντελώς διαφορετικοί άνδρες προσπαθούν να αποτρέψουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ