Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Συμβάν    Χθες (26-07-2015) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, ομάδα περίπου 15 άγνωστων ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με τη χρήση σιδηρολοστών και ροπάλων 3 άτομα, που βρισκόταν έξωθεν λέσχης φιλάθλων αθλητικής ομάδας. Ειδικότερα, τραυματίστηκαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 21, 22 και 29 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με σταθμό Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της περιοχής. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.
Αστυνομική Επιχείρηση    Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε την (25-07-2015) το πρωί, σε περιοχές του Κιλκίς. Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 4 αστυνομικοί από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς. Κατά την επιχείρηση ελέγχθηκαν 35 άτομα και 5 οχήματα.
Συλλήψεις για κλοπή    ·    Συνελήφθη χθες (26-07-20150 το απόγευμα στον Λευκώνα Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 44χρονος υπήκοος Βουλγαρίας για κλοπή χρηματικού ποσού. Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας ο συλληφθείς, αφαίρεσε από την τσέπη του παντελονιού  66χρονου ημεδαπού (σύνοικός του) κατά την ώρα της κατάκλισής του, το χρηματικό ποσό των 152,80 ευρώ.·    Συνελήφθησαν χθες (26-07-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, μία 19χρονη και ένας 22χρονος για κλοπή κινητού τηλεφώνου. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαιναν οι συλληφθέντες, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού κινητό τηλέφωνο, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Από την έρευνα προέκυψε ότι το παραπάνω τηλέφωνο αφαίρεσε η 19χρονη νωρίτερα την ίδια μέρα, από παραλία σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου και εργαζόταν η 19χρονη κάτοχος του στην οποία  και αποδόθηκε.
Σύλληψη για απόπειρα κλοπής και εξιχνίαση κλοπών    Συνελήφθη χθες (26-07-2015) το απόγευμα στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας,14χρονος υπήκοος Αλβανίας για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι προχθές (25-07-2015) το απόγευμα, αποπειράθηκε να διαρρήξει παγκάρι Ιερού Ναού, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον Νεωκόρο του Ναού και διέφυγε άπραγος. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος σε προγενέστερο χρόνο διέρρηξε διαδοχικά 2 ακόμη φορές το παγκάρι του Ιερού Ναού και αφαίρεσε μικρά χρηματικά ποσά.
Συλλήψεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο    ·    Συνελήφθησαν χθες (26-07-2015) το απόγευμα στους Νέους Πόρους στην Πιερία, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πιερίας, 6 αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, Μπαγκλαντές και Σενεγάλης, ηλικίας από 27 έως 38 ετών, καθώς διαπιστώθηκε να ασκούν υπαίθριο εμπόριο, κατέχοντας και διαθέτοντας προς πώληση διάφορα προϊόντα, (470 ζώνες, 72 ζευγάρια υποδημάτων, 198 αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και 7 τσάντες), άνευ προβλεπόμενης αδείας της Αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη για Νομοθεσία περί εξαρτησιογόνων ουσιών    Συνελήφθη χθες (26-07-2015) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, 41χρονος ημεδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ