Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ξεκίνησε από  Παρασκευή και θα συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου η δράση αλληλεγγύης φορέων του Δήμου Βέροιας και συγκεκριμένα του ΚΑΠΑ, της ΚΕΠΑ, του Ανθρώπινου Δυναμικού και Ευξείνου Λέσχης.
Στην πλατεία Δημαρχείου από το πρωί συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας, κονσέρβες (όχι χοιρινό), κρουασάν, εμφιαλωμένα νερά, ψωμί για τοστ, παξιμάδια συσκευασμένα, μπισκότα, σοκολάτες, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, παστέλια, γάλατα, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, χειμερινά ρούχα – κουβέρτες κλπ και φάρμακα παυσίπονα – αντιπυρετικά – γάζες – αντισηπτικά.

Η δράση αυτή έχει σκοπό την στήριξη των μεταναστών από τις εχθροπραξίες στην Συρία, ενώ μέρος από τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν όπως ( όσπρια- ζυμαρικά – αλεύρι – λάδι κλπ) θα διανεμηθούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν την άμεση ανάγκη στήριξης, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας και της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.
Αναφερόμενος στην προσπάθεια αυτή, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς τόνισε ότι «είναι μια πράξη αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο λαό που απεγνωσμένα ζητά την επιβίωσή του κάτω από απάνθρωπες συνθήκες. Ο Δήμος Βέροιας στο σύνολό του καθώς και οι φορείς της τοπικής κοινωνίας μας, αποδεικνύουν πως πέρα από τους καταστατικούς όρους τους, αποδεικνύουν ότι προτάσσουν τον ανθρωπισμό με ενεργή συμμετοχή. Κοντά στην προσπάθεια αυτή, οι πολίτες δείχνουν την συμπαράσταση και αρωγή τους, στοιχεία που πάντα έκαναν ξεχωριστούς τους πολίτες αυτού του τόπου».

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ