Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Το Ευρωπαϊκό του κοστούμι θα φορέσει το Σάββατο και την Κυριακή ο Φίλιππος στο Κράσνονταρ της Ρωσίας για τα δυο ματς του Τσάλεντζ Καπ με την τοπική ομάδα (6μμ). 
Η αποστολή της Βεροιώτικης ομάδας είναι πολύ δύσκολη αλλά δεν λείπει η διάθεση για καλές εμφανίσεις παρά τις απουσίες των Κοτσιφα, Μπαντή, Καρυπίδη, Κορωνά που έμειναν στην Βέροια για διάφορους λόγους.


Ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης μιλώντας για το ματς και τις πιθανότητες πρόκρισης υπογράμμισε: «Όταν μια ομάδα κάνει και τα δυο παιχνίδια στην έδρα της αντιπάλου μειώνει τις πιθανότητες διάκρισης. Αυτό δεν σημαίνει ότι πάμε για βόλτα. Θα διεκδικήσουμε τα παιχνίδια και αν οι συνθήκες είναι σε απόλυτη ισορροπία και με δεδομένο ότι η ομάδα παρουσιάσει καλό πρόσωπο, μπορεί να καταφέρουμε κάτι καλό».

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος σημείωσε: «Τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά. Μειονέκτημα μας είναι ότι και τα δυο θα τα δώσουμε εκτός. Πάμε χωρίς άγχος και πιστεύω ότι αυτό θα κάνει το έργο μας πιο εύκολο. Θα προσπαθήσουμε εκείνο το διήμερο να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από τα ματς με την Κράσνονταρ. Στόχος μας είναι να περάσουμε αλλά αυτό δεν εξαρτάτε μόνο από εμάς».

Ο Σλόμπο Βεσελίνοβιτς τόνισε: «Θα πάμε εκεί και θα παλέψουμε και στα δυο παιχνίδια. Θα δούμε πώς είναι η αντίπαλός μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε έναν γύρο».

Ο Νίκος Αρβανιτίδης σχολίασε: «Είναι δυο πολύ δύσκολα Ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά θα πάμε εκεί για να παλέψουμε. Έχουμε μια ομάδα που δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και πάμε εκεί για το καλύτερο».

(βίντεο με τις δηλώσεις εδώ https://youtu.be/BWnmTUC_-60 )

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ