Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Κατασχέθηκαν συνολικά 639 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθησαν χθες (30-01-2015) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 2 ημεδαποί για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.
Εθνογραφικό Μουσείο Γιώργη Μελίκη - Κέντρο Ελληνικής Μάσκας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξάνδρειας, την Δημοτική Κοινότητα Μελίκης και τον Λαογραφικό Όμιλο Μελίκης και Περιχώρων, οργανώνει έκθεση με θέμα:
        Το Καρναβάλι της Μελίκης - ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ - Πρόσωπα- Μάσκες-Δράσεις.
        Πρόκειται για μια έκθεση - αναφορά στο ιστορικό καρναβάλι της Μελίκης και στους πρωτοπόρους δημιουργούς του.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Με μία ενημερωτική εκδήλωση για την αξία των υγροτόπων και του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα και με έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από την πολύτιμη αυτή φυσική περιοχή θα γιορτάσουμε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων.
Οι εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, θα ξεκινήσουν στις 5.30 το απόγευμα. 

Την πεποίθησή της ότι το ΥΜΑΘ θα παραμείνει ένα ισχυρό και ακλόνητο εργαλείο ανάπτυξης και εξωστρέφειας για τη Βόρεια Ελλάδα, εξέφρασε η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στην τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον απερχόμενο Υπουργό κ. Γιώργο Ορφανό.  

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

για την υποστήριξη  μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, στην προσπάθεια  αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους χρήστες της, πρόσφατα ενσωμάτωσε στον εξοπλισμό της το λογισμικό συνθετικής ομιλίας TTS Reader της Innoetics.


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

  • 9:22 μ.μ.
  • Unknown


Θα άνοιγες την πόρτα του σπιτιού σου σε κάποιον άγνωστο;
Πάντα να θυμάσαι, ότι η προσωπική σου ζωή είναι ιδιωτική.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η ποιητική ομάδα των μαθητών του 1ου  ΓΕΛ  Βέροιας σας προσκαλεί στην παρουσίαση της συλλογής «Παλέτα συναισθημάτων» την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στις 18:00,  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας (Έλλης 8)



Αυτή είναι η  Νέα  Κυβέρνηση :  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ 







Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο για την στήριξή σας όσο και για την εμπιστοσύνη που δείξατε σε έναν νέο άνθρωπο ώστε να αλλάξουμε την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων ανατρέποντας το κατεστημένο που τόσα χρόνια έχει δημιουργηθεί.


Η βοήθειά σας στο να βγει η νέα γενιά στο προσκήνιο είναι πολύτιμη και απαραίτητη. 




Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης, προσερχόμενος στην αίθουσα τύπου της Π.Ε Ημαθίας,έχοντας στο πλευρό του την περιφερειακή σύμβουλο κ.Καρατζιούλα, έκανε την εξής δήλωση προς τους δημοσιογράφους για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουρίου

ΣΥΡΙΖΑ  
 
ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - 13.364
ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ  - 6.603
ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  - 6.317
 
Ν.Δ. 
 
ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  - 11.034
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ - ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

 
  Η  κεντρική θεατρική σκηνή του Π.Γ.Σ. «Προμηθέας», παρουσιάζει  το βραβευμένο έργο του αείμνηστου θεατρικού συγγραφέα Γ. Ταϊπλιάδη «Ο βάλτος είναι πάντα εκεί», το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις 6 μ.μ. και 9 μ.μ. 

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

  • 11:00 μ.μ.
  • Unknown


Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον πολυχώρο «Ελιά» στη Βέροια, ο Υπ.Βουλευτής Ν.Δ Απόστολος Εμμανουηλίδης, πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική του ομιλία. Στην ομιλία του ο κ.Εμμανουηλίδης, τόνισε την ανάγκη να εφαρμοστούν λύσεις και προγράμματα για να σταματήσει ο οικονομικός κατήφορος της Ημαθίας και να μπει ο τόπος και η περιοχή σε ρυθμούς ανάπτυξης.
Είναι «κάτι που το απαιτούμαι γιατί το δικαιούμαστε», είπε ο κ.Εμμανουηλίδης. Στην ομιλία του είπε:
Η δημοσκόπηση της GPO για το Mega δίνει για πρώτη φορά εντός Βουλής τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το Κίνημα Δημοκρατών-Σοσιαλιστών, μια εξέλιξη που σύμφωνα με τον Τάκη Θεοδωρικάκο “μπλοκάρει” την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.
Πιο συγκεκριμένα, στη μέτρηση της GPO, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου συγκεντρώνουν 3,4%, ενώ το Κίνημα Δημοκρατών-Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου 3%.
Πιστώνονται σήμερα Παρασκευή 23/1 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών επιτραπέζιων ροδακίνων και νεκταρινιών ενισχύσεις συνολικού ύψους έως 33 εκ ευρώ, μετά την υπογραφή από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Καρασμάνη, των σχετικών αποφάσεων.
          Με τις εν λόγω αποφάσεις ικανοποιείται πλήρως το δίκαιο αίτημα των παραγωγών ροδακίνων και νεκταρινιών για την αναπλήρωση της απώλειας εισοδήματος που είχαν εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία, η οποία δυσχέρανε τις περσινές εξαγωγές των προϊόντων αυτών και είχε ως αποτέλεσμα τη σημαντική πτώση των τιμών παραγωγού.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

 Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Η πηγή της γνώσης και άλλα παραμύθια», στη Στέγη. Στο ζεστό και γνώριμο περιβάλλον του φουαγιέ της Στέγης, οι εκδόσεις ΠΕΝΑ , η Δημοτική Βιβλιοθήκη Βέροιας «Θεανώ Ζωγιοπούλου» και η Κ.ΕΠ.Α. (Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης) Δήμου Βέροιας  παρουσίασαν το  βιβλίο της Γεωργίας Χαϊδεμενοπούλου «Η πηγή της γνώσης και άλλα παραμύθια» , το προηγούμενο Σάββατο. Η παρουσίαση έγινε διαδραστικά , απευθυνόταν σε παιδιά όλων των τάξεων Δημοτικού Σχολείου και  ως στόχο είχε  τον προβληματισμό  και την ενεργοποίηση των παιδιών  σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον , την κοινωνία και τη ζωή γενικότερα.
Οχτώ ομάδες από το εξωτερικό οριστικοποίησαν την παρουσία τους στο μεγάλο αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ που θα διεξαχθεί στη Βέροια.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ  «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2015» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες οχτώ ομάδες  που θα πάρουν μέρος στην μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια το  διάστημα 3-8 Απριλίου 2015. 


Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, μέλη του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας παρέδωσαν σημαντική ποσότητα φαρμάκων που συγκεντρώθηκαν στη δράση της περασμένης εβδομάδας, στον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας, Ταξίαρχο κ. Μπαντουβάκη Νικόλαο και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, Αστυνόμο κ. Βάιο Γούναρη, για τις ανάγκες των κρατητηρίων Ημαθίας σχετικά με τη φαρμακευτική κάλυψη των κρατουμένων.



Κατασχέθηκαν περισσότερα από 500 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη χθες (21-1-2015) το μεσημέρι σε χωριό της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 62χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

'Αγγελος Τόλκας :
Πρόσκληση σε εκδήλωση - ομιλία στη Νάουσα



Με αφορμή τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, συνεχίζονται για 16η συνεχή χρονιά, τα δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα στις νέες τεχνολογίες που διοργανώνει η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας. 


Πολιτική ομιλία πραγματοποίησε στον Αγ. Γεώργιο το βράδυ της Δευτέρας ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Εμμανουηλίδης. 

Στην ομιλία του τόνισε: 


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015


Ο Φώτης Καραβασίλης μιλώντας για την επιλογή του ως υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, δήλωσε:
«Θεωρώ ότι η χώρα βρίσκεται στο κρισιμότερο σταυροδρόμι της ιστορίας της. Τώρα  όσοι νιώθουν έτοιμοι να βοηθήσουν έπρεπε να δώσουν το παρών. Αυτό έκανα εγώ.

Το ΠΑΣΟΚ μέσα από την υπεύθυνη στάση και τα λάθη του έφτασε κι αυτό σε οριακό σημείο.

Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι
Ονομάζομαι Άννα Λαμπίρη και είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός.
Υπηρέτησα τη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση για 30 χρόνια, ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής και από άλλες θέσεις, όπως :
Yποδιευθύντρια στο γυμνάσιο Μελίκης
Διευθύντρια στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας
Διευθύντρια στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας
Προϊσταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Ημαθίας
Το 2006 ήμουν υποψήφια δήμαρχος Αντιγονιδών.
Μέχρι το 2010 δημοτική σύμβουλος Δήμου Αντιγονιδών
2010-2014 δημοτική σύμβουλος στο νέο Δήμο Αλεξάνδρειας.
Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρισκόμαστε σήμερα όλοι μαζί, εδώ στη Βέροια, και μεγάλη η τιμή να είμαι υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Φίλες και φίλοι,
Το 2009, όταν πρωτοεκλέχτηκα Βουλευτής, κλήθηκα να αντιμετωπίσω μια πρωτόγνωρη κρίση χωρίς η γενιά μου να ευθύνεται γι αυτήν. Λάβαμε αποφάσεις δύσκολες που όμως βοήθησαν να αποφύγουμε τα χειρότερα.
Προσωπικά ανέλαβα θέσεις ευθύνης στις οποίες ανταποκρίθηκα με αποτελεσματικότητα και πάντα προς όφελος της χώρας και του τόπου μας. Αυτό το έργο αναγνωρίστηκε πρόσφατα σε Διεθνές Συνέδριο.
Για την Ημαθία κατέβαλλα όλες μου τις δυνάμεις και ανέλαβα την επίλυση χρόνιων προβλημάτων τα οποία είχαν αφεθεί στην τύχη τους.
Στην κοπή της πίτας του ιστορικού συλλόγου του «ΦΑΣ Νάουσα», παραβρέθηκε ο Υπ.Βουλευτής Ημαθίας Απ.Εμμανουηλίδης, το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιανουαρίου.
Γνωστός «ποδοσφαιράνθρωπος» ο κ.Εμμανουηλίδης, είχε την αφορμή να συναντηθεί και πάλι με φίλους από τα παλιά που τους συνδέουν μακρόχρονες σχέσεις.

Προτάσεις Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας για τη σύνταξη του Επιχειρησιακού σχεδίου Δήμου Βέροιας για την 5ετία 2014 - 2019
1)Να οριστεί ή να ενεργοποιηθεί το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών.
2)Ένταξη των Ρομά στην τοπική κοινωνία. Υπάρχει εγκεκριμένη χρηματοδότηση από την Ε.Ε.Να γίνει μελέτη από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την εύρεση χώρου .
3)Ολοκληρωμένη μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τις διαβάσεις ,με προκατασκευασμένες ταινίες μόνιμης διαγράμμισης, στο κέντρο της πόλης,στις συνοικίες ,στους οικισμούς Μέσης,Λαζοχωρίου 

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Στις Εθνικές Εκλογές 25 Ιανουαρίου είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος  Δημοκρατών Σοσιαλιστών 
 
 Γεννήθηκα το 1960 στη Βέροια όπου και μεγάλωσα
.
Είμαι Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός

Διατηρώ από το 1990 λογιστικό γραφείο στη Βέροια.

  • 12:48 μ.μ.
  • Unknown
Μειώνονται οι κρατήσεις στις μουσουλμανικές χώρες μετά τα γεγονότα στο Παρίσι- Ανακάμπτουν οι κρατήσεις προς ΕλλάδαΤο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι επηρέασε τη ροή των κρατήσεων προς μουσουλμανικές χώρες, όπως η Αίγυπτος και η Τουρκία, ενώ, αντίθετα, ώθησε σε αύξηση των κρατήσεων προς Ελλάδα, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκου Χαλκιαδάκη στην ηρακλειώτικη εφημερίδα Πατρίς.
Ο κ.Χαλκιαδάκης, που βρίσκεται στην Ολλανδία για την τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης, είπε στην εφημερίδα:......
  • 12:35 μ.μ.
  • Unknown

 

 

 

ΕΛΣΤΑΤ και Τράπεζα της Ελλάδος επιβεβαιώνουν την εντυπωσιακή άνοδο του τουρισμού το 2014



.Με βάση τα τελικά επίσημα στατιστικά στοιχεία της έρευνας συνόρων της Τράπεζας της Ελλάδος που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, η άνοδος της τουριστικής κίνησης το Α' 9μηνο του 2014 ξεπέρασε το 22%.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα ......
Πραγματοποιήθηκε ,  στο Ξενοδοχείο Αίγες Μέλαθρον,  η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Ημαθία, του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Παρευρέθησαν έπειτα από πρόσκληση πολλοί  φίλοι του κινήματος, με την παρουσία όλων των υποψήφιων του κινήματος,

Οι πέντε υποψήφιοι παρουσίασαν με σύντομη ομιλία τους το βιογραφικό τους και τους λόγους της συμμετοχής τους στο ψηφοδέλτιο ο καθένας του από το χώρο που δραστηριοποιείτε και ενεργεί.
Τον Ερμή Λαγκαδά αντιμετωπίζει το Σάββατο 17/1 ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κύριοι Δεσλής, Κατραχούρας και Πιτσίλκας Μ

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filippobc.gr :


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas διοργανώνει διημερίδα προγραμματισμού για εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ημαθίας.
Η διημερίδα θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης
στις 19 & 20 Ιανουαρίου 2015

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, το πρωί, η καθιερωμένη κοπή της Βασιλειόπιτας του Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ημαθίας ,στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας.

Σε ένα «ανοιξιάτικο» από καιρό πρωινό, η γιορτή άρχισε με την τέλεση της θείας λειτουργίας στο εκκλησάκι του Αγίου Βασιλείου και την πραγματοποίηση έξω από την εκκλησία του εθιμικού δρωμένου  με το τραγούδι και το χορό του Αγίου Βασιλείου.


Σας προσκαλούμε, σήμερα Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Αιγές" στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου Ημαθίας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών


https://www.facebook.com/events/338577309659136/

Τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Απόστολος Εμμανουηλίδης όπου συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Η επίσκεψη μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν, καθώς ο Απόστολος Εμμανουηλίδης είναι και ο ίδιος γνώστης των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου αφού βιώνει καθημερινά και ο ίδιος την αγωνία του ελεύθερου επαγγελματία..

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015



  Ο Χορευτικός Όμιλος Βέροιας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σας προσκαλούν  τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης, στην παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων του Γιώργου Ν. Σιώμου «Το παράπονο του Εμμανουήλ Παπά».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν : ο Δημήτρης Παπαστεργίου, η Γαρυφαλλιά Κατσαβουνίδου και ο Γιώργος Σιώμος. Θα συντονίσει η Βαρβάρα Σαράντη. Θα προλογίσει ο πρόεδρος του Χ.Ο.Β Γιάννης Τσιαμήτρος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο Εμμανουήλ Παπάς βγαίνει από τις πινακίδες της οδού που του έχουν αφιερώσει και συναντά τον Τάσο Καρατάσο στον ανδριάντα του.
Αγαπητοί Συμπολίτες,
 Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμαστεί σκληρά, όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά και κοινωνικά. Το κάθε νοικοκυριό έχει ματώσει για να μπορέσει να πετύχει την επιβίωση που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Θεσμοί που μέχρι σήμερα θεωρούνταν δεδομένο έχουν αλλοιωθεί επικίνδυνα ή βρίσκονται στο χείλος της κατάρρευσης όπως είναι η υγεία και η παιδεία. Η διαφάνεια έχει καταλήξει μια λέξη απατηλή και χωρίς νόημα. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν υφίσταται ούτε σαν έννοια ενώ η ανάπτυξη  και η πρόοδος μάλλον ανέκδοτο χαρακτηρίζονται παρά δυνατότητες έστω και μελλοντικές.

Αγαπητοί συντοπίτες,
Ονομάζομαι Ευστράτιος (Στράτος) Πετρακόπουλος, είμαι 32 χρονών ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Βέροιας, στην οποία και έζησα μέχρι την ηλικία των 18 ετών.
Φοίτησα στο 16ο και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στο 7ο Γυμνάσιο όπου και διετέλεσα Πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού Συμβουλίου και ολοκλήρωσα το βασικό στάδιο της εκπαίδευσής μου και της παιδείας μου σαν άνθρωπος στο 5ο Ενιαίο Λύκειο.

 « Τα ταξίδια του νου είναι μαγευτικά , πιο μαγευτικά τα κάνει κανείς έχοντας οδηγό και συνοδοιπόρο ότι συνθέτει και ξεχωρίζει την ελληνική ψυχή.»



Τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ  Απόστολος Εμμανουηλίδης με την τέλεση του αγιασμού από τον σεβαστό πατέρα Διονύσιο.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με την παρουσία συγγενών ,φίλων , συνεργατών καθώς και φορέων του τόπου, ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, είπε μεταξύ άλλων : 
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη μετέχουν οι :
1. Γιώργος Φλωρίδης ,πρώην υπουργός και βουλευτής
2. Παναγιώτης ( Τάκης ) Ρήγας , Γραμματέας της απερχόμενης Κοινοβουλευτικής Ομάδας
3. Νίκος Μπίστης, στέλεχος της Κεντροαριστεράς
4. Άννα Καραμάνου, πρώην Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των γυναικών του ΕΣΚ / PES
5. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδου, πρώην Δήμαρχος Βέροιας

Στη δημοσιότητα έδωσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ)( Γεωργίου Α. Παπανδρέου ) το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Επικεφαλής τέθηκε ο Ηλίας Κικίλιας. Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων έχουν ως εξής:
Ηλίας Κικίλιας
Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Επικεφαλής τέθηκε ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ακαδημαϊκός.
Στη δεύτερη θέση είναι η καθηγήτρια στο Bard College, διευθύντρια του τμήματος έρευνας για την ισότητα των φύλων του Levy Economics Institute στη Νέα Υόρκη Ρ. Αντωνοπούλου, ο υπεύθυνος Τύπου Π. Σκουρλέτης, η απολυμένη Δημοσιογράφος από την ΕΡΤ Αγλαΐα Κυρίτση και στην πέμπτη και πιθανότατα εκλόγιμη θέση ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Ν. Τόσκας.
Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ:
Στη δημοσιότητα δόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Σε αυτό επικεφαλής είναι ο κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, ενώ μεταξύ των υποψηφίων είναι και η 34χρονη Νίκη Κεραμέως γραμματέας του δ.σ του Harvard Club of Greece.
Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έχει ως εξής:

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο για το πόσα κόμματα ή συνασπισμοί κομμάτων θα κατέλθουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα τον έχει το Α΄  Τμήμα του Αρείου Πάγου το οποίο θα προβεί στην ανακήρυξη των κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων.
 Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν δηλώσεις συμμετοχής  τα εξής 21 κόμματα:

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Τον Αλέκο Χατζηκώστα βράβευσε ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας χθες (10/1) λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ηρακλή, συνεχίζοντας έτσι την ενότητα βραβεύσεων παικτών, προπονητών και διοικητικών παραγόντων που τίμησαν κατά το παρελθόν τα χρώματα της ομάδας του Φιλίππου.
Ο Αλέκος Χατζηκώστας φανερά συγκινημένος παρέλαβε το αναμνηστικό του από τον πρόεδρο του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας κο Τραπεζανλίδη Γιώργο ενώ στη συνέχεια δήλωσε στους δημοσιογράφους :

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ