Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΠΑ  Δήμου Βέροιας - Περί έρωτος....
Μουσική και Αφήγηση - Α ́Μέρος  - Ρωμαίος και Ιουλιέττα
Αφήγηση – Ανάγνωση της πιο διαχρονικής ερωτικής  ιστορίας από την αφηγήτρια Κατερίνα Κλεάρχου σε  μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα...

Β ́Μέρος

Μουσικές συνθέσεις της αγάπης και του έρωτα.... Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 ,ώρα 21.00 , Αρχοντικό Σαράφογλου.

Την ομάδα της Λιβαδειάς υποδέχεται το Σάββατο 28 / 2 / 2015 ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Συμεωνίδης, Δεληγιαννίδης και Τζίμα.
Δήλωση – απάντηση του Δημάρχου Βέροιας προς τον Πρόεδρο των Αστικών Βέροιας

Παρεμβαίνοντας προς τα ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της Οικονομικής Επιτροπής την Τετάρτη 25/02 τόνισα το αναληθές της δήλωσης του κ. Παυλίδη περί απεργίας των Αστικών επειδή η οδός Βενιζέλου ήταν κλειστή λόγω προγραμματισμένων έργων.

Επειδή γνωρίζω ότι υπάρχουν Κυριακές που τα αστικά δε δουλεύουν θεώρησα πως θα μπορούσε και για αυτή την Κυριακή να ισχύει το ίδιο και όχι να παρουσιαστεί από τον ρόεδρο των Αστικών ως απεργία λόγω του «κακού» Δήμου Βέροιας.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Νάουσας σε  συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνουν την ημερίδα με θέμα «Αθλητισμός και Υγεία» σήμερα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου Πολιτισμού «Βέτλανς».

Την ημερίδα θα τιμήσει με την παρουσία της η Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή, η οποία θα τιμηθεί από τον Δήμο Νάουσας για την προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ

·      ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ü      Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
§      Λόγω υπερχείλισης των υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία στις διαβάσεις ποταμών Λίσσου (περιοχή Αγ. Μαρίνας Ιμέρου), Κομψάτου (περιοχή Μωσαικό), στο Ποντικόρεμα  - Λίσσος (περιοχή Σαπών), στην διάβαση του Εβρίνου, (περιοχή Ιασίου), διάβαση Αετοκορυφής Διώνης και διάβαση Λοφαρίου Στρύμνης. Κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Βέροια για ληστεία σε περίπτερο
Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Ημαθίας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω χθες (21-2-2015) το μεσημέρι στην Βέροια, ένας 26χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, για ληστεία σε περίπτερο.
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας καλεί όλους τους Δημότες, να συμμετέχουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας και με τη στήριξη της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αλεξάνδρειας της Ι.Μ. Βεροίας, Καμπανίας & Ναούσης την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 από 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας. 

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Η συνολική τους οφειλή ξεπερνά τις 860.000 ευρώ
Ειδικοί αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (20-02-2015) για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων για οφειλές στο Δημόσιο, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 3 ατόμων στις Σέρρες, Ημαθία και Πέλλα.
Αναλυτικά, πρόκειται για:
  • 11:50 π.μ.
  • Unknown
Σήμερα  Σάββατο 21/2, στις 19:30 στο δημοτικό στάδιο το Ντέρμπι
 Βέροια - ΠΑΟΚ
  • 11:47 π.μ.
  • Unknown



Η 87η τελετή απονομής των βραβείων Oscars και φέτος ζωντανά και  αποκλειστικά στα κανάλια  Novacinema!
Ζωντανά την Κυριακή 22/03 στις 03:30 π.μ. με ελληνικό σχολιασμό και την Δευτέρα 23/02 στις 21:00 το βράδυ με ελληνικούς υπότιτλους!

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

  • 11:40 π.μ.
  • Unknown
Εκμεταλλευτείτε τη Καθαρά Δευτέρα και (γιατί όχι;) όλη την περίοδο της Σαρακοστής για να αποτοξινωθείτε!
Τα νηστίσιμα έχουν υψηλή θρεπτική αξία, καθώς είναι πλούσια σε υδατάνθρακες που αποτελούν τη βάση μιας ισορροπημένης διατροφής, πρωτεΐνες (όσπρια, θαλασσινά) και λιπαρά φυτικής προέλευσης, τα οποία είναι πιο ευεργετικά για την υγεία μας σε σύγκριση με τα κορεσμένα (ζωικά) λιπαρά.
Η νηστεία συμβάλλει:
Σε παραδοσιακές μελωδίες των Βαλκανίων μας μεταφέρουν τρεις κορυφαίες ελληνικές μπάντες που αποτελούνται από  δεξιοτέχνες μουσικούς. Απόκριες και  αφορμή για γλέντι με «πειραγμένη» βαλκανική μουσική αλλά και χορό , κάστανα ,σαλέπι και ζεστό κρασί ! Ξεσηκωτικό παίξιμο και όλα σε..υπερθετικό βαθμό~~
Τρομπέτα : Παύλος Μέτσιος
Σαντούρι : Βαγγέλης Πασχαλίδης
Κοντραμπάσο : Δάνης Κουμαρτζής

Ø      Παρασκευή 20/2 , ώρα 9.00μ.μ ,ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΗΑΣ είσοδος ελεύθερη

 Balkan Melody
 

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου 2015,  η εκδήλωση της Κοπής Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Ημαθίας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και η απονομή τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα και επιχειρήσεις του Νομού.
«Μετά την τελετή από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, ακολούθησε η καθιερωμένη ομιλία του Προέδρου κ. Νίκου Ουσουλτζόγλου.
Ειδικότερα ο κ. Ουσουλτζόγλου ανέφερε τα εξής στην ομιλία του:

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Τον Δήμαρχο Νάουσας κο Νίκο Κουτσογιάννη επισκέφθηκε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Θανάσης Τερζής, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΜΑΘ Παύλο Παπαδόπουλο και τον Ταμία της Ε.Ο.Π. Παναγιώτη Πριστούρη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του διεθνή αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας κατηγορίας S2 και Βαλκανικού Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, στις 5 Ιουλίου 2015, με τη συνεργασία της Ε.Ο.Π. και του Δήμου Νάουσας, ενώ θα γίνουν και παράλληλες εκδηλώσεις.

 Ο Αθλητικός  Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας ευχαριστεί ολόθερμα όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης του φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με το Σύλλογο Βετεράνων  Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 και συγκεκριμένα:

1.      Το Δήμο Βέροιας και προσωπικά το Δήμαρχο Βέροιας κ. Κ. Βοργιαζίδη για την πολύ θετική αντιμετώπιση της διοργάνωσης και την παρουσία του στην εκδήλωση
Σε Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, σήμερα Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στις 7.30΄ το απόγευμα, θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, για την οποία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του συνολικού αριθμού των βουλευτών.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Στα πλαίσια της 2ης προκήρυξης του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης LEADER, μία ακόμη σύμβαση υπογράφηκε την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 από τον Πρόεδρο της Ε.Δ.Π. LEADER της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. κ. Τεληγιαννίδη Θεόφιλο και τον Δήμαρχο Βέροιας κο Βοργιαζίδη Κων/νο για τον επενδυτή Δήμο Βέροιας.

Η Σύμβαση αφορά στην υλοποίηση του έργου «Προβολή και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών εφαρμογής της Προσέγγισης LEADER του Καλλικρατικού Δήμου Βέροιας»

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

  • 6:25 μ.μ.
  • Unknown
Διήμερο φεστιβάλ εκπαιδευτικών δράσεων για παιδιά με θέμα τη ρομποτική και τις νέες τεχνολογίες, με τίτλο “Electric Circus”, διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρία Robotixlab, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015.
Κ.Ε.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ - VERIA BALKAN FEST 
Διήμερο Φεστιβάλ Βαλκανικών Ήχων στην πλατεία Εληάς!

Σε παραδοσιακές μελωδίες των Βαλκανίων μας μεταφέρουν τρεις κορυφαίες ελληνικές μπάντες που αποτελούνται από  δεξιοτέχνες μουσικούς. Απόκριες και  αφορμή για γλέντι με «πειραγμένη» βαλκανική μουσική αλλά και χορό , κάστανα ,σαλέπι και ζεστό κρασί ! Ξεσηκωτικό παίξιμο και όλα σε..υπερθετικό βαθμό~~

Ø      Πέμπτη 19/2 , ώρα 8.00μ.μ , είσοδος ελεύθερη

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ  - 24 ΑΓΩΝΕΣ / 34 ΒΑΘΜΟΙ 

και στην 7η θέση


ΒΕΡΟΙΑ πρόγνωση καιρού  7 ημερών


Καθαρά Δευτέρα - Κούλουμα στο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας σας ενημερώνει ότι την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου το Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς  θα είναι ανοικτό.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

  • 11:44 π.μ.
  • Unknown
1ος Αγώνας "Τρέχω με το ταίρι μου"
Θεσσαλονίκη 14.02.2015

Το Performance Store και η Olympus Trail Running Team, με την υποστήριξη του Α' Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα τρεξίματος ζευγαριών στη Θεσσαλονίκη, "Τρέχω με το ταίρι μου"
  • 11:17 π.μ.
  • Unknown


 
 Το διοικητικό συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος συνεδρίασε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 προκειμένου να αποδεχθεί την παραίτηση του Ιωάννη Αντωνιάδη, από την θέση του πρόεδρου (εξελέγη βουλευτής Ν.Φλώρινας) και να προχωρήσει στην εκλογή  νέου προέδρου του Δ.Σ..

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.100 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη χθες (11-02-2015) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 59χρονος ημεδαπός, για κατοχή και πώληση λαθραίων τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημόσιου.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

 
 Ο Π.Γ.Σ. Βέροιας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» και το Πειραματικό Εργαστήρι Βεργίνας θα παρουσιάσουν στις 15 Φεβρουαρίου 2015, στις 11:30 π.μ. στην αίθουσα του συλλόγου (Ακροπόλεως 63) ένα όμορφο κι ενδιαφέρον βιβλίο του διεθνούς φήμης συμπατριώτη μας δημιουργού, Καθηγητή Ευθύμιου Βαρλάμη με τίτλο «Ξαναγίνε Έλληνας»

Πρόκειται για 20 όμορφες ιστορίες, μια κιβωτός με εικόνες, μνήμες και αισθήματα, που ο διακεκριμένος Έλληνας της διασποράς, ζωγράφος και αρχιτέκτονας,- που θα τον γνωρίζετε από το μεγάλο εικαστικό έργο του με θέμα το Μεγαλέξανδρο -  διατηρεί ζωντανές στην καρδιά του. Αφηγήσεις, με έναν άμεσο και συχνά «προφορικό λόγο» που αναβιώνουν αξίες, ατμόσφαιρες και διαχρονικά γνωρίσματα των Ελλήνων, την «ψυχή» της Ελλάδας που στην εποχή μας υποχωρεί μπροστά στην «κρίση» της πεζότητας και του καταναλωτισμού.

Η πίστη, η φιλία, η αλληλεγγύη, η φιλοξενία, η καλοσύνη, αλλά και το χιούμορ, σίγουρα θυμίζουν σε όλους μας μια Ελλάδα που κρατάμε κάπου βαθιά μέσα μας...

Αυτές τις εικόνες, αυτές τις αξίες, προσπαθεί να μας ξαναθυμίσει ο Βαρλάμης μ’ αυτό το βιβλίο του, δίνοντάς μας μ’ αυτό τον τρόπο αισθήματα συμπαράστασης κι αισιοδοξίας για ν’ αντιμετωπίσουμε τις ποικίλες αντιξοότητες του καιρού μας.

Το βιβλίο είναι των εκδόσεων «ΙΑΝΟΣ» από τη Θεσσαλονίκη, 220 σελίδων, σχήματος 20Χ14 εκ, και περιέχει 20 εικόνες – πίνακες του συγγραφέα από τη συλλογή «Ελληνικοί Τόποι».

  Κατά την παρουσίαση θα γίνει προβολή βίντεο με σύντομο χαιρετισμό του συγγραφέα και θα αναγνωστούν διηγήματα από το βιβλίο του. Επίσης θα προβληθεί και βίντεο από το μουσείο Kunstmuseum Waldviertel της Αυστρίας που στεγάζει τις δημιουργίες του Βαρλάμη. Η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση και αναφορά στο επίκαιρο έργο του Καθηγητή Βαρλάμη και στα προγράμματα που σχεδιάζει σε σχέση με τη Βέροια και την Ημαθία, με πρωταρχικό το πρόγραμμα για τον Απ. Παύλο και τη δημιουργία της Κρύπτης
  • 11:40 π.μ.
  • Unknown
πως θα κινηθεί η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες στη Βέροια ? Δείτε εδώ....
«Από την κρίση στην Ανόρθωση: η Ελλάδα στο τέλος του 19ου αι. και στις αρχές του 20ου αι.»
Το τέλος του 19ου αιώνα βρίσκει το Ελληνικό Κράτος με πολλά προβλήματα: η σταφιδική κρίση του 1892-93, η υπερατλαντική και εσωτερική μετανάστευση, η σύγκρουση τσιφλικάδων-κολλήγων στο θεσσαλικό κάμπο, η υποτίμηση της δραχμής από το 1885, η παύση πληρωμών κι η πτώχευση το 1893, που περιόρισε τις προσδοκίες του εκσυγχρονισμού, η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων το 1896, το ζήτημα της Κρήτης και οι αλυτρωτικές συσσωματώσεις, ο «ατυχής» ελληνοτουρκικός πόλεμος το 1897 με τις οικονομικές,

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου οι εκδηλώσεις της φετινής  Αποκριάς στη Νάουσα με οργανωμένο «τσίκνισμα» σε συνεργασία με τον  Σύλλογο Εστίασης Νάουσας και τα καταστήματα πώλησης κρέατος, πουλερικών και τα αρτοποιεία της Νάουσας.

Το μότο της τσικνοπέμπτης είναι … «και όσο αντέξουμε»!

Από τις 12:00 το μεσημέρι σε επτά (7) σημεία γλεντιού στο κέντρο της πόλης (Οδός  Ζαφειράκη στο ύψος του «Σούρα Σούπα και Καφέ», Οδός Θεοφίλου στο ύψος του  παντοπωλείου «Μπαμίχα», Οδός Παναγούλη στο ύψος του βιβλιοπωλείου  «Μαρνέρη», Οδός Χρ. Λαναρά στο

ό    Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ
§    Επ. Ο. Κερασιάς – Χ/Κ Βόρρας, από 20ο έως 25ο χλμ.
§    Επ. Ο. Άρνισσας – Χ/Κ Βόρρας, από 9ο έως 25ο χλμ.
ό    Δ.Α. ΗΜΑΘΙΑΣ
§    Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Βέροιας –Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από 76ο έως 98ο χλμ.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015


Οδηγίες για όσους - όσες κόλλησαν τον  πρόσφατο «ιό» 

Πρώτον – αλλάζετε ΚΩΔΙΚΟ πρόσβασης
Δεύτερον – διαγράφετε τον υπάρχοντα λογαριασμό πηγαίνοντας στην παρακάτω διεύθυνση

(η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ειναι εικονική για 15 μέρες )

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

  • 5:22 μ.μ.
  • Unknown


Πώς; Κάνοντας δώρο-έκπληξη στο αγαπημένο σου πρόσωπο από το shop ή το eshop της ActionAid!
Share the love τώρα και ο κόσμος μας θα γίνει λίγο πιο όμορφος:

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αθλητικός  Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων  Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, διοργανώνουν φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο ΔΑΚ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ», τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, ώρα 6 μ.μ..

 Με φορτηγό όχημα που οδηγούσε προκάλεσε φθορές σε σήραγγα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Κατερίνης
Συνελήφθη χθες (4-2-2015) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας, 65χρονος οδηγός φορτηγού και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
 ΑΘΗΝΑ – ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ),  ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 11:00 ΠΜ

Η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα - Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στις 11:00 πμ.

Η έναρξη των εργασιών της Συνδιάσκεψης θα γίνει με Ομιλία του Πρόεδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, Γιώργου Α. Παπανδρέου.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας καλωσορίζει τα νέα μέλη του Εφορευτικού Συμβουλίου της που ορίστηκε από τον Υπουργό Παιδείας και δημοσιεύθηκε στο με αριθμό 792/16-12-2014 φύλλο του τεύχους τα ΥΟΔΔ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Το νέο Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης αποτελείται από τους:

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
· ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ü      Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ
§       Λόγω υπερχείλισης των υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία στις υδάτινες διαβάσεις Ποντικόρεμα, Λίσσος, Εβρίνος, Ιάσιο, Αεροκορυφή, Διώνη, Ιμέρου, Σκαλώματος, Δοκού, Κάλχα, Γρατίνη και Ηφαίστου.
ü      Δ.Α. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ο Φεβρουάριος, μήνας Αποκριάς, μας εμπνέει για ποικίλες μεταμορφώσεις και ταξίδια σε κόσμους μαγικούς κι ονειρεμένους… Ελάτε στην παρέα μας, μικροί και μεγάλοι, να διαβάσουμε βιβλία, να μασκαρευτούμε, να ζωγραφίσουμε, να κάνουμε κατασκευές,  ρομποτάκια, mail art…
 ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Εγγραφές από Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015
Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα
«Ο μικρός σκαντζόχοιρος μια χειμωνιάτικη μέρα»
 της Κριστίνα Μπάτλερ. 
Σημαντική νίκη επι του Ο.Φ.Η πέτυχε ο Φίλιππος Βέροιας με σκορ 65-63 στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας κάνοντας έτσι ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την παραμονή.
Πρώτοι σκόρερ για τον Φίλιππο ο Πλιούκας με 26 πόντους και ο Κασαμπαλής με 12.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ