Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πραγματοποιήθηκαν στις 20-22 Μαρτίου οι κολυμβητικοί αγώνες
“ Alex Athletics Swim & Fun Days 2015”  στο Essen της Γερμανίας
Ο Ν.Α.Σ. Ημαθίας εκπροσωπήθηκε επάξια από τρείς αθλητές

ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑ ,  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  και  ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ  καταρρίπτοντας πολλά ατομικά τους ρεκόρ και αποσπώντας 4 Χρυσά μετάλλια και 1 Ασημένιο μετάλλιο


Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Το Κέντρο Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού της Κ.Ε.ΠΑ. Δ. Βέροιας εγκαινιάζει θεματικούς κύκλους εισηγήσεων με τον γενικό τίτλο «Βραδιές Ιστορίας». Στους κύκλους αυτούς πρόκειται να αναπτύσσονται θέματα διαφόρων επιστημονικών πεδίων από ιστορική, κυρίως, σκοπιά.
Η αρχή γίνεται με αφορμή τις προσεχείς γιορτές του Πάσχα. Η θεματολογία του πρώτου κύκλου προέρχεται από την επιστήμη της Θεολογίας και στη διάρκειά του θα αναπτυχθούν ιστορικά ζητήματα σχετικά με το Πάθος του Χριστού.
Οι εισηγητές στην ανάπτυξη των θεμάτων τους, πέρα από τις γνωστές βιβλικές πηγές, θα χρησιμοποιήσουν και άλλες πηγές γνωστές και ως εξωβιβλικές ή «απόκρυφα» κείμενα, προκειμένου να τεκμηριώσουν τις σχετικές απόψεις τους.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη χθες (25-03-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, 20χρονος ημεδαπός για ζωοκτονία και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 20χρονος χρησιμοποιώντας καραμπίνα που κατείχε παράνομα, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν αδέσποτο σκύλο.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 12/2015, 24-03-2015/2330β) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός κατά διαστήματα στη χώρα από το πρωί της Τετάρτης
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας κατασχέθηκαν περισσότερα από 7,5 κιλά κάνναβης
Χρησιμοποιούσε 3 διαφορετικές κατοικίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική που αποθήκευε τις ποσότητες ναρκωτικών  

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του  Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (23-03-2015) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, 61χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών και να εντοπιστεί μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γαλλοφωνίας που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου, η Ένωση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ημαθίας σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, δια των  υπευθύνων σχολικών δραστηριοτήτων, πραγματοποίησε δράσεις για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού μας.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ένας ποδηλάτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το βράδυ της Κυριακής στο 2ο χλμ του επαρχιακού οδικού δικτύου Λουτρού - Κεφαλοχωρίου, στην Ημαθία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. που οδηγούσε 34χρονος προσέκρουσε σε προπορευόμενο ποδήλατο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 46χρονος ποδηλάτης.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Υπουργός Αναπληρωτής Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, διαβεβαιώνουν τους τευτλοπαραγωγούς ότι έχουν εξασφαλιστεί τα χρήματα για την άμεση αποπληρωμή της παραγωγής τους για το έτος 2014 και ότι εντός των ημερών θα βρίσκονται στα χέρια τους.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015


Τι είναι η WOHD;

Η Παγκόσμια ημέρα στοματικής υγείας (WOHD) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις20 Μαρτίου. Πρόκειται για μια διεθνή μέρα που γιορτάζει τα οφέλη από έναυγιές στόμα και προωθεί παγκοσμίως τη συνειδητοποίηση θεμάτων γύρω απότη στοματική υγεία και τη σημασία της στοματικής φροντίδας σε μικρούς καιμεγάλους.

Γιατί είναι σημαντική η WOHD;
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (17-03-2015) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, 45χρονη ημεδαπή για διακίνηση ηρωίνης.
Μετά την πρόσφατη κατάρρευση-καταστροφή  του αριστερού  (βόρειου) αναχώματος  της όχθης του ποταμού Αλιάκμονα, επί μήκους 70 περίπου μέτρων,  στο ύψος της γέφυρας της ΠΑΘΕ, νότια του Κλειδίου, λόγω του μεγάλου ύψους βροχοπτώσεων του φετινού χειμώνα, και της συνεχιζόμενης κατάκλισης ολόκληρης της περιοχής που ευρίσκεται  μεταξύ  κοίτης Αλιάκμονα,  αναχώματος αλμυραύλακα, και  εκβολών του ποταμού, παρακαλούνται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής που έχουν εκεί διάφορες δραστηριότητες,

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

 Η εξέταση που χρησιμοποιείται για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού είναι η μαστογραφία. Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία φαίνεται να μειώνει τη θνησιμότητα από την ασθένεια σε ποσοστό που φθάνει το 30%. Όλες οι επιστημονικές εταιρείες συνιστούν στις γυναίκες από την ηλικία των 40 ετών να υποβάλλονται σε τακτικό προληπτικό έλεγχο με μαστογραφία κάθε ένα ή δύο χρόνια.
Η εξέταση είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα έχει χαμηλή δόση ακτινοβολίας.
Με πρωτοβουλία του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας και μετά από πρόσκληση και φιλοξενία του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με ΚΑΠΑ & ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας  η μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται στη πλατεία Δημαρχείου Βέροιας27-29 Μαρτίου 2015.
Τηλέφωνα για ραντεβού: Δημοτικό ιατρείο 23310/74113 εσωτερικό 1 (8.00-13.00).
Τα ραντεβού θα κλείνονται από 18 Μαρτίου 2015.

                                
                      Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο.

·      Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών.
·      Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.
·      Να μην έχουν ιστορικό καρκίνο μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
·      Να μην είναι σε έμμηνο ρήση (περίοδο 3 ημέρες πριν - 5 ημέρες μετά).


Δεν προσφέρεται ο μαστογραφικός έλεγχος σε γυναίκες που έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο εργαστήριο ιδιωτικά.

Προσπάθειά μας είναι να επιτύχουμε να εξεταστούν όσο το δυνατό περισσότερες γυναίκες και έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας. 
Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν!

​ 
 Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και οι εκδόσεις Ars Poetica σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου, συλλογή διηγημάτων, του Κώστα Μπραβάκη, «Η σωστή γωνία», την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 6.30 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης (στην οδό Έλλης 8).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος Ευγενία Καβαλλάρη και ο ίδιος ο συγγραφέας.
Έργα του θα ερμηνεύσει στην κλασική κιθάρα ο Θεόφιλος Μπίκος. Ο Κώστας Μπραβάκης είναι συνθέτης, διευθυντής του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών και μέλος της Εταιρείας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης.
 Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14 Μαρτίου τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο  ''for stARTer'' στην γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ. Επτά νέοι εικαστικοί + ένας με αφετηρία το 3ο εργαστήριο ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. τολμούν να εκτεθούν έξω από τα γνώριμα περιβάλλοντα των φοιτητικών εκδηλώσεων σε έναν χώρο που δεν λειτουργεί με προκατάληψη και ανασφάλεια απέναντι σε νέους ή μη καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Όσον αφορά τη συνέχεια και εάν ο χρόνος δικαιώσει τις προσπάθειές τους, δεν έχει σημασία τόσο, όσο προέχει η αξία στην πίστη του προσωπικού τους οράματος.

Ο Γιώργος Τσακίρης σημειώνει:
Συναντηθήκαμε στο Γ’ εργαστήριο ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.. Αυτές τις μέρες οι: Δόβρης Ηλίας, Κυρμακίδου Εύη, Παναγιώτου Μαρία, Παπαδοπούλου Ελένη, Πάσχου Αργυρώ, Παπαχρήστου Σουζάνα, Πετρίδου Ελευθερία και Σοφιανοπούλου Άννη, εκθέτουν στη γκαλερί Παπατζίκου.
Από την αρχή λειτουργίας της γκαλερί παρακολουθούμε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δραστηριότητα στα εικαστικά δρώμενα. Πολλοί νέοι καλλιτέχνες έδειξαν για πρώτη φορά δουλειά τους στον χώρο της, και το εργαστήριο μας έχει μία πολύχρονη και σταθερή συνεργασία μαζί της. Η παρουσίαση της εικαστικής δουλειάς του καλλιτέχνη τον βοηθάει να εμβαθύνει στο αιτούμενο του, να δει και να επεξεργαστεί το τι συμβαίνει γύρω του, να αναζητηθεί πάνω σε τεχνικές και τάσεις.
Η κοινή αφετηρία ήταν η αφορμή για την πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης και όχι κάποιες μορφοπλαστικές ομοιογένειες που θα συνέθεταν μία κοινή εικαστική πρόταση.
Ξεκινώντας από το ίδιο εργαστήριο, ο καθένας ζει την δική του ξεχωριστή εικαστική περιπέτεια. Εκείνο που μας κάνει να συνυπάρχουμε σε αυτή την έκθεση, είναι ακριβώς ο σεβασμός και η αποδοχή αυτής της εκφραστικής ιδιαιτερότητας του καθενός μας.

Διάρκεια έκθεσης: 14 Μαρτίου έως 14 Απριλίου 2015.

ΓΚΑΛΕΡΙ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ  - Αγ. Αντωνίου 26 - Βέροια  59100 - τηλ. 23310 70325 - e-mail: gallerypapatzikou@gmail.com 

Ωρες & Μέρες λειτουργίας; ΤΡ-ΤΕΤ-ΠΕΜ 17;00 - 21;00 & ΤΕΤ-ΣΑΒ 10;00 - 14;00

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

  • 12:56 μ.μ.
  • Unknown

Η #FoodExpoGrece άνοιξε τις πύλες της σήμερα στις 10:00. Mαζί και η #Oenotelia. #ForumSA

 Kαθόλη τη διάρκεια της #Oenotelia θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, ημερίδες και σεμινάρια τα οποία εστιάζουν στην άρτια ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου. Στην «πλατεία Γευσιγνωσίας», οι επαγγελματίες και οι αγοραστές καθημερινά μπορούν να δοκιμάζουν τους οίνους που συμμετέχουν στην Έκθεση. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της έκθεσης στον παρακάτω σύνδεσμο.#FoodExpoGreece #ForumSA

http://oenotelia.gr/special-events/



Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας
Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 42χρονος ημεδαπός για κλοπή βενζίνης από πρατήριο υγρών καυσίμων. Επιπλέον προέκυψε ότι εμπλέκεται σε 5 επιπλέον παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες σε περιοχές της Ημαθίας.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

  • 10:52 μ.μ.
  • Unknown
Είναι νέες, όμορφες, σέξι και ζάμπλουτες. Η ζωή τους τα έχει δώσει όλα και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους μέσα στην απόλυτη χλιδή. Σήμερα Forbes ανακοίνωσε τον ενημερωμένο κατάλογο όλων των δισεκατομμυριούχων στον κόσμο. Και ενώ ο κατάλογος παραμένει ανδροκρατούμενος, παρόλα αυτά υπήρχαν πολλές γυναίκες που έκαναν την εμφάνισή τους κα μάλιστα σε υψηλές θέσεις. Παρακάτω θα δείτε και θα απολαύσετε τις  πιο σέξι γυναίκες  που συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο δισεκατομμυριούχων του Forbes.

10. Sara Blakely

Οι πιο σέξι γυναίκες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα του Forbes
Δραστηριότητα: Ιδρυτής της Spanx
Περιουσία: 1 δισ. δολάρια

9. Serra Sabanci

Οι πιο σέξι γυναίκες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα του Forbes
Δραστηριότητα: Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Sabanci Holding
Περιουσία: 1 δισ. δολάρια

8. Tory Burch

Οι πιο σέξι γυναίκες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα του Forbes
Δραστηριότητα: Μόδα
Περιουσία: 1 δισ. δολάρια

7. Aerin Lauder Zinterhofer

Οι πιο σέξι γυναίκες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα του Forbes
 Δραστηριότητα: Καλλυντικά
Περιουσία: 1,4 δισ. δολάρια

6. Lee Seo-Hyun

Οι πιο σέξι γυναίκες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα του Forbes
Δραστηριότητα: Πρόεδρος της Chiel Industries
Περιουσία: 2,1 δισ. δολάρια

5. Tatiana Casiraghi

Οι πιο σέξι γυναίκες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα του Forbes
Δραστηριότητα: Κάτοχος ζυθοποιίας
Περιουσία: 2,2 δισ. δολάρια

4. Elizabeth Holmes

Οι πιο σέξι γυναίκες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα του Forbes

Δραστηριότητα: Ιδρυτής της Theranos, εταιρία που έχει δημιουργήσει μια πρωτοποριακή εξέταση αίματος
Περιουσία: 4,5 δισ. δολάρια

3. Dona Bertarelli

Οι πιο σέξι γυναίκες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα του Forbes
Δραστηριότητα: Βιοτεχνολογία
Περιουσία: 4,6 δισ. δολάρια

2. Margarita Louis-Dreyfus

Οι πιο σέξι γυναίκες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα του Forbes
Δραστηριότητα: Πρόεδρος της Louis Dreyfus και Louis Dreyfus SAS
Περιουσία:8,4 δισ. δολάρια

1. Carrie Perrodo

Οι πιο σέξι γυναίκες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα του Forbes
Δραστηριότητα: Φιλάνθρωπος
Περιουσία: 8,8 δισ. δολάρια



πηγή :  http://www.startup.gr

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στις 11.00 το πρωί οι Εκδόσεις «Διάπλους» και οι συγγραφείς Γεωργία Λάττα και Ναντίνα Κυριαζή θα παρουσιάσουν τα παιδικά τους βιβλία «Σκανταλιές, ανεμελιά και τρελά ζογκλερικά» και «Γελαστή γέφυρα». Στην παρουσίαση θα συμμετέχει ο θεατρικός εμψυχωτής και νηπιαγωγός Γιάννης Θεοδώρου, ο οποίος θα κάνει θεατρικό παιχνίδι και θα παίξει με τα παιδιά. 

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους… Ελεύθερη Είσοδος. Στο 2ο όροφο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας.

«Γελαστή γέφυρα» της Ναντίνα Κυριαζή.
Μετά από πρόσκληση της Κ.Ε.Δ.Α. και μέσω του προγράμματος "Κέντρο Στήριξης Ρομά & ευπαθών Ομάδων", μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια, στις 25 και 26 Μαρτίου 2015, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας.
Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με χορηγία της κινητής μονάδας μαστογράφου της εταιρείας καλλυντικών AVON προσφέρει δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο:
·    Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών.
·    Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.
·    Να μην έχουν ιστορικό καρκίνο μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
·    Να μην είναι σε έμμηνο ρήση (περίοδο 3 ημέρες πριν - 5 ημέρες μετά).

Ο μαστογραφικός έλεγχος θα γίνεται κατόπιν ραντεβού.

Δεν προσφέρεται ο μαστογραφικός έλεγχος σε γυναίκες που έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο εργαστήριο ιδιωτικά.

Τηλέφωνα για ραντεβού (ισχύουν από 16 Μαρτίου) από Δευτέρα - Παρασκευή: 23330/23114 και ώρα: 9.00-14.00

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Κ.Ε.Δ.Α.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
  • 10:48 π.μ.
  • Unknown
Μόλις μερικές ημέρες μας χωρίζουν από την έναρξη της 2ης FOOD EXPO GREECE, της μεγαλύτερης έκθεσης για τα Τρόφιμα & Ποτά, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2015. Μία έκθεση που αφενός μεν θα ανταποκρίνεται στον εξαγωγικό προσανατολισμό των επιχειρήσεων του κλάδου, αφετέρου θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην περαιτέρω διείσδυσή τους στην ελληνική αγορά, φέρνοντάς τες σε άμεση επαφή με τους δυναμικούς κλάδους της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

  • 11:15 π.μ.
  • Unknown
Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας (διεθνής ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών) εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους και έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.



Την εποχή εκείνη, οι γυναίκες ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών.

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

  • 2:17 μ.μ.
  • Unknown
Διαδραστικό Εκπαιδευτικό Εργαλείο για την αντιμετώπιση του Σχολικού Εκφοβισμού.
Μία Εφαρμογή για Smart Phones που παρέχει διαδικτυακή πρόσβαση σε διαθέσιμα μέσα και εργαλεία αντιμετώπισης του σχολικού εκφοβισμού σε όλους τους χρήστες: https://play.google.com/store/apps/details…
Δες και εδώ--> http://www.hamogelo.gr/…/Kales-praktikes-enantia-sto-sxolik…


Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015


Ο Θώμογλου Σάββας του Κωνσταντίνου  αθλητής του ΝΑΣΗμαθιας που συμμετείχε στους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες "ISM BERLIN 2015 "στην πόλη του Βερολίνου , χάρισε στην Ελλάδα δυο μετάλλια .
Χρυσό κατέλαβε στα 100 μέτρα πρόσθιο ( πρώτη πανελλήνια επίδοση)βελτιώνοντας σημαντικά την προσωπική του επίδοση με χρόνο 1.10.74 .
Χάλκινο κατέλαβε στα 50 μέτρα πρόσθιο ( δεύτερη πανελλήνια επίδοση )

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Μήνυμα σύμπνοιας και συνεργασίας μεταξύ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην τουριστική ανάπτυξη απηύθυνε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσαν η Marketing Greece και ο ΣΕΤΕ στο Βερολίνο και στο πλαίσιο της ελληνικής συμμετοχής σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, την ΙΤΒ Berlin (Internationale Tourismus - Börse Berlin). Στη συνέντευξη συμμετείχαν περισσότεροι από 70 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, πράκτορες, αλλά και ΜΜΕ της Γερμανίας εξειδικευμένα στον τουρισμό.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν δύο αδέρφια ηλικίας 29 και 31 ετών
Έπεισαν τον 80χρονο να τους παραδώσει χρήματα με το πρόσχημα οφειλής του γιου του στην εφορία

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδικές έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, απάτη σε βάρος 80χρονου σε χωριό του Κιλκίς και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα η αξία των οποίων εκτιμάται στις 8.000 ευρώ
Τα κλοπιμαία τα μεταπούλησαν σε συνολικά 11 άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων 
Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, συνολικά 12 κλοπές από εξοχικές κατοικίες στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο Δήμος Νάουσας – Τομέας Κοινωνικής Πολιτικής διοργανώνει το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου Πολιτισμού «Βέτλανς» ημερίδα με θέμα: «Ναρκωτικά: Εθισμός και Απεξάρτηση» σε συνεργασία με την «Πρόσβαση» της Π.Ε. Ημαθίας και την ΜΚΟ «Όασις», Κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους πολίτες.

Στη συνάντηση και κοπή της πίτας των εθελοντών του  κοινωνικού φροντιστηρίου παρέστη ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, ο οποίος ευχαρίστησε τους εθελοντές που στελεχώνουν το κοινωνικό φροντιστήριο Νάουσας.
Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε τους εθελοντές φωτεινά παραδείγματα της κοινωνίας και τόνισε πως ο δήμος θα είναι στο πλάι τους σε ότι χρειαστούν.
Εξέφρασε ακόμα τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον αντιδήμαρχο παιδείας κ. Δάγγα, την υπεύθυνη του κοινωνικού προγράμματος του

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ