Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Πέμπτη 30 Απριλίου , μετά τις 9.00 μ.μ - Βέροια πλατεία Εληάς

Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας φιλοξενεί το  Accosax trio σε μια βραδιά αφιερωμένη στη jazz μουσική .
Το σχήμα αποτελείται από τους

Αθηνά - Ραφαέλα Μηλούση - φωνή
Σταμάτη Πασόπουλο - μπαγιάν
Δημήτρη Τσέλιο - σοπράνο και άλτο σαξόφωνο

Οι μουσικοί του Accosax trio διαπρέπουν καλλιτεχνικά κάνοντας εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχουν συνεργαστεί με πλειάδα σημαντικών καλλιτεχνών.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

  • 10:54 π.μ.
  • Unknown
Με το ακόλουθο δελτίο τύπου, η ελληνική αντιπροσωπεία της Harley Davidson ξεκινά την αναζήτηση του “εκλεκτού” για την δουλειά που κάθε μοτοσικλετιστής ονειρεύεται να κάνει. Ετοιμάστε τα βιογραφικά σας και δηλώστε συμμετοχή στο όνειρο…

“Η Harley-Davidson αναζητά: έναν παθιασμένο μοτοσικλετιστή, πρόθυμο να πραγματοποιήσει δίμηνο ταξίδι στην Ευρώπη με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Και εάν η εμπειρία ενός τέτοιου ταξιδιού δεν είναι αρκετή, τότε ο τυχερός αναβάτης θα κρατήσει ως δώρο τη μοτοσικλέτα που θα χρησιμοποιήσει στο ταξίδι, την Street Glide™ και  θα λάβει αμοιβή €25.000.
Η Εθελοντική ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας μαζί με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου, διοργάνωσαν με επιτυχία δράση εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αλεξάνδρειας, συμμετέχοντας στην παγκόσμια Εθελοντική δράση Let's Do it 2015.
H Εθελοντική ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση τους Προσκόπους Αλεξάνδρειας, τον Εμπορικό Σύλλογο, τους Εθελοντές Φιλόζωους Αλεξάνδρειας (Ε.Φ.ΑΛ.) και τους υπαλλήλους του Δήμου Αλεξάνδρειας για τον καθαρισμό της περιοχής από τα χόρτα.
Τον συντονισμό της ομάδας δράσης είχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Σωτήρης Τόκας, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απένειμε το μετάλλιο Εξόχου Πράξεως στον ΕΠΟΠ Λοχία Αντώνιο Ντεληγιώργη για το εξαίρετο ήθος που επέδειξε στη διάσωση μεταναστών, μεταξύ των οποίων και μιας εγκύου, στο ναυάγιο σκάφους στις 20 Απριλίου 2015 ανοιχτά της παραλίας Ζέφυρος της Ρόδου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

«Ο ΕΠΟΠ Λοχίας Ντεληγιώργης, σήμερα, πήρε εκ μέρους του ελληνικού λαού, το παράσημο Εξόχου Πράξεως. Διότι, παρότι βρισκόταν εκτός υπηρεσίας,
Στην πλήρη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής προχωρά ο Δήμος Νάουσας μέσω της υλοποίησης προγραμμάτων και εκπαιδευτικών δράσεών του σε συνεργασία με πιστοποιημένους εκπαιδευτές.
Ο ιδιαίτερα λειτουργικός, καλαίσθητος και όμορφος περιβαλλοντικά χώρος του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής έχει συντηρηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου και εθελοντές τις προηγούμενες μέρες και περιήλθε σε λειτουργικό επίπεδο.
Στα σχέδια του Δήμου Νάουσας είναι η συνεχής λειτουργία και αξιοποίηση

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 95 συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, έτοιμες για διακίνηση

Επιπλέον βρέθηκε 1 πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και 18 φυσίγγια, καθώς και ένα ηλεκτρονικός εκκενωτής (tazer)

Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη 44χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης.
Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 18-4-2015, εντοπίστηκε ο 44χρονος σε περιοχή

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΟΑΕΕ

σε ΒΕΡΟΙΑ και ΝΑΟΥΣΑ

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

 Συνελήφθη ένας 49χρονος στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 46χρονος συνεργός του

 Επιπλέον προέκυψε ότι είχαν διαπράξει άλλες 4 κλοπές από οικίες στην Βέροια κατά το τελευταίο τρίμηνο

Αφαιρούσαν κυρίως κοσμήματα η αξία των οποίων εκτιμάται στις 60.000 ευρώ και τα οποία στη συνέχεια μεταπουλούσαν

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας,

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το συντοπίτη μας Γιάννη Κουφονίκο, θα παρουσιάσει το μουσικό ντοκιμαντέρ ‘’Ρογκάτσια, η Αίσθηση του Ζουρνά’’ στις 15 Απριλίου 2015 και ώρα 8.00μμ στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Η έρευνα και η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κουφονίκου και στην παραγωγή εμπλέκονται το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Edge Hill University της Μεγάλης Βρετανίας.

Πρόκειται για ένα εθνογραφικό ντοκιμαντέρ το όποιο καταγράφει την

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑΓΕΝ,Π2-Κ2 των αγωνισμάτων SG-Combine και Par Ομαδικό στο χιονοδρομικό κέντρο Καιμάκτσαλαν.Ο Σ.Χ.Ο.Βέροιας συμμετείχε μετά από ένα διάστημα απουσίας με 11 αθλητές-τριες απ’τους οποίους οι 10 είναι πια ανενεργοί.
Η αγάπη τους για το άθλημα και την ομάδα τους όμως τους παρότρυνε να ανεβούν ξανά στο βουνό με την αθλητική τους ενδυμασία και να αγωνιστούν χωρίς καμία προπόνηση μόνο με την ψυχή τους

Τα σύντομα μηνύματα (SMS) εμφανίζουν ως αποστολέα την Υποστήριξη Πελατών της εταιρίας που διαχειρίζεται την συγκεκριμένη διαδικτυακή υπηρεσία και προτρέπουν τους παραλήπτες να ακολουθήσουν παραπλανητική ηλεκτρονική διεύθυνση για δήθεν εντοπισμό χαμένης ηλεκτρονικής συσκευής


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, ότι έχει εντοπιστεί προσπάθεια αλίευσης και υποκλοπής στοιχείων εισόδου, μέσω μηνυμάτων SMS, για την διαδικτυακή υπηρεσία iCloud.

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 2 κιλά κάνναβης που ήταν επιμελώς κρυμμένα σε όχημα που επέβαιναν

Η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί χθες (8-4-2015) τα ξημερώματα, στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, όχημα που μετέφερε περισσότερα από 2 κιλά κάνναβη.
Συνελήφθησαν ο 38χρονος οδηγός και ο 23χρονος συνοδηγός του οχήματος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα,

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

  • 1:29 μ.μ.
  • Unknown
Αν κοιμάστε με το σύντροφό σας, ο οποίος καθημερινά ξυπνά νωρίς το πρωί, σίγουρα θα έχετε νιώσει την ανάγκη να χωρίσετε κατά τη διάρκεια του ύπνου, έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα.
Κι αυτό γιατί έχετε κουραστεί να σηκώνεστε πρωί από το κουδούνισμα ενός ξυπνητηριού που δεν χτυπά καν για εσάς!
Τα φυλλάδια περιέχουν χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια και την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισαν, ενόψει των εορτών του Πάσχα, τη διανομή στους πολίτες ενημερωτικών φυλλαδίων με συμβουλές για την οδική ασφάλεια και την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.
Η διανομή των φυλλαδίων θα πραγματοποιηθεί από αστυνομικό προσωπικό το χρονικό διάστημα της Μεγάλης Εβδομάδας και ιδίως τις ημέρες που κορυφώνεται η έξοδος από τα αστικά κέντρα, σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου (διόδια, κλπ.), καθώς και σε κεντρικά σημεία πόλεων σε όλη τη χώρα.

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Κροάσια, Ισραήλ, Παρτιζάν, Άρης Νίκαιας και Νόβι έχουν το απόλυτο μετά την πρεμιέρα του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»
Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική ημέρα του 3ου Διεθνούς Τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», το οποίο πραγματοποιείται στη Βέροια (3-8 Απριλίου 2015) στην κατηγορία των παμπαίδων με την συμμετοχή 18 ομάδων από 7 χώρες, υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας και με την συμπαράσταση της ΟΧΕ και του Φίλιππου Βέροιας.

Σάββατο 4 Απριλίου 2015


Συνελήφθη χθες στη Βέροια 49χρονος ημεδαπός για οφειλές στο Δημόσιο

Η συνολική οφειλή ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ

Συνελήφθη χθες (03-04-2015) το πρωί στη Βέροια Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 49χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

  • 9:57 μ.μ.
  • Unknown

Σεισμική δόνησε που ταρακούνησε και την Ημαθία, σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9.30
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν
 23 χλμ Βορειοανατολικά της Έδεσσας
ML: 4.0 R
Βάθος: 10 χλμ
 Με τοπική ώρα: 21:37,
Αναμένεται να  δούμε ποιες άλλες περιοχές κατάλαβαν τη σεισμική δόνηση ….

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ