Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα καλαθοσφαίρισης του 3ου ΓΕΛ Βέροιας, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 από τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Αναστασία Μαυρίδου και τον Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής Ημαθίας,  κο Χαρίλαο Καμπουρίδη.
Η κα Μαυρίδου συνεχάρη τους αθλητές που με τον αέρα των πρωταθλητών παρέλαβαν τα διπλώματα,τα μετάλλια και το κύπελλο αλλά και τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, κο Κελεπούρη Νικόλαο.
Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του 3ου ΓΕΛ Βέροιας ανακυρήχθηκε πρωταθλήτρια του νομού Ημαθίας στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου για το σχολικό έτος 2015-2016.

Η Διευθύντρια και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αγώνων (ΟΕΣΑ) Ημαθίας, τόνισε την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» και την «καλλιέργεια» της αθλητικής συνείδησης μέσα από την  διοργάνωση και   υποστήριξε ότι «η διάκριση , αυτή, αποτελεί ηθική επιβράβευση όλων των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου, που δίνει κουράγιο να συνεχίσετε την προσπάθεια για ανάλογες μεγαλύτερες επιτυχίες».
Η Διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Βέροιας,  κα. Κορδoνίδου Ελισάβετ συνεχάρη για άλλη μια φορά τους μαθητές του σχολείου της και ευχαρίστησε τη Διευθύντρια για την παρουσία της και την στήριξη της, στην ανάδειξη των αξιών και των αρχών που διέπουν τον αθλητισμό.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη τους επιτυχία!!!

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ