Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, πραγματοποίησε την Παρασκευή 26 Αυγούστου, τα εγκαίνια του 1ου καταστήματός της στη Βέροια στην οδό Μητροπόλεως 53, προσφέροντας στους πελάτες της ένα μοναδικό πάρτι μόδας με Guest DJs τους Γιώργο Μανίκα και Στέλιο Χανταμπάκη. 




Την κορδέλα έκοψαν η Store Manager, Ελένη Ιγγίρη και η Department Manager, Μελίνα Τατσίδου που υποδέχθηκαν τον κόσμο με πολλά δώρα και εκπλήξεις.
Το νέο 3όροφο H&M κατάστημα των 1.200 τ.μ. προσφέρει γυναικεία, αντρική, εφηβική και παιδική μόδα - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, Underwear και Accessories και άνοιξε τις πόρτες του με την παρουσίαση της φθινοπωρινής συλλογής.
 
Η γυναικεία συλλογή H&M αποπνέει μια νέα θηλυκότητα και χαρακτηρίζεται από δύναμη και ισχύ, ενώ η αντρική συλλογή δίνει μία νέα ματιά στα ρούχα εκπροσωπώντας το αναβαθμισμένο, διαισθητικό στυλ.

«Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για τη θερμή υποδοχή του κόσμου της Βέροιας που βρέθηκε στα εγκαίνια για να γιορτάσει μαζί μας την άφιξη του πρώτου καταστήματος Η&Μ στην πόλη.
 
Στόχος μας είναι να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελάτων μας προσφέροντας τους μια απόλυτη αγοραστική εμπειρία. Βασικός παράγοντας της επιτυχίας μας, οι άνθρωποί μας που μοιράζονται το πάθος μας για μόδα και δουλειά, με αειφόρο τρόπο» δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 35 καταστήματα σε 14 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Ρόδο και Χανιά.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ