Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

  • 6:25 μ.μ.
  • Unknown
ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
12ου   ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

       Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,  διοργανώνει το  Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών χορών, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:30, στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» στην  Ξάνθη,  υπό την  ευθύνη του Συνδέσμου  Ποντιακών Σωματείων  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
        Το φετινό Φεστιβάλ,  
δωδέκατο κατά σειρά,  είναι αφιερωμένο στην μνήμη του αειμνήστου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου Πολύκαρπου Ψωμιάδη και του πολιτικού και συνεταιριστή Αλέξανδρου Μπαλτατζή. Αναμένεται να το παρακολουθήσουν 4.000 θεατές και να συμμετάσχουν σ’  αυτό 2.500 χορευτές από όλη την Ελλάδα, μέλη των 443 σωματείων της δύναμής μας.
       Το Livemedia, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος  είναι Aποκλειστικός Χορηγός  μετάδοσης, του 12ου  Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών  και θα το μεταδώσει ζωντανά σε υψηλή ανάλυση συμβάλλοντας, στη διάδοση της παράδοσης του Ποντιακού Ελληνισμού.
       Η χρήση του οπτικοακουστικού υλικού και η λήψη ζωντανού σήματος από το 12ο Φεστιβάλ είναι ελεύθερη σε τηλεοπτικά κανάλια, ιστοσελίδες και blogs, αρκεί να γίνεται αναφορά στην πηγή, Livemedia.gr

      Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει μέσω του παρακάτω λινκ:
    

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ