Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

  • 10:05 μ.μ.
  • Unknown




Ολοκληρώθηκε το έργο της νέας κεντρικής πλατείας της Κοζάνης-Δείτε πώς είναι η πλάτεια στην πρώτη της νύχτα...



Η νέα πλατεία (μετράει μόλις λίγες ώρες από την ώρα παράδοσης της) αποτυπωμένη μέσα από τον φακό του Θέμη Μαγκλάρα.






Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016


Προβάδισμα 4,3% στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει πανελλαδική δημοσκόπηση της Μetron Analysis για τα Παραπολιτικά.
Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ παίρνει κεφάλι με 23,7% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 19,4%, Χρυσή Αυγή 5,1%, ΚΚΕ 4,7%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 4,2%, Ένωση Κεντρώων 3,7%.
Ποσοστά κάτω από το όριο εισόδου στην Βουλή έχουν το ΠΟΤΑΜΙ με 2,2% και οι ΑΝΕΛ με 2,3%.
ΠΑΜΑΚ: 6,5 μoνάδες μπροστά η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου
Με 6,5 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου,

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

  • 9:44 π.μ.
  • Unknown
Can They Make It?
3 φοιτητές από την Κοζάνη, θα προκαλέσουν τις ίδιες τους τις δυνάμεις και αντοχές ώστε να επιβιώσουν για 1 εβδομάδα στην Ευρώπη και να φτάσουν στον τελικό προορισμό, στο Παρίσι, έχοντας ως μοναδικό νόμισμα το RedBull!

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Το Κλιμάκιο Μακεδονίας Θράκης του ΚΘΒΕ παρουσιάζει την κωμωδία «Ωχ τα Νεφρά μου» του Μπάμπη Τσικληρόπουλου σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών της Βέροιας το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 20:30, σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας και την Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας.

Η περιοδεία του Κλιμακίου του ΚΘΒΕ 2015-2016 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών κ Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας- Θράκης).

Λίγα λόγια για το έργο

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016


Συνελήφθησαν 4 υπάλληλοι του καταστήματος και 3 πελάτες – «παίκτες» στις Σέρρες για παράνομα τυχερά παίγνια («φρουτάκια») - Κατασχέθηκαν συνολικά 41 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικό ποσό
Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, που έγινε χθες (12-02-2016) τα ξημερώματα σε κατάστημα ίντερνετ-καφέ στις Σέρρες, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 4 υπάλληλοι του καταστήματος, καθώς και 3 θαμώνες – «παίκτες», για παράνομα τυχερά παίγνια.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας σας προσκαλεί
στην κοπή της Πίττας στην Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί
Μωυσιάδειο Λέσχη Παλαιών Προσκόπων – Μ Μπότσαρη 77 (2ος Υπόγειο)

Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν
  • 9:17 π.μ.
  • Unknown
Παρά τις διαβεβαιώσεις απο το Νοέμβριο οτι η απόσυρση παλιών αυτοκινήτων, θα παραταθεί, η Κυβέρνηση δεν φέρνει την τροπολογία στη Βουλή κρατώντας όμηρο την αγορά και τους χιλιάδες εργαζομένους της.
Η Κυβερνητική δικαιολογία “δε μας αφήνουν οι δανειστές” με δυσπιστία ακούγεται στα αυτιά των ανθρώπων της αγοράς και των υποψηφίων αγοραστών, αφού το μέτρο, ήταν σε ισχύ προ της…

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

  • 10:10 π.μ.
  • Unknown
Με περισσότερους από 250 εκθέτες – εκ των οποίων οι ξένοι προέρχονται από 17 χώρες- ξεκινά την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου το εκθεσιακό «δίδυμο» των Infacoma και Aqua-Therm, που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 του μηνός.
Οι δύο εκθέσεις, όπου παρουσιάζονται ο κλάδος της
δόμησης και η βιομηχανία θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού, καταλαμβάνουν 11.000 τ.μ. και αναπτύσσονται στα περίπτερα 13 και 15. Στις Infacoma και Aqua-Therm θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, και hosted buyers (ξένοι εμπορικοί επισκέπτες) από την Κύπρο, τη Ρωσία, την Τουρκία, τη Ρουμανία και την πΓΔΜ, οι οποίοι έχουν προσκληθεί από τη ΔΕΘ-Helexpo
  • 8:34 π.μ.
  • Unknown
Tο πρωί της Τετάρτης 10/02 , αναχώρησε για το Λιλεχάμερ της Νορβηγίας η ελληνική ομάδα που θα πάρει μέρος στους 2ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.
Στην αποστολή μετέχουν δύο αθλητές και μία αθλήτρια
και είναι ο Νίκος Τσουρέκας (δρόμος αντοχής) , ο Νίκος Μαυρίδης (δίαθλο) και η Αναστασία Μάντσιου (αλπικό σκι). Μαζί τους ταξιδεύουν οι προπονητές Κυριάκος Ξάνθης και Μιχάλης Ζουράρης, ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΕ Στράτος Καρέτος,


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Το κακόβουλο αυτό λογισμικό  υποκλέπτει πληροφορίες χρηστών (usernames, mails, passwords), λαμβάνει στιγμιαίες εκτυπώσεις της οθόνης (printscreens), αποκτά πρόσβαση στην κάμερα, κατεβάζει και εκτελεί αρχεία, ενημερώνει την παραμετροποίηση του και «σιωπηλά» προωθεί σε απομακρυσμένο διακομιστή - εξυπηρετητή τις πληροφορίες, που έχουν συλλεχθεί.
Μια ξεχωριστή συναυλία με ελληνικά και ξένα τραγούδια θα δώσουν σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

οι «Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα» την  Κυριακή 7/2/2016  στις 8μμ στον Χώρο Τεχνών, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παγγούρα.

Τραγουδούν: Ιορδάνης Καρακασίδης, 
Γεωργία Μαυραντζά,
 Μαίρη Δούτση και Τάσος Σιδηρόπουλος.
Ενορχηστρωτής: Ανδρέας Τσιμπανογιάννης.
Επιμέλεια λαϊκού προγράμματος: Τάσος Σιδηρόπουλος.
Στο πιάνο o Κωνσταντίνος Παπαστεργίου.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε η «πρωτοβουλία των αγροτών» με τους συλλόγους  της αλλά και εκπροσώπους των μπλόκων αποφασίστηκε να κοινοποιηθούν μέσω του τύπου παντού τα αιτήματά της , ώστε να γίνουν γνωστά  σε κάθε αγρότη που παλεύει αυτήν την στιγμή και να μπορέσουμε με όσο το δυνατόν κοινό πλαίσιο να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει.

Το διεκδικητικό μας πλαίσιο κινείται στον άξονα  ΑΓΡΟΤΗΣ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

1 .«ΑΓΡΟΤΗΣ» :
κατοχύρωση του επαγγέλματος, ταυτότητα του κατά κύριο επάγγελμα αγρότη με βάση  την ισχύουσα νομοθεσία .
Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε «επιτηδευματίες» ή «ελεύθεροι επαγγελματίες»     

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ