Σάββατο 23 Απριλίου 2016

 Για την υπόθεση συνελήφθησαν 4 άτομα, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε συμπεριλαμβάνονται ακόμα 13 άτομα
Εντοπίστηκε παράνομο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης λαθραίων ποτών
Κατασχέθηκαν ποσότητες αλκοολούχου διαλύματος, φιάλες αλκοολούχων ποτών και εξοπλισμός παρασκευής και εμφιάλωσης
Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Από τη Βέροια θα περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα το απόγευμα του Σαββάτου (23/4) και συγκεκριμένα θα διέλθει από την οδό Πιερίων, θα γίνει υποδοχή και τελετή άφιξης στην πλατεία Εληάς και εν συνεχεία, μετά από πεζή διαδρομή στις οδούς Εληάς και Βενιζέλου, θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη, με όχημα,

Αναλυτικά το πρόγραμμα διέλευσης από τη Βέροια:
19:36 Γενική Ταχυδρομική, Οδός Πιερίων - Λαμπαδηδρόμος Γιουβανάκη Αναστασία
19:39 Εθνική Τράπεζα, Οδός Πιερίων - Λαμπαδηδρόμος Μπαντής Δημήτριος
19:42 Άφιξη Πλατεία Εληάς (διάρκεια τελετής 20 λεπτά)
Η αγάπη και η πολυετούς σχέση των ανθρώπων της Βέροιας, σε συνδυασμό με τα μοναδικά βουνά, δάση και ποτάμια της περιοχής έδωσαν το πράσινο φως για ένα ξεχωριστό και πολλά υποσχόμενο αγώνα για τους λάτρεις της off-road μοτοσυκλέτας και όχι μόνο, καθώς το Riv3r επιστρέφει και για τους λάτρεις της ποδηλασίας και του ορεινού μαραθωνίου.
 
Με τη στήριξη από τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Βέροιας υπό την αιγίδα της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ στις 4-5 Ιουνίου στη Βέροια το Riv3r παίρνει σάρκα και οστά και θα ναι πλέον γεγονός.
Η εκκίνηση του αγώνα δε θα ναι πίσω από τη μονότονη σιδερένια μπάρα αλλά μέσα από μια

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ!
Ομαδική εικαστική έκθεση για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου συνθέτη (1925-2015)

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, ώρα 20:00 ( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ)

Διάρκεια: 18 Απριλίου - 30 Ιουνίου 2016
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μικρή Άρκτος, Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού 

 Μετά την τεράστια επιτυχία της Ομαδικής Εικαστικής Έκθεσης για τον εορτασμό των 90 χρόνων από την γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, στην Αθήνα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, το ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ στη Βέροια φιλοξενεί την επετειακή αυτή έκθεση που είναι αφιερωμένη στον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

 Η κινηματογραφική ομάδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης  (Κ.Ε.Π.Α.) Δήμου Βέροιας βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησης της ταινίας μικρού μήκους «Σσστ». Το σενάριό της, με τίτλο «Σσστ», έχει βραβευτεί με έπαινο για πρωτότυπο σενάριο μικρού μήκους από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Το σενάριο έχει γραφτεί από την Ελπίδα Παναγιωτίδου και την Τίνα Σιδέρη.

Με τη μουσική ως όχημα που περνά από διάφορες χώρες της Μεσογείου, της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, θα ταξιδέψουμε παρέα με το μουσικό ντουέτο Duo Arioso ( φλάουτο – κιθάρα)  , την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και ώρα 9.00 στο Αρχοντικό Σαράφογλου .

 Duo Arioso : ενώνει και  εντάσσει στο παίξιμό του τη μπαρόκ μουσική, το τραγούδι, την παράδοση, τον χορό, καθώς το ρεπερτόριό τους κινείται μέσα σε ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών από διάφορα μέρη του κόσμου .

Ερμηνεύουν πρωτότυπες συνθέσεις για ντουέτο φλάουτο/κιθάρα, αυθεντικά έργα γραμμένα για τους ίδιους, αλλά και δημοφιλείς διασκευές. 

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ο Σάββας Θώμογλου του Ν.Α.Σ.Η. κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 200μ. ΠΡΟΣΘΙΟ στους Πολυεθνείς Αγώνες Κολύμβησης Νέων (Multination Youth Swimming Meet) που πραγματοποιήθηκαν στις 2-3 Απριλίου στο ολυμπιακό κολυμβητήριο της Λεμεσσού της Κύπρου.

Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, ο επίλεκτος αθλητής του Ναυτικού Αθλητικού  Συλλόγου Ημαθίας κατάφερε να ανεβεί στο δεύτερο σκαλί του βάθρου,  σημειώνοντας χρόνο ο 02.24.33 στα 200μ. ΠΡΟΣΘΙΟ.

Στους αγώνες πήραν μέρος 155 αθλητές/τριες από έντεκα χώρες: Αυστρία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Βραζιλία, Φιλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Τσεχία, Ελβετία, Ισραήλ και Κύπρος. Ο Σάββας Θώμογλου επιλέχτηκε μαζί με άλλους 15 αθλητές και αθλήτριες από 13 Συλλόγους Πανελλαδικά να εκπροσωπήσει

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Εντοπίστηκαν σε δοχεία συνολικά 400 λίτρα λαδιού που σκόπευε να τα πουλήσει ως γνήσιο ελαιόλαδο
Μετά από στοχευμένη δράση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, συνελήφθη χθες (3-4-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, 27χρονος ημεδαπός για λαθρεμπόριο ελαίου αμφιβόλου ποιότητας ως γνήσιο ελαιόλαδο.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 80 δοχεία των 5 λίτρων με λάδι αμφιβόλου ποιότητας, χωρίς να διαθέτει τα απαιτούμενα παραστατικά έγγραφα, με σκοπό την πώληση τους ως γνήσιο ελαιόλαδο, αποκομίζοντας παράνομο

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΑΓΩΝΙΣΜΑ: ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
ΑΓΟΡΙΑ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΔΟΣΗ
ΠΙΣΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ/ΣΙΟ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ 11μ.11εκ.
ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1ο Γ/ΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 10μ.85εκ.
ΤΣΙΡΠΑΝΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3ο Γ/ΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ 10μ.32εκ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΔΟΣΗ
ΜΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 3ο Γ/ΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 9μ.92εκ.
ΜΠΛΙΑΤΚΑ ΘΕΟΦΑΝΗ 1ο Γ/ΣΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ 9μ.47εκ.
ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Γ/ΣΙΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 7μ.08εκ.
ΑΓΩΝΙΣΜΑ: ΜΗΚΟΣ
ΑΓΟΡΙΑ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΔΟΣΗ
ΛΕΚΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2ο Γ/ΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 5μ57εκ.
ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ 3ο Γ/ΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ 5μ48εκ.
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 1ο Γ/ΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ 5μ.13εκ.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

 Η γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ (Αγ. Αντωνίου 26-Βέροια) εγκαινιάζει την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016στις 8 το βράδυ, την έκθεση της Βέρας και Δήμητρας Σιατερλή με έργα χαρακτικής,κεραμικής και ζωγραφικής.

Τίτλος έκθεσης: «ΣΥΣΤΡΑΤΑ»
Διάρκεια έκθεσης: 15 Απριλίου έως 15 Μαΐου 2016

Η Βέρα και η Δήμητρα Σιατερλή, αδερφές στη ζωή, βαδίζουν  στην τέχνη λειτουργώντας με αναλογίες και κοινά ερωτήματα. Η διαδρομή προς την αυτογνωσία, την αυτοσυνείδηση και την αναγκαιότητα μιας κοινωνικής πορείας

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ