Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Το Pokemon GO κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και στην Κύπρο επισήμως, καθώς η Niantic μόλις ανακοίνωσε ένα μαζικό release του Pokemon GO σε 26 χώρες, ανάμεσα τους η Ελλάδα και η Κύπρος!
Εάν ξεκινάς τώρα το ταξίδι σου, μη ξεχάσεις να δεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα παρακάτω:

Κ.Ε.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ  - Θερινό InArtCinema , στο πάρκο! Αφιέρωμα :Γαλλικός Κινηματογράφος .
25 /7 - 05/8 Δέκα ταινίες , με ελεύθερη είσοδο!

ΔΕΥΤΕΡΑ  25/7 , ώρα 22:00  /  Augustine

Εποχή της Μπελ-Επόκ. Η 19χρονη Ογκουστίν είναι υπηρέτρια σε πλούσιο σπίτι του Παρισιού και παθαίνει νευρικό κλονισμό κατά το σερβίρισμα ενός δείπνου. Την πηγαίνουν άμεσα στο ψυχιατρείο Πιτιέ-Σαλπερτιέρ, όπου εκεί οι γυναίκες τυγχάνουν της «παραδοσιακής» διάγνωσης της υστερίας. Όταν η Ογκουστίν παθαίνει νέο κλονισμό, τραβάει την προσοχή του Δρ Σαρκό, ο οποίος την υποβάλει σε νευρολογικά πειράματα, συμπεριλαμβανομένου του υπνωτισμού. Σύντομα, η σχέση ασθενή και γιατρού αρχίζει να γίνεται πολύ στενή κι ο γιατρός βλέπει πλέον στην Ογκουστίν μια γυναίκα με χαρίσματα κι ομορφιά.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΣΤΙΣ 16-17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ JUNIORS REGIONAL BEACH VOLLEY TOYΡΝΟΥΑ ΣΤΟ BEACH BAR ΑΦΡΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ 340 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΑΒΑ ΚΑΙ ΚΕΤΣΕΜΕΝΙΔΟΥ ΜΕ 2-0 ΣΕΤ(21-14, 21-13).
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ 19 
1. Δαμιανίδου / Καραγκιοζοπούλου 340 (170+170,

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Η ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ Βέροιας , στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Νότες Δροσιάς"

οργανώνει ανοιχτή συναυλία στο Πάρκο Αγ. Αναργύρων με την "Αλλιώτικη Κομπανία " , ένα σχήμα με έξη εξαιρετικούς μουσικούς , που κινείται στα ηχοχρώματα του παραδοσιακού - λαϊκού - ρεμπέτικου τραγουδιού .

Με αφετηρία την ταβέρνα "Μαυρελι " στην Αθήνα και επικεφαλής τον αγαπημένο λαϊκό ερμηνευτή

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑμεΑ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2016
Από τις 1-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 στην ΑΘΗΝΑ πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ .
Το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ημαθίας« ΑΙΓΕΣ » συμμετείχε στους αγώνες και την αποστολή αποτελούσαν οι αθλητές:

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ατόμων
Βρέθηκε το αφαιρεθέν ιατρικό μηχάνημα η αξία του οποίου εκτιμάται στις 35.000 ευρώ
Η μεθοδική και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση υπόθεσης απάτης σε βάρος δημόσιου νοσοκομείου στην Ημαθία.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 30 και 37 ετών, για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της απάτης και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντος εγκλήματος.
Ειδικότερα, την 21-06-2016 ο 30χρονος εμφανίσθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο της Ημαθίας και προσποιούμενος τον τεχνικό υπάλληλο εταιρείας ιατρικών μηχανημάτων, αφαίρεσε ένα μηχάνημα

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016


Στα πλαίσια της προετοιμασίας της Αναπτυξιακής Νομού Ημαθίας Α.Ε. – ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. του τοπικού προγράμματος που αφορά στο Μέτρο 19 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του CLLD/LEADER  (Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» πραγματοποιεί ενέργειες ενημέρωσης - συναντήσεις με τον τοπικό πληθυσμό της προτεινόμενης περιοχής παρέμβασης του προγράμματος:

·       Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, ώρα 19:30΄, στη Βεργίνα, στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δημαρχείου Βεργίνας.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ