Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016


το Σάββατο  1/10 στις 7:00 το απόγευμα.  στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
την Κυριακή  2/10 στις 12:00 το πρωί  στο ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ STAR ΒΕΡΟΙΑ 

Κάτι παράξενο συμβαίνει στη Χώρα του Ποτέ.

Η Μάγισσα Κλο Κλο, μαζί με τον πειρατή Κάπταιν Χουκ και τον πιστό βοηθό του Μίστερ Σμι, αιχμαλωτίζει τις Πριγκίπισσες των παραμυθιών στο νησί του Δράκου.

Την ίδια στιγμή, ο Πήτερ Παν με τη βοήθεια της Τίνκερμπελ και των Νεράιδων, καταστρώνουν το σχέδιο διάσωσης και κατευθύνονται προς το πειρατικό πλοίο.

Θα καταφέρουν άραγε ο Πήτερ Παν, η Τίνκερμπελ και οι Νεράιδες να τις ελευθερώσουν;

Θα μπορέσουν η Σταχτοπούτα, η Πεντάμορφη, η Πριγκίπισσα

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

 Με ξεναγήσεις στον υγρότοπο και παρατήρηση πουλιών, με βόλτες με άλογα και με ποδήλατα, αλλά και με ποικίλες άλλες δραστηριότητες, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Καλοχώρι η καθιερωμένη πλέον Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού.
Η γιορτή πραγματοποιείται φέτος για έκτη φορά και θα περιλαμβάνει επίσης εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες, καθώς και απελευθέρωση πουλιών από τη Δράση για την Άγρια Ζωή. 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν περισσότεροι παραγωγοί από ποτέ, με ποιοτικά προϊόντα βιολογικής γεωργίας από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά και πρωτότυπες χειροτεχνίες και κοσμήματα.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΘΕΣΗ  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ στο Αρχοντικό Σαράφογλου! 
  
Μπορεί να «φθινοπώριασε» , αλλά η διάθεση και το κέφι μας δεν γνωρίζει όρια και εποχές.  Οι μαθητές των τμημάτων κοσμήματος της Κ.Ε.Π.Α. και η δασκάλα μας , Μάρα Κοκκίνου , αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τις δημιουργίες μας στο Αρχοντικό Σαράφογλου, στη Βέροια.  Για μία  εβδομάδα θα μπορείτε να απολαμβάνετε χειροποίητες δημιουργίες

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

  • 11:43 π.μ.
  • Unknown
Μια νέα λειτουργία στην εφαρμογή Messenger για συσκευές Android και iOS προσθέτει το Facebook, φέρνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιούν video κλήσεις απευθείας από τα chat windows με τον συνομιλητή τους και ταυτόχρονα να βλέπουν τη γραπτή συνομιλία τους.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ