Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Συλλήψεις για κλοπές    Συνελήφθησαν χθες (28-12-2017) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 2 ημεδαποί ηλικίας 20 και 23 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας αφαίρεσαν 2 μπαταρίες από Δ.Χ.Φ. όχημα και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τις μπαταρίες από ακόμα ένα Δ.Χ.Φ. όχημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Οι κλεμμένες μπαταρίες εντοπίστηκαν σε όχημα που χρησιμοποιούσαν και αποδόθηκαν, ενώ το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το βράδυ της 12 προς 13 Δεκεμβρίου 2017 αφαίρεσαν τις μπαταρίες από 3 αγροτικά μηχανήματα σε περιοχή της Ημαθίας, ενώ το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2017 αφαίρεσαν ακόμα μία μπαταρία από αγροτικό μηχάνημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Εξιχνίαση απάτης    Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, καθώς σύμφωνα με καταγγελία 45χρονης ημεδαπής, κατάφερε και της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 229 ευρώ, για υποτιθέμενη αγορά κινητού τηλεφώνου, μέσω αγγελίας που είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Εξιχνίαση κλοπής    Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Σεπτέμβριο του 2017 διέρρηξε επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε αντικείμενα αξίας 3.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του 58χρονου ιδιοκτήτη. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν σε όχημα ιδιοκτησίας του 25χρονου και αποδόθηκαν, ενώ το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα    Χθες (28-12-2017) το απόγευμα στο 1ο χιλιόμετρο της Δημοτικής Οδού Μονόσπιτα – Άγιος Γεώργιος Ημαθίας, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός και συνοδηγό 44χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 71χρονος και να τραυματιστούν ο 37χρονος και η 44χρονη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ