Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Μια νύχτα γιορτής, που θέλει να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας, να προσελκύσει επισκέπτες, οι οποίοι θα συνδυάσουν την βόλτα τους  στην Βέροια με αγορές σε προνομιακές τιμές και πολλές ... εκπλήξεις που τους επιφυλάσουν τόσο οι έμποροι όσο και οι καταστηματάρχες Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, είναι «Η Λευκή Νύχτα», που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 22 Μαρτίου. 

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Εμπορικού  Συλλόγου Βέροιας με τον Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Η γιορτή θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με ξυλοπόδαρους,ζογκλέρ και μάγους που θα περπατήσουν  σ’ όλη την αγορά της Βέροιας, ανοίγοντας μ’ αυτό τον τρόπο την αυλαία των εκδηλώσεων της Λευκής  Νύχτας.  
 Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί από ήχους και μουσικές από τοπικά συγκροτήματα και τραγουδιστές.

Με την έναρξη των εκδηλώσεων οι έμποροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν δελεαστικές τιμές, με σκοπό αφενός να ευχαριστήσουν το κοινό που τους στηρίζει , αφετέρου να τονωθεί η αλληλεγγύη  αλλά και η τοπική αγορά σ’αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία.- Κάθε καταστηματάρχης θα μπορεί να δημιουργήσει  το δικό του ιδιαίτερο χάπενινγκ για να μαγνητίσει τους περαστικούς.

Με το σύνθημα:  «ψωνίΖω  ΚερδίΖω Συμμετέχω στην Κλήρωση», οι καταναλωτές που θα ψωνίσουν από καταστήματα που συμμετέχουν στην Λευκή Νύχτα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση μεγάλων δώρων που εξασφάλισε ο Εμπορικός Σύλλογος. Εκπλήξεις επιφυλάσει και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και ψυχαγωγίας Βέροιας, με ειδικές τιμές στις υπηρεσίες τους.

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Για την υλοποίηση των δράσεων το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:30  θα κλείσουν οι παρακάτω δρόμοι:
Βενιζέλου  από Μαλακούση, (στο ύψος του βιβλιοπωλείου Επίκαιρο), μέχρι Μεγ. Αλεξάνδρου, στο ύψος της Τράπεζας Αττικής.
Βενιζέλου από το Δημοτικό Σχολείο Μελέτειο μέχρι την Εφημερίδα ΛΑΟΣ. Καρακωστή θα είναι ανοιχτή, τα TAXI και τα ΙΧ θα μπορούν να στρίψουν αριστερά , για να κατευθυνθούν προς Εληά  και Μητροπόλεως
Κεντρικής: από Μεγ. Αλεξάνδρου  μέχρι Ζωγιοπούλου.
Η Μεγ. Αλεξάνδρου θα είναι ανοιχτή.  

Οι οδηγοί για να μην ταλαιπωρηθούν μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο υπαίθριο πάρκινγκ στο παζάρι, οι υπεύθυνοι του οποίου σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο,  από τις 20:00 έως τις 24:00  θα έχουν ειδική  τιμή  στα 2,00 ευρώ.


Φορείς, Μέλη και Φίλοι του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Στηρίζουν την Λευκή Νύχτα

Η Λευκή Νύχτα  θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά  από τον Εμπορικό  Σύλλογο Βέροιας με αρωγούς, φορείς (Αντιπεριφέρεια Π.Ε Ημαθίας, Δήμο Βέροιας, Επιμελητήριο Ημαθίας, Εργατικό Κέντρο Βέροιας) , φίλους και  μέλη  του Συλλόγου, η συμβολή των οποίων  είναι ουσιαστική  για την προβολή και την  υλοποίηση των δράσεων.

Δωρεάν  Μετακίνηση από τα Αστικά Βέροιας

Όσοι θα μετακινηθούν με αστικό την Πέμπτη 22 Μαρτίου από τις 19:30 έως τις 21:30 δεν θα πληρώσουν εισιτήριο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των Αστικών Βέροιας με σκοπό την στήριξη και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Blogger templates

GreekBloggers.com
Menu :

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ